Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 marysska

Jak mezczyni chca byc pieszczeni?

Polecane posty

Go艣膰 marysska

jakie jest najwrazliwsze miejsce na penisie? czi to miejsce, gdzie po zsunieciu nalpetka jest on przytrzymywany przez fragment skory? czy po przeciwnej stronie, gdzie nie ma wiezadla? pomozcie, bo do tej pory sadzulam, ze jestem niezla w seksie oralnym, teraz nabieram watpliwosci 馃尰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wela
he he wi臋zad艂o, bo padn臋..... bo mi wi臋zad艂o w szczenie pu艣ci....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marysska
skoro jestes bardziej doswiadczona, to sie podziel wiedza, zanim pekniesz, bo potem juz nic nie zrobisz :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wela
tak po stronie W臉DZIDE艁KA....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zibba
ok, po stronie wedzidelka, czyli tej dolenj (jak penis jest w stanie "spoczynku" ;) ) tak?? i jak piescic to wedzidelko ustami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki koles
trzeba dos mocno jezykiem pobudzac wtedy jest super przyjemnosc. oczywiscie po wedzidelku no i brac kutasa najglebiej jak sie da bo plytka penetracja nie jest za bardzo mila i czegos brakuje.

Udost臋pnij ten post

wrazliwa jest glowka....mozna ja ladnie jezyczjiem omiatac....wedzidelko pod nia - rowniez...poza tym jajeczka ....caly woreczek mozna oblizac i kazde jajeczko z osobna do buzki wziac....nie skupiam sie na ruchu gora --dol...bo to monotonne ..na poczatku lize delikatnie i przeciagle a potem ....az furczy dodaje gazu i jazda....cala wilgoc moja....mniam....

Udost臋pnij ten post

mia艂czyde艂ko;) o prosz臋:D uwa偶aj bo wyl膮dujesz zwalona przez Rolnika w rowie:P:P poszukam

Udost臋pnij ten post

Co艣 o ch艂opach 1/5 m臋skich pragnie艅!!! ;) 1. Drap lekko wewn臋trzn膮 stron臋 moich przedramion. Czuje wtedy boskie dreszcze! 2. Podczas masa偶u muskaj piersiami moje plecy. Gdy sutki ci stwardniej膮, ja te偶 b臋d臋 twardy. 3. Zosta艅 w szpilkach. 4. Kiedy kochamy si臋 w pozycji misjonarskiej, zahacz stopy o ty艂y moich kolan. Potem oprzyj je o materac, nast臋pnie rozsu艅 nogi i unie艣 do g贸ry miednic臋. 5. Li偶 moje sutki, jakby to by艂y lody w ro偶ku. Kilka leciutkich ugryzie艅 te偶 nie zaszkodzi. 6. Zostaw swe zahamowania za drzwiami sypialni 7. Zapal 艣wiat艂o! 8. Zsu艅 majtki i usi膮d藕 na mnie. Ale zosta艅 w sp贸dnicy. 9. Przywitaj mnie przy drzwiach s艂owami: \"Jak min膮艂 ci dzie艅? 艢ci膮gaj zaraz spodnie!\" 10. Pie艣膰 miejsce mi臋dzy penisem a \"tylnym wej艣ciem\" 11.W restauracji w臋druj d艂o艅mi pod naszym stolikiem. 12. Drap ty艂 mojej g艂owy, kiedy pieszcz臋 ci臋 oralnie. 13. Kiedy ogl膮dam telewizj臋, nagle zawi膮偶 mi oczy, po艂贸偶 mnie i pie艣膰, a偶 wytrysn臋. 14. Gdy masz ochot臋 na seks, poli偶 moje wargi. 15. Opu艣膰 g艂ow臋 tak, by twoje w艂osy zwisa艂y mi臋dzy moimi udami, a potem nimi potrz膮saj. 16. Rob贸tki r臋czne bez lubrykacji s膮 jak frytki bez keczupu. Nawil偶 wi臋c solidnie d艂onie. 17.Gdy kochamy si臋 od ty艂u, po艂贸偶 si臋 na brzuchu, unie艣 biodra i zataczaj nimi ko艂a tak, by nasze ruchy si臋 zsynchronizowa艂y. 18. Li偶 moje pachy 19. Gdy czujesz, 偶e zbli偶am si臋 do orgazmu, ka偶 mi doj艣膰. 20. Powoli 艣ci膮gnij ze mnie bokserki - ale zr贸b to z臋bami. To takie zwierz臋ce! 21. Uwielbiam, gdy w trakcie uprawiania seksu m贸wisz: \"jeszcze\", \"mmm\", \"li偶 mnie\", \"ca艂uj tutaj\", i par臋 ciut ostrzejszych rzeczy...

Udost臋pnij ten post

zobacz na jego topik:D:D:D kobieto jest tyle przyjemniejszych temat贸w niz gadanie o jakim艣 psychopacie;)

Udost臋pnij ten post

No ja my艣l臋;) :D m贸wi臋 tylko, 偶e nie boksuj臋 si臋 z burakiem, mo偶na ale jak to m贸wi艂 m膮dry 呕yd, po co, przecie偶 wsty:P :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja lubie bardzo
jak mnie dziewczyna dosyc mocno obejmuje ustami i moge w niej ekslodowac, choc wiem ze to nie kazda zaakceptuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a taki jeden ...
wow fajna lista ... teraz wiem czego chce :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naturalna blondynka
wow a najfajniejszy i najbardzie sexy jest p.18 - li偶 moje pachy to musi by膰 艣wietne doznanie, zw艂aszcza jak facet jest spocony i ma zaro艣ni臋te pachy...:o buhaha :-D

Udost臋pnij ten post

do naturalna blondynka......musia艂abys go w og贸le nie dotyka膰 i nie pie艣ci膰 np ustami bo przeciez fiutem sika w normalnych okoliczno艣ciach...poza tym ja ide do 艂贸zka z czystym facetem..ale ty widac pewnie Tir贸wka jeste艣...buuuhehhee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marysska
dzieki za wszyskie wypowiedzi. taki koles- slyszalam, ze wlasnie nie trzeba wkladac penisa gleboko do gardla, bo i tak najwrazliwsza na pieszczoty jest glowka i to na niej nalezy sie skupic. a penisa mozna oszukac przesuwajac po nim reka tuz pod ustami, zgodnie z kierunkiem ich ruchu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oszukiwa膰 penisa...
nie艂adnie :):):)

Udost臋pnij ten post