Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .../zagubiona/...

taka przyjazn?

Polecane posty

Gość .../zagubiona/...

poznalam go przez gg.na poczatku byla fascynacja soba,potem czule slowka,oboje czulismy ze rozumiemy sie jak nikt inny.koleje losu jednak sprawily ze jak do tej pory sie nie spotkalismy.on jest teraz w zwiazku.ale ciagle mielismy kontakt ze soba.codzinne rozmowy na gg.traktowalismy sie jak para dobrych przyjaciol teraz on zerwal ze mna kontakt twierdzac ze jego dziewczyna jest zazdrosna.a ja nie moge sobie jakos z tym poradzic.czy to rzeczywiscie byla przyjazn?

Gość raczej coś
więcej, bo ja w przyjazn miedzy facetem a kobieta nie wierze.. No napewno z Twojej strony to cos wiecej

Gość .../zagubiona/...
i bojam sie bardzo , ze jak mnie zobaczy to stwierdzi , ze jeszcze tak brzydkiej i grubej dziewczyny nie widzial.

Gość .../zagubiona/...
wlasnie o to chodzi ze nie tylko z mojej.na poczatku oboje liczylismy na cos wiecej i on tez sie z tym nie kryl.nie wiem tylko co mam teraz z tym zrobic.nie rozmawiamy juz codziennie ale on pisze mi maile zeby ukryc to przed nia.sama nie wiem co mam o tym myslec

Gość .../zagubiona/...
podszywaczu jak bardzo sie mylisz...

Gość .../zagubiona/...
wlasnie i na mnie " polecial' gruba i brzydka taki jeden leszcz. niesmialy jest nie umie sobie panienki przykaraulic tom skorzystala z okazji i go uwiodlam ciekawam jak dlugo wytrzyma?

Gość jadźźźźźźka
zastanów się jak może się czuć jego dziewczyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chciałabyś być na jej miejscu????????????????????????????????????????? życzę Ci żebyś się też tak czuła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gerwazik
to niezła małpa z Ciebie tak mieszać komuś tamta dziewczyna powinna cię nieźle opierniczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wstydź się!!!!!!!!!!!!!!1

Gość kalolinka
ale coś Ci obiecywał??????????????????????