Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady...

Przystojni faceci boja sie ladnych dziewczyn...

Polecane posty

Gość a po ile macie lat
Owszem moze ladne dziewczyny potrafia odstraszyc faceta ale sa i takie ktore szczyca sie swoja uroda i kolekcjonuja facetow chodza dumne bo potrafia zabrac goscia innej panience

Gość prytka
duzo kobiet uwaza sie po prostu za lepsze poniewaz wygladem zwracaja na siebie uwage nie mniej jest facetow zachowujacych sie w podobny sposob

kobieta obiektywna//Mimo,ze jetsem tego autorka to tez se ide...Wroce pozniej...moze;)Oni juz wrzucili ladne kobiety do jednego worka...Ech... ,ale cale szczescie ja nie mam o co sie bac;)Pozdrawiam Cie i zycze milego i cieplutkiego dnia;)❤️

Gość prytka
oczywiscie ze sa takie dziewczyny... nikt temu nie zaprzecza...ale tacy faceci tez istnieja!!!

Gość baranek
oczywiscie niektorzy faceci tez tak reaguja facet tez ludz;)

Gość prytka
Lady nas zignorowala :(

Gość baranek
hmmm..ciekawe dlaczego??:)

haha... nie oddałabym nikomu mojego brzydala;) może kiedyś pójdzie po rozum do głowy i pozbedzie się kompleksów...Jest bardzo dobrym, mądrym i wartościowym człowiekiem...mogłabym z nim spędzic reszte życia...choć jest niższy ode mnie, w jego oczy i uśmiech mogłabym się wpatrywać do końca świata.... Ale jemu sie wydaje właśnie że mnie kręcą przystojniacy..i czuje się niewartościowy...

Gość prytka
nie wiem :( moze pomaranczowych ignoruje z zalozenia :P

Gość o madrosci kobiety decyduje
wielkosc jej biustu - sprawdzone ;)

Gość prytka
im wiekszy tym madrzejsza ? :D

Gość baranek
prytka>>> moze tak:D

Gość o madrosci kobiety decyduje
"Im kobieta ma mniejszy biust tym ma większy rozum. Nie wiemy jednak jeszcze, dlaczego tak się dzieje"

Gość prytka
to by sie zgadzalo :D ps. mam miseczke D :P

Gość baranek
wielkosc biustu a nie dlugosc rzes??:D buahahaha

Gość prytka
oj :O :D :D :D :D :D :D co za madrosci ludowe :classic_cool:

Gość baranek
taaa:)

Gość a po ile macie lat
dlaczego uciekla jak rozmowa to rozmowa i nie trzeba sie unosic skoro zalozylas topic to badz na nim i czytaj kazdy ma prawo do wyglaszania swojego zdania a Ty nie musisz sie z tym zgadzac ale ucieczka?

Gość baranek
ludzie zazwyczajuciekaja od niewygodnych dla nich sytuacji:(

ja także żegnam, bo czuje sie zaszufladkowana... i już chyba nic tego nie zmieni.... ja moge być obiektywna bo znam atrakcyjne wartościote i te niewartościowe...facetów tak samo...ja bym nigdy tak bezmyślnie nie szufladkowała... Jeśli mówicie ze większość ładnych jest pusta...to przykr mi...ja myśle że na to nie ma reguły... wiem,że ta dyskusja do niczego nie prowadzi, więc spadam bo szkoda mi czasu na wysłuchiwanie takich głupot m.in. o sobie... Lady,ja też pozdrawiam, i życze miłego dnia

Gość prytka
ale to zadna ucieczka...po prostu nie ma sensu forsowanie swoichg przekonan gdy widac ze osoba jest tak zaczetrzewiona i obstaje przy swoim za wszelka cene

Gość a po ile macie lat
raczej nie potrafi rozmawiac

Gość prytka
"Jeśli mówicie " tak mowil chyba tylko Kurdupel

Gość baranek
przeciez nie powiedziano ze ty czy zalozycielka topicu jestescie puste i gl;upie przynajmniej ja tak nie powiedzialam:/ chodzi o to ze niestety skads taka opinia musiala sie wziac...z kosmosu napewno nie..

Gość prytka
nie ch tak bedzie skoro ta wersja jest Ci blizsza

Gość ej koledzy...
po prostu macie kompleksy, bo zapewne nie macie w sobie nic czym yscie mogli zaimpomować wartościowej kobiecie.... opakowanie nie jest ważne...a Wy pewnie nie raz po łapach dostaliście to teraz zwalacie wine na pustote kobiet... A może to Wy jesteście puści i dlatego zadna Was nie chciała???

Gość aaaaaaaaaaaaa
Lady! masz racje. Ci przystojni to są chamy zzadufani w sobie, a rzeczywiscie to wstyd, jak jakis nieciekawy probuje poderwac ładną laskę

baranek - wiem że mi bezpośrednio nikt tak nie powiedział, ani załozycielce...ale nie raz ktoś wyrażnie dał do zrozumienia że ładna znaczy pusta, że piękno i mądrosc nie idą w parze.... Czuje się wartościowa i atrakcyjna, dlatego moge sie poczuć urażona...bo to znaczy, że jakby któryś z nich mnie spotkal, to zdołałby pomyśleć jedynie o tym że \"na pewno jest głupia i pusta\"...

Gość a po ile macie lat
nieciekawy?a nie sadzisz ze wyglad to nie wszystko powiedzmy ze ten nieciekawy nie zrobi jej kuku a wielki pieknis obije jej buzie albo zrobi sie zaborczy i zacznie dyktowac swoje warunki?NIE WYGLAD swiadczy o czlowieku ale to co ma w srodku i to co potrafi dac innym a uroda atrakcyjnosc tez kiedys mina.

Gość baranek
kobieta obiektywna>> ale wcale sie tym nie przejmoj:) ja nie raz spotkalam sie z opinia ze skoro sie podobam to pewnie zadufana w sobie jestem:///a to nie jest prawda! chodzi mi o to ze opinia o glupocie ladnych dziewczyn nie wzila sie ze zlosliwosci..sa kobiety ktore nie oklamujmy sie mysla ze wyglad to podstawa i tylko na tym bazuja a potem rodzi sie taki stereotyp i bum!! rodza sie takie dyskusje