Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaaaa21

nie uwierzycie ze mozna byc az tak pieknym..

Polecane posty

Gość kobietaaaa21

Trafilam na ten link wczoraj wieczirem i co chwile wlaczam sobie ten krociotki filmik byle tylko na nia opatrzec...zaznaczam ze jestem kobieta ale nie sadzilam ze kiedykolwiek spodoba mi sie inna dziewczyna! Petra jest po prostu idealna, nie widzialam jeszcze kobiety ktora by byla tak doskonala w kazdym calu jak ona... http://www.youtube.com/watch?v=JwlN4Yrov78&mode=related&search=

Gość ananasiczka
rzecz wzgledna, mnie sie wcale nie podoba

Gość rumiany Boluś
eeeeeeeee juz ladniejsze od niej nogą z lóżka wypychalem...

Gość doswiadczenia
joli to szkarada a jak brzydko sie maluje, robi sobie tylko kreske u gory oka, na powiece. jej oko wyglada jakby bylo szklane sztuczne.

sliczna, ale w sumie nie powiem, zeby sie jakos wyrozniala z grona innych slynnych-slicznych aktorek, czy modelek... no ladna dziewczyna i tyle :) ale malo orginalna.

Gość pure testosteron
jestem facetem i ok ładna dziewczyna , ale ja bym sie nia nie zainteresował nie w moim typie, mam ładniejsze koleżanki na studiach naprawdę sliczne dziewczynki , blondynki , brunetki po co mi tam niemcova czy cos

Gość Staszek straszek
i tak do Doroty Wellman sie nie umywa.

Gość doswiadczenia
niemcowa sliczna szczegolnie fotka nr 2 jak ma te rozowacglasta bluzeczke i oczka w doł.

Gość to jest piekna kobieta
A tam Jolie jest jedna z najpiekniejszych kobiet swiata i wiekoszosc heteroseksualnych mezczyzn chcialaby miec z nia romans, ja jestem heteroseksualna kobieta a tez bym jej nie odmowila :D Chyba tylko gej by jej nie chcial, ale na pewno doceni jej urode bo geje to esteci:)

Gość paranojaaaa
eeeeeeeeeeeee tam Staszek najladniejsza jest Bakula Hanka czy Brokula juz nie wiem mnialam to na koncu jenzyka.

Gość a mi sie nie wyswietlają
te fotki :(

Gość doswiadczenia
jolie? przestan slawa robi swoje fjanie moc rzec: mialem ja w lozku, gdyby nie slawa mowiliby ze jest przecietna, bo jest.

widocznie to kwestia gustu ;) Mnie Jolie kreci,spodobala mi sie zanim zrobilo sie o niej glosno :) Chcialabym miec jej typ urody :)

Szkoda, że natura jest tak niesprawiedliwa w kwestii urody. Jednym daje wszystko, drugiemu nie daje nic. No bo jak można nazwać sprawiedliwością paszczura obok olśniewającej laski?? Niektórzy twierdzą, że nie ma brzydkich kobiet, poniekąd to prawda, ale mimo wszystko jedni rodzą się piękni drudzy brzydcy. Piękni nie muszą robić praktycznie nic bo urodę dostali za darmo, a brzydcy całe życie walczą o jako taki wygląd. Ja jakoś szczególnie się tym nie zamartwiam i dbam o to co dostałam, ale z drugiej strony żal dupę ściska jak patrzę na Petrę, albo jeszcze lepiej Susan Ward- to dopiero chodząca doskonałość:(

come a widzisz to jednak jest pojecie wzgledne :) Nemcova i Ward sa moim zdaniem ladne ale w zaden nadzwyczajny sposob, wiele ladnych dziewczyn pod opieka wizazystow i innych specjalistow mogloby miec takie zdjecia :) Mi podobaja sie kobiety o urodzie takiej jak Jolie, Jessica Alba,Charlize Theron, Eva Longoria...

Gość pokazcie
ta word

Gość co wy mowiciee
najpiekniejsza jest alba i znam dziewczyne do niej podobna:)

Gość Jadzka Senyszyn
a mnie krenci po owsiance i na widok Andrzeja

Gość Matko Bosko
Ona jakaś strasznie chora musi być;jakaś osteoporoza,czy cóś ,że nie może stać,ani leżeć normalnie,tylko się ciągle wygina na wszyskie strony To musi być straszny ból ! To pewnie brak wapnia !!! :(:(:(

Gość tita24
Te zdjęcia Susan Ward to jeszcze mały pikuś ja widziałam ją w filmie "Krąg wtajemniczonych" i aż popadłam w kompleksy:(

Gość upupupupupup
ee ta ward brzydka nie jest ale bez przesady, na ulicy mozna znalezc spokojnie ladniejsza:)

Gość rumiany Boluś
kazdy tak gada , ze brzydka , ze eeeee tam a wiekszosc tnie zwierza i marzy o takiej Kobiecie ja to bym ja na sniadanie jadl z kasza i jak boczek lizal...

Gość upupupupupup
ja mowie o twarzy, sama jestem kobieta ale znam o wiele ladniejsze dziewczyny

tita24 Nie martw sie :) Ponoc nawet lydki miala poprawiane chirurgicznie :) Nie zachwycam sie nia bo nie jest ladniejsza ode mnie :) Za to ladniejsze sa Alba i Angelina i je podziwiam :)

Gość sklonnosc
monica belluci jest cudem........

Gość bellucci jest stara i tlusta