Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dresiarz z AR

Dres na uczelni ?

Polecane posty

Gość dresiarz z AR

Możecie miu powiedzieć, dlaczego jak przyjde w dresie na uczelnie to jest zaraz jakieś poruszenie ??? Chodziłem w dresie w SP w LO a teraz na studiach tylko narazie tylko na uczelni jakoś wiara dziwnie się patrzy, dlaczego czepiają się dresów, a brudów w glanach i koszulkach typu włochaty już nie. Gdzie ta tolerancja inteligencji ?

Gość vale tudo
sam chodze w dresie , na początku też były dziwne spojrzenia ale teraz już luz, co się przejmujesz innymi :)

Gość dresiarz z AR
Wiesz wkurza mnie wywyższanie się studentów jacy to oni nie oświeceni i tolerancyjni, a potrafią ocenić kogoś po ubiorze.

Gość a taka tam sobie lubiaca dres
To wszystko zalezy od tego jaki ten dres, sama mam kilka chodze w nich nawet do pracy. Jeżeli to jest ładnie dopasowany dresik to sie nie przejmuj opiniami nigdy zas nie ubieraj rozciagnietych dresów-- nawet w domu;)

Gość Więc dam ci poradę
Bo dres to nie jest ładny ubiór, a tym bardziej nie na uczelnię :( widziałeś kiedyś jakiegoś eleganckiego faceta czy dziewczynę w dresie w publicznym miejscu??

Gość dresiarz z AR
Jak kogoś obrażam ??? Na dresy wydaje więcej niż przeciętny student na ciuchy, bo za dresy Puma, Nike, Fila , Lotto płace około 400 zl . A ja nadal pytam glany latem , czrne brzydkie koszulki z jakimiś dziwny zespołami. długie włosy już nie oznacza braku szacunku do innych??? Powiem tyle chciałem zrezygnować, ale do jasnej trzasnej żyjemy w wolnym kraju i jakieś grono dla którego każdy w dresie to koksiarz , narkoman i kryminalista nie będzie mi dyktował jak mam się ubierać.

Gość Więc dam ci poradę
długie włosy?? ja mam do pasa :P

Gość Więc dam ci poradę
nikt ci nie dyktuje jak masz się ubierać, co najwyżej mogą cię zjechać, nie ? po prostu brak ci taktu chyba

\"Dres\" Dresy moje ukochane Ja zakładam was nad ranem. Dres mam dres ! Mam trzy paski na ramionach Każda laska jest już moja. Dres mam dres ! Idę w miasto w moich dresach Zrobię dym w delikatesach. Dres mam dres ! Ten kto nosi Adidasa To jest facet pierwsza klasa. Dres mam dres ! Moi kumple to kibole Każdy bawi się bejzbolem. Dres mam dres ! Punk ucieka hipis zmyka Kiedy w dresach jest ekipa. Dres mam dres ! REF: Ja nosze dres Dres spoko jest. Ja nosze dres Dres modny jest. W dresach ojciec w dresach matka W dresach nawet jest sąsiadka. Dres mam dres ! Każdy u nas w dresach chodzi W dresach starzy w dresach młodzi. Dres mam dres ! I w Szczecinie i na Kresach Cały naród biega w dresach. Dres mam dres ! Wczoraj moja siostra Lola Poszła w dresie do kościoła. Dres mam dres ! Kiedyś w dresie biegał Pele I Gagari latał w dresie. Dres mam dres ! Nie wiem drodzy przyjaciele Co świat nowy nam przyniesie? Dres też dres ! REF- ... Wszyscy dresiarze To jedna rodzina Starszy czy młodszy Chłopak czy dziewczyna. Bo wszyscy dresiarze To jedna rodzina Starszy czy młodszy Chłopak czy dziewczyna. REF- ... Ja nosze dres Big Cyc oczywiście.

Gość dresiarz z AR
w czym mi brak taktu ??? ubiorem??? nierozśmieszaj mnie .

Gość inga22
To tez zalezy jakie masz te dresy. Nieznam sie, ale czasami faceci nosza jakies spodnie dresowe do tego calkiem eleganckie bluzki i wygladaja naprawde stylowo i fajnie. Niewiem moze ty wygladasz faktycznie jak typowy dresiarz

Gość dress nie dress
dres jest to strój sportowy. Powinno sie go zakładać na wycieczki, wyprawy rowerowe, do siłowni. Założenie do na uczelnie, to tak jak by człowiek w garniturze ćwiczył w parku. Śmieszne prawda?, no właśnie . Strój powinien byc dopasowany do okoliczności. Dres, nawet ten drogi, nie jest strojem , w którym można pokazać się wszędzie.

spodnie dresowe i elegancka góra? Fktycznie , stylowo:P we własnym , specyficznym stylu. Dres na uczelnie , to chyba na AWF raczej. A co do brudasów , różnych dziwolągów , niechlujów- też nie popieram.

Gość a taka tam sobie lubiaca dres
Jesteście powaleni:) skończyłam awf i u nas sportowy ubiór był ok nikt sie nawet nad tym nie zastanawiał, niewiem jak jest na AR ale myśle że fajny dres jest zawsze ok:) Chodze w dresie no moze teraz spodniach 3/4 na nogach mam pumy(-my love:) ) i śmieje sie z panienech co to po kostce brukowej w upale 30 stopni zasówaja w obcasach hahaha

Dres jest strojem zastrzezonym dla sportu, a więc na będzie ok. na siłownię, na boisko, na rower, ale nie na uczelnię czy do pracy? To tak jakby w sukience cwiczyc na bieżni, albo wybrac sie na górska wycieczke w klapkach :P

Stereotypowy wygląd i zachowania *trzymanie psów ras uchodzących za agresywne, np. pitbull, bullmastif:D:D:D *charakterystyczny sposób jazdy samochodem z lewą ręką wystawioną za szybę (tzw. „zimny łokieć”) i z głośno grającą muzyką z wyraźnie podkreślonym rytmem

Gość gośćAsiaBasia238
Są ubrania, które są równie wygodne, co dress, a jednak wyglądają nieco bardziej "oficjalnie", np. takie męskie joggersy, może to jest jakaś alternatywa? Osobiście źle czułabym się w dresie na uczelni, ale już na zakupach, albo spacerze ok, tym bardziej, że niektóre damskie dresy wyglądają na prawdę super. Polecam zajrzeć do tego artykułu http://podsuwam.pl/jak-nosic-damskie-dresy , są w nim fajne wskazówki jak dobrać dres, żeby wyglądać w nim modnie, a nie żenująco. Oczywiście, trzeba też wiedzieć, w jakich okolicznościach można sobie pozwolić na tego typu strój.