Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatka-matka

nastoletnie matki odezwijcie się

Polecane posty

Gość nastolatka-matka

pierwsze dziecko urodziłam w wieku 15 lat, drugie rok później. całe szczęście, ze z tym samym facetem. teraz mam 18 lat i w perspektywie ślub, fajnie :-)

Gość uuhguuhh
A jak sobie poradziłaś ze szkołą? Masz jakieś wykształcenie? Nie pytam złośliwie :)

Gość saffi
tak rzeczywiście fajnie....zero zabawy, dyskotek.... mlodości... tylko pieluchy.... bardzo fajnie...

Gość nastolatka-matka
rzeczywiście nie miałam dzieciństwa, tylko nie myślcie, ze pochodzę z jakiejś patologicznej rodziny. Jestem w 1 kl. liceum wieczorowego.Jest mi bardzo ciężko, ale za błędy się płaci.

Gość no widzisz.....
jak lubilas sie bzykac to twoja sprawa... ja gardze takimi suczkami

Gość czyli
wpadłaś 2 razy???

Gość nastolatka-matka
no, 2 razy

Gość niezła z ciebie
kurwa, skoro urodzilas jak mialas 15 to jak mialas 14 to juz dupy dawalas???? Albo pewnie moze wczesniej!!! I jeszcze sie tym chwalisz tu na forum i myslisz ze bedziemy Ci bić brawo???? zastanow sie dziewucho!!!!

Gość szczęściara z ciebie
mówię poważnie bo dla mnie dziecko jest największym cudem. sama bardzo pragne dzidziusia i niech mnie wyzywaja od głupich i jakich chcą, ale jestem młoda i najbardziej czego chce to dziecka. a nie kariery.

Gość Taki men ze hoho
"całe szczęście, ze z tym samym facetemŁ ++++: no faktycznie masz szczescie, bo moglas zajsc z setka innych, z ktorymi sie puszczalas....

Wpadka z jednym, powiedzmy jest wybaczalna, ale z dwójką to już chyba przegięcie w tym wieku :o Ale i tak, dajcie spokój, jak dobrze wychowa, to jeszcze się wyszaleje. Koło 30 zaczyna się prawdziwe życie, a ona już będzie miała duże dzieciaki. No chyba, że będzie musiała bawić wtedy wnuki :o

Gość sekundka
złośliwe szuki, jak WAM nie wstyd?! co was to obchodzi?! dziewczyna nie wyskrobala sie, nie oddala, tylko prowadzi normalne zycie, stara sie, chce stworzyc rodzne, oczywiscie ze brawo dla niej, zlosliwe żmije!!! Ciekawe kiedy wy dupy dawalyscie?!

Gość poooooooomaranczka
pewnie ze zlosliwe suki. Ja Ci gratuluję.

Gość popieram
a co ma innego teraz powiedziec jak nie to ze bardzo chce dzidziusie miec!!! to jest jej kariera! brawo dzieci beda z ciebie dumne! hmmm pozazdroscic! a o antykoncepcji nie slyszalas dziwczyno....

Gość no widzisz.....
spadaj sekundka..... nie zamierzam bic brawa komus, ze nie zamordowal dziecka w swoim lonie. Ona nie miala prawa zabic dziecka, nikt nie ma do tego prawa.... a suka jest, jak idzie do lozka majac 14 lat i tyle...

Gość popieram
taa stwotrzy zajebista rodzine! nie pierdol glupot - dzieci maja dzieci!!!! moze lepiej by bylo dla wszystkich gdyby sie wyskrobala!

Gość Taki men ze hoho
niby czemu złośliwe suki?? to wy już pochwalacie się puszczanie się w wieku 15 lat??? i ktoś tu powiedział, ze nie wyskrobała się i musimy ją teraz szanować! A co ona ni8by jakąś łaskę komuś zrobiła , że nie usunęła?? Gdyby usunęła byłaby jeszcze gorszą pizdą, niż jaką jest teraz. Wiem, że jest XXI wiek, ale bez przesady, nie w 15 lat!!!

Gość nartea
witaj mamusiu, ja tez mlodo urodzilam ,mialam 15 let jak ty, zaszlam jak mialam 14, zaraz po podstawówce. na mnie tez psy wieszali, wyzywali cudowni cnotliwi ludzie, dzis szmaciarze patrzą z zawiscia jak robie zawrotna karierę, mam wykształcenie, moje dziecko jest szczesliwe i zadbane jak ja i moj mąż, on mial wtedy 18 lat, poradzilismy sobie sami, bez niczyjej pomocy... wiec trzymaj sie , glowa do gory, jesttes dzielna, bedzie lepiej :D

Gość poooooooomaranczka
nastoletnia - matko nie myslę, ze tu znajdziesz kogos z kim bedziesz mogla spokojnie pogadac.Na tym forum chyba siedzą same stare dewoty, które moga godzinami pisac o analu itp. a jak przyjdzie co do czego to...Olej te pustaki.

Gość poooooooomaranczka
obciągałam całej wiosce murzyńskiej :classic_cool:

Gość poooooooomaranczka
jeszcze nie...

Gość poooooooomaranczka
i zapomniałam dodać, że mam wiadro w mordzie :classic_cool:

Gość do nartea
a ja skonczylam studia w terminie, mialam super dziecinstwo i mlodosc, zjechalam pol swiata, mam cudownego meza i dziecko i co / pewnie tez mi ludzie zazdroszcza... a tobie moge wspolczuc, bo nie wiesz jak cholernie duzo stracilas....

Gość poooooooomaranczka
szkoda, ze nie mozna zarezerwowac nicka. Trzeba sie w... na takich debili.No cóż tak jak napisałam. Pustaki.

Gość poooooooomaranczka
sama jestem pustaczką, bo pierdolę głupoty, że nie można rezerwować nicka :classic_cool:

Gość Dagusia23
CO WY PIEPRZYCIE! WIELKIE BRAWA DLA NIEJ BO NIE USUNELA MALENSTWA TAK JAKBY TO ZROBILA NIE JEDNA "DOROSŁA" KARIEROWICZKA.MOZE FAKTYCZNIE TROSZKE ZA WCZESNIE ALE ZA TO JAK WY BEDZIECIE MIALY PO 30 LAT I PAPRALY SIE W PIELUCHACH TO JEJ DZIECI BEDA KONCZYC GIMNAZJUM!

Gość jjggfghgffgfhgfffhfgf
witam, strasznie duzo chamstwa na tym topiku, nie rozumiem, po co wypowiadaja sie takie osoby, ktore chca tylko zmieszac kogos z błotem..to naprawde przykre..

Gość nartea
witam, dopiero teraz zajrzalam co sie tu dzieje, do dziewczyny ktora sie podpisala : "do natea" :wiesz skarbie, nie ma mi czego wspolczuc, ja tez skonczylam szkoly w terminie, razem ze swoimi rowniesnikami, zarowno ogolniak jak i studia, architekture wnętrz...teraz zarabiam kokosy, dziewczyno, jestem spelniona kobieta, nie ma naprawde mi czego wspolczuc, owszem rowniez podróżuje, moze nie zwiedzilam pol swiata, ale mam na to czas... :) nie pisze tego zeby sie chwalic i wywyższac, ale po to by wam uzmyslowic ze mloda mama tez moze cos osiagnąc, to wcale nie jest stracona mlodosc...mozna to sobie odbic pozniej :) powodzenia dla wszystkich mlodych mam :D