Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarida.M

Orange....

Polecane posty

te kody sa rozne, bo nie wiadomo ktory pasuje do twojego tel. Wpisujesz pierwszy - jak nadal jest sim lock to wpisujesz drugi, jak dalej nic to trzeci itd az do skutku, chyba ze po drodze tel zepsujesz albo sie zablokuje. czego nie rozumiesz?

Gość a skad wiadomo
ze simlock jest juz zdjety??? i czy to sprawdzona stona? telefon sie od tego nie zablokuje???

Gość Toskania
do 3 grosze-Toskania --> a czemu miałby nie dochodzic? - tak mi mówiła kumpela ,ona zakupiła sobie te 600 sms-ów po 1 gr i kiedy chciała wysłać do mnie sms-a to nie dochodził, bo to podobno tylko do tej sieci dochodzi , do innych już nie.

Gość do 3 grosze
Rozumiem :) nie denerwuj sie jeszczemnei tylko ciekawie czemu by miał sie zablkować tel?

a skad wiesz ze w ogole masz sim locka? :) wloz karte do tel i sprawdz nie wiem czemu mialby sie zablokowac, wiem tylko ze czasem sie tak zdarza.

Toskania --> sms-y dochodza do Ciebie! ale ona w tym wypadku płaci jak za ZWYKLY sms. Te po 1 grosz są do wykorzytania TYLKO w sieci orange. do 3 grosze --> sprawdź kartę z innej sieci niż masz telefon.

Gość Toskania
do 3 grosze nie dochodzą sprawdzałyśmy kiedy ona była u mnie

3 grosze - fajna masz stopke jak czytam niektore topici to tez mam czasem ochote wyslac kogos \"na bocznice\". ;)

Toskania, moze one w ogole z jej tel nie wychodza, bo nie ma kasy na koncie, tylko ten pakiet?

Toskania --> widocznie miala wyzerowane konto i miala TYLKO te promocyjne sms-y. NIe jest więc możliwe żeby nie móc wysyłac innym sms-ów, to nie jest inna usługa, której np. nie obsluguje twój telefon, po za przypadkiem wskazanym powyżej.

Gość Toskania
ma na koncie zakupiła dwie karty po 5 zeta i wykupiła za nie 1200 sms-ów . Ja mam tel w erze na abonament , może do ery nie dochodzą z popa?

to powyzej do 3 groszy Toskanio - JAK ZA TE 10 ZL KUPILA DWA PAKIETY TO ZNACZY ZE JUZ ICH NIE MA NA KONCIE. niech doladuje jeszcze za 5 zl i... moge sie zalozyc ze dojdzie ;)

Gość hahahaha..
malinka to miało być śmieszne??? Bo nie było

Toskania --> skoro miala 2x5zł czyli 10 zł i wysłala 2 zamówinie za 2x5 zł to ile teraz powinna mieć na koncie?

to nie mialo byc smieszne, probuje sie tylko jasno wyrazic nie zlosc sie, nie o to chodzi, po prostu nie wiem jak ci to jasno wytlumaczyc, ale gdyby miala chociaz 20 gr na zwyklym koncie (nie chodzi o pakiet) to doszloby obojetnie do jakiej sieci

mialam tel w erze, potem w popie, teraz mam mix. wiem z doswiadczenia, ze nie ma takiej opcji ze nie dochodza smsy - jesli tylko masz na nie kase na koncie. :)

Gość hahahaha..
No ona miała wtedy 3 zł i te sms-y po 1 gr i nie dochodziły do mnie