Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarida.M

Orange....

Polecane posty

Gość Sarida.M

Zakupiłam kartę orange go startowa za 20 zeta, po to aby sms-sowac z kumpelą, ona ma tel w popie a wysyłając sms-a na 1166 podobno można zakupić za 5 zeta 600 sms-ów po 1 groszu, dlatego kupiłam tę kartę chciałam zakupić te sms-sy , niestety nie chce mi się ten sms-es wysłać i nie wiem dlaczego, czy może ktoś z was mnie oświecić. Mam jedną komórkę na abonament , a na karte zakupiłąm pierwszy raz i kompletnie jestem zielona w te klocki;)

Gość pop
ta promocja jest w popie!!! a ty kupilas starter orange!! ale jest rada.musisz wyslac SMS-a o treści POP pod numer 1133 Koszt SMS-a zgodny z Twoim obecnym planem taryfowym a dopiero potem, jak juz bedziesz w popie wykupic pakiet smsow po grosz mam nadzieje,ze mam racje ;) i jest tak jak napisalam :)

Gość bedzie bedzie
mam tez w popie, nie korzystałam z tego pakietu,ale kojarzy mi sie, ze jak zaczełam korzystac ze startera to musialam wysłac gdzies eske,zebym mogła korzystac z usłygi wysyłania smsów, ale jak, gdzie i co to nie pamieta... poczytaj broszury dołaczone do starteru albo przegladnij opakowanie ... cos tam musi byc

Gość Toskania
Włozyłam te kartę do drugiej komórki i wyskoczyło mi ,że karta sim nie jest gotowa, czy to oznacza żę nie mam zdjętego simlock-a??? Ile kosztuje zdjęcie tego simlock-a???

Gość Toskania
kurczaki wysłałam mojej sasiądki córke po tę karte i chciałam popa, a ta sprzedawczyni jej powiedziała że orange to to samo co pop, a w tej książeczce nic nie jest napisane, czytałam, dzieki za odp.

Gość pulcherina
zalezy od modelu telefonu zwykle koszt zdjecia sim locka to 20-50 zl.

Gość Toskania
Nokia 3310

Orange to firma: oferty na kartę: - POP - Go! -Twój Mix 1. sms wysyla sie o treści internet gdy chesz dostawać sms-y z netu. 2. musisz zmienić ofertę z Go! na POP i wtedy wysłać sms-a aby mieć za 1 grosz. Proste?

Gość biała_magnoIia
a jesli mam MIX25 i chcialabym taki zestaw to co musze zrobic?

Gość Toskania
a czy to prawda, że można przez neta zdjąć za free tego sim locka?? No może to proste zmienić sobie z orange na pop-a, ale skąd wziąść tego sms-a dzięki któremu mam to zamienić????

biala magnolio, trzeba wyslac sms o tresci PAKIET pod nr 140 :) to kosztuje 5 zl i masz 500 smsow do wykorzystania przez miesiac

Gość Toskania
3 grosze właśnie próbowałam zdjąć za free ale wyszło mi error , a na tej stronce trzeba wpisac nr IMEI ale skąd go wziąsc???

Toskanio - moze zadzwon do biura obslugi? 501100100, to chyba nic nie kosztuje albo 1 zl niezaleznie od czasu trwania polaczenia - sorry ale nie pamietam

Gość do 3 grosze
właśnie próbuje zdjać simlcka z noki i mam poytanie czy mam wpisać wszystkie 7 kodów? jakie mi sie pokazały?

Gość Toskania
oki napisałam maila do orange może mi odpiszą.

Wpisujesz w komórce: *#06# wstukujsze w komórce lub na komorce pod akumulatorem, ewentualnie z pudełka.

ale po co chcesz zdejmowac som locka? zeby przejsc z go na pop nie musisz tego robic bo to ta sama siec - orange. w jakiej sieci masz ten tel na abonament? jak w orange to nie zdejmuj sim locka - nie zawsze sie udaje w tych programach, a mozna uszkodzic tel.

Gość do 3 grosze
no tak pokazałmi sie numer seryjny wpisaąłm go i dalam dalej i wyskoczyło mi 7 kodów #pw+885861522662704+1# cos takiego tylko 7 razy? i mam to 7 razy wpisać na komórke? soerki ale naprawede nie wiem

Toskania zarejestruj sie na stronie orange.pl i tam majac konto mozesz usawiać sobie wszystko od WAP do oferty. do 3 grosze --> to są kolejne proby im później to zrobisz tym wieksza szansa zablkowania sobie komórki!

Gość do 3 grosze
ptam tylko czy mam wpisać wszystkie te 7 kodów czy starczy 1?

Gość Toskania
mam tę komórkę w erze, wcześniej miłałam na abonament, zakupiłam nowszy model nokii i ta leżała i się kurzyła , a moja kumpela ma możliwość wysyłania sms-ów tylko na popa i dlatego kupiłam te pakiet startowy aby mieć z nia kontakt,bo ona może tylko sms-sować, z jej karty na moją erę sms-sy nie dochodzą.

Gość do 3 grosze
nie rozumiem? jak zablkowania? mam to wpisać czy nie?

Gość do 3 grosze
wpisałąm pierwszy kod telefon mi się wyłączył ale zaraz go włączyłam... czy mam wpisywac pozostałekody?

Gość Toskania
Nie kombinuj lepiej bo przkombinujesz, ja chyba dryndne do mojego kuzyna on ma siec tele kom i zapytam sie go co mam robic.

Toskania --> a czemu miałby nie dochodzic? Zmień OFERTĘ na popa, robisz to bezpłatynie jak zalożysz sobie konto nw www.orange.pl wchodzisz na to konto i usawiasz wybraną OFETĘ do 3 grosze --> tak masz to wpisać ale 1 raz gdy sie pomylisz komórka odlicza Ci koloejne próby do zablkowania. Wtedy wpisujesz kolejny raz. Czy ja piszę nie wyraźnie?

zobacz czy dziala karta orange - jesli tak, to juz nic nie wpisuj, sim lock jest zdjety. Jesli nie - wpisz nastepny kod i znowu sprawdz. Ktorys powinien pasowac, ale za kazdym razem zwieksza sie ryzyko zablokowania tel na stale albo uszkodzenia.

Gość do 3 grosze
to ja chyab taka hmm jestem :D mam wszystkei 7 odów wpisać tak??? czy ztych 7 starczy wpisac tylko 1 ?

OSTATNI RAZ PISZĘ! Jeden raz wpisujesz! JEDEN! Tylko w razie pomyłki wpisujesz KOLEJNY!