Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

jutro wesele a JA ..... CO ROBIC ?

Polecane posty

mialam wziac pare lekcji ale sesja ,egzaminy i denerwuję się !! Mój chłopak dośc dobrze tanczy.Najgorsze jest to ze jestem wysoka -179 cm i wydaje mi się ze mogę się rzuacac w oczy jak sie będę mylic . Tzn. tak beznadziejnie to ja nie tańczę ale tak normalnie 2na 1 czy jakoś tak to się nazywa... No i bedzie na tym weselu moja teściowa której ja nie tolerauje i na pewno obgada mój taniec...I moje ruchy Co ROBIC ?

Gość nmknk
nie denerwuj się... też miesiąc temu byłam na weselu i wierz mi kompletnie nie umiałam tańczyć, też sie bałam ale chłopakumiał i jakoś szło :) i tańczyliśmy prawie cały czas... a więc głowa do góry

Gość gęś ze śródmieścia
chrzań to - i tak 10 inny h osób cie obgada , a potem zapomni; ot taka zabawa; sieknij dwa kieliszeczki dla kurażu na wstępie i baw sie , i się niczym nie przejmuj; grunt to rytm , ruchy nie są takie ważne

najważniejsze że twój partner umie tańczyć, jeżeli tańczy tak dobrze jak piszesz to bądz spokojna napewno cię poprowadzi i będzie ok, pozdrowienia, miłej zabawy!! :)

Co by się nie działo to pamiętaj to jest wasz szczególny dzień i nie możesz sie przejmować co powie teściowa!!! Na pewno wyjdzie wam ten pierwszy taniec a jak się tak bardzo boisz to sobie jutro łyknij na odwagę ;-) Wszystkiego naj.................. na nowej drodze życia!!!!!!!!!1 Ja jeszcze troszkę :-)

Gość masajjka
Kochana nie przejmuj sie takimi drobiazgami. kazdy bedzie patrzyl na ciebie z zachwytem w tym dniu, kto by tam patrzyl na twoje stopy czy myslisz sie czy nie. Wszystko bedzie ok

Gość dianusia
Cameron i jak się udało weselisko??