Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alizeee

NIESPODZIANKA DLA FACETA

Polecane posty

Gość alizeee

dziwczyny jaka niespodzianke mozna by zrobic facetowi, zeby padl z wrazenia? Nie mowie o materialnej. Moze jacys faceci by sie wypowiedzieli o czym marza:)

Gość hanss
o nagiej lali z super cyckami do dyspozycji 24 na dobe :D

Gość do hanss
w takim azie kup sobie dmuchaną lalę:-P

Gość to rzecz gustu
ale jesli chodzi o mnie to chcialbym czasem spedzic caly dzien ze swoja kobietą w jakims ustronnym, milym miejscu, sam na sam - gdzies gdzie nikt nam nie bedzie przeszkadzal w wiadomo czym :P

moze jakas ladniejsza bielizna i taniec??? albo kolacyjka przy swiecach??

Gość a może kochanka sobie znajdź

Faktycznie przyłapanie ich in flagranti może go przyprawić o \" padnięcie z wrażenia\". :D🖐️

Gość alizeee
noo pprsze faceci wypoiwedzcie sie, jaka wam sie marzy niespodzianka:)

Gość przyjechac do niego nowym
fordem mustangiem w mega krótkiej sukience z dekoltem i na ramiączkach, do tego wysokie szpile. i oczywiscie chłiopak wczesniej nie wiedział ze zrobiłas prawo jazdy. a przyjechac najlepiej jak siedzi z kolegami gdzies na ławce. efekt - gwarantowany - mój padł z wrażenia..koledzy też :)

Gość do pani o forda
Hmmm...tylko do tego, trzeba miec chlopaka dresa- zeby siedzial na lawce z kolegami, no i ubierac sie tandetnie zeby zalozyc krotka spodnice i szpile :O

Gość przyjechac do niego nowym
sam jestes tandetny i ograniczony skoro na ławce moga siedziec tylko drey - jak jest ładna pogoda i mój facet wróci z pracy to dlaczego nie miałby posiedziec na ławce i pogadac z kumpalmi? ahaha co do krtókiej mini to może ty nosisz sie jak zakonnica ale to tylko współczuc twojemu facetowi o ile wogóle go masz zazdrośnico

Gość aha to do krótkiej mini
mam twoim zdaniem nosić kalosze czy może adidasy? hahaha moze ty sie tak nosisz, albo odwrotnie szpile ubierasz do długiej spódnicy z koca hahahaha widac kto tu jest tandeciarą

Gość do pani od forda
Nie czuje potrzeby latania w spodniczce odslaniajacej dupe i w szpilach :O Moj facet doskonale wie jak wygladaja moje nogi a nic nie jest dla mnie tak denerwujace niz zaczepki jakis mentow; mlaskanie, gwizdanie i komentowanie- a tak sie dzieje gdy widza zgrabne nogi :O-odechcialo mi sie takich eksperymentow. To, ze mam fajne cialo nie oznacza, ze musze wygladac jak dziwka, a jesli juz ubieram spodnice to zakladam do niej plaskie sandaly. Szpile mi nie potrzebne, nogi same z siebie sa dlugie ;) Ps.Na lawkach zwykle siedza dresy i menty :O

Gość hmmm moze to dziwne ale w łodz
na ławkach siedza tez czasem starsze panie a nawet(!) studenci

Gość UWAZAM ZE TEN POMYSL
z samochodem i spodniczka bardzo orginalny tylko pozazdrosici pomyslowosci! a inne niech pisza co chca widocznei zazdroszcza! i czemu w ogole sie czepiacie! czy chociaz jeden topik nie moze byc normalny!

Gość do pani od forda
:) Moze i siedza ale ani studenci ani starsze panie nie podniecaja sie na widok dziewczat a'la Mandaryna :O To raczej typ dresow :O