Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana

wejdz i mi pomóż !!!!!!!!

Polecane posty

Gość skołowana

moim problemem jestto,że już po pierwszym w zyciu opakowaniu pigułek antykoncepcyjnych (Novynette) zrobiły mi sie widoczne żyły na nogach. A teraz prosze dziewczyny doradzcie, czy ja powinnam całkowicie zrecygnowac z tabletek? ujak tak to na co zmienic? czy moze są inne tabletki ktore nie wywołują takich skutków. Nie ukrywam, ze najbardziej zadowolona byłabym gdybym jednak mogła nadal stosowac tabletki :/ dziekuje za wszelkie odpowiedzi i pozdrawiam

Gość anja69
lekaz niech ci przepisze inne napewno bedziesz mogla inne stosowac ja biore novynette od ponad dwoch lat i nic nie mam wiec to wszystko zalezy od orgaznizmu wiec lec po inne

Gość skołowana
a czy to własnie obecnosc hormonów w tabletkach jest odpowiedzialna za te zyłki u mnie ? czy inna sbstancja? bo jak hormony tzn ze nie moge ich brac :/

Gość ja za
napewno nie hormony kazda tabletka wplywa inaczej na kobiete jedna moze brac novynette i nic nie bedzia a droga regulon moja kumpela miala straszne bole glowy i plamienia podczas btrana novynette przpisal jej regulon i juz ponad rok bierze i jest happyy

Gość laslla
zmień na tabletki starszej generacji czyli np Microgynon.....Zdana na temat microgynonu są podzielone ale jesli chodzi o wpływ na zyły jest on mały. ja mam zylaka i je biorę i jest ok, oczywiście stosuje jakies witaminki i rozrzedzacze:) krwi np. wit E-nawet do 500 jednostek dziennie. Działa jak aspiryna ale nie drazni żołądka a poza tym świetna na cere itd itp.