Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaaaa21

nie uwierzycie ze mozna byc az tak pieknym..

Polecane posty

Gość pffffffffffffffff
pfff ... też mi coś :O ot zwykła, niczym nie różniąca się od tysiąca innych panienek ..... nawet nie ma tego "czegoś" .... ale ... podobno o gustach się nie dyskutuje

Gość wiem jak wyglada bellucci
jak dla mnie zbyt wulgarny typ urody i zbyt tlusciutka :O

Gość kobietaaaa21
Do tych co ogladali klip z petra:ten srodkowy, albo 2, co krecony jest na plazy, nie wiecie co za muzyka jest podkladem? bardzo mi sie podoba i chcialabym sobie sciagnac! z gory dzieki

Gość kikit
mi tez sie podoba ..cos mi brzmi jak celin dion

Gość oxidka
kobietaaa21> ja mam kasete z ta muzyka co sie zaczyna na samiutkim poczatku tego na plazy bo to co oni pozniej zaczynaja to jest mieszanka kilku piosenek i melodi ale jesli chodzi o sam poczatek i o to gdzie sa kawalki piosenki z bardziej grupowym i grubym glos to wykonawca sa tego zespol ERA. zajebiste utwory polecam. Niewiem gdzie i jak sciagnac ale sa jeszcze dostepne plyty w sklepach mimo iz to bardzo stare

Gość kobietaaaa21
Masz racje, rzeczywiscie brzmi jak celine dion! poszukam jak cos znajde to dam znac:)

Gość oxidka
a jesli chodzi ci o te odcinki gdzie spiwa sama kobieta to niestety nie mam pojecia

Gość kobietaaaa21
dzieki wam za info, dla jasnosci chodzi mi o ten klip co petra pozuje przy tych koszach z rybami :) no tak rzeczywiscie to moze byc ERA! thanx

Ojej gadanie takie! Nemcowa jest boska rzeczywiście idealna a najdobitniej świadczą o tym zdjęcia paparazzich-jeszcze piekniejsza jest bez pomocy calego tego sztabu, nawet powiedzialabym przerasta Jolie co jeszcze nie tak dawno bym wyśmiała bo wiadomo-Angie ach ta Angie. Co do tej Ward widzę ja po raz pierwszy i naprawde śmieszne to ale jestem do niej podobna i ZDECYDOWANIE nie uwazaam sie za piekna bynajmniej.. A tak w ogole to najpiekniejsza najseksowniesza jest KATE MOSS z nia wlasnie bym mogla..hmm choc nie jestem taka..

Gość JaJestemNaj
i te wszystkie to paskudy hehehehehehe:)