Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaaa

Jak one to robią-ja tez tak chce

Polecane posty

Gość ciekawaaaaaa

Powiedzcie czasem widze na ulicy dziweczyny które maja taka cieniutką ładna skórę bez widocznych porów plam itp, jak to uzyskać ? ta skóra jest taka delikatna i widac ze nie umalowana Ja juz mam doła bo zawsze czoło mam jakies nierówne i skóra tak dziwna jak ktos mi porazdi bede dozgonnie wdzieczna a tu daje link ale tylko przykładowy nie sugerowac sie osobą tylko skórą http://www.fotka.pl/osoba.php?id=1433730

Gość ciekawaaaaaa
czy to moze jest genetyczne czy mozna to wyparcowac?:(plisss pomózcie

Gość zdanie
trzeba być zarejestrowanym? zeby obadać fotke

nie trzeba.. no porpstu niektore dizewczyxny tak maja... jedni maja idelana cere..a inne genetycznie adoptowaly rozne BRUDY... ja tez np.nie mam czystej skory ,tylko czasami mi cos wyskoczy na twarzy ;/ niestety nawet peeling ci nie pomoze.

Gość ciekawaaaaaa
Ciekawe czy sa jakies zabiegi kosmetyczne zeby choć przyblizyć sie do takiego wygladu skóry.Boshheb jakie to niesprawiedliwe:((((:*(((

Gość ciekawaaaaaa
nikt nie wie?:(

Gość gabriella
fotomontaż

Gość Ba...
Cholera, co do tej panny na zdjęciu nie wypowiem się, ale mam taką przyjaciółkę - cała pielęgnacja to mydło, zwykłe i byle jakie, jakie w ręke wpadnie, woda z kranu, od czasu do czasu krem niwea, jak nie zapomni, fluidu na twarzy jak 27 lat zyje pewnie nie miała, a cerę ma jak lalka z porcelany, niezkazitelną... Nie ma sprawiedliwości :o

Gość no własnie o tym pisze
Słyszałm kiedys od znajomej ze miała brzydka cere i wogóle a całkiem niedawno ja widzialm i piekna skóra,niestety nie bylo czasu pogadac jak to zrobiła:(

Gość Kotku naturalna skóra raczej
tak nie wygląda :o naprawdę wierzysz ze nie ma podkladu? sauważyłam po sobie: mam wieczne kompleksy na punkcie swojej skory bo wiecznie cos z nia nie tak ale niektore zdjecia po prostu IDEAL. nie wiem od czego to zalezy. moze od swiatla. wiec zdjeciom nie wierz. a na ulicy rzadko, naprawde rzadko spotyka sie dziewuszki bez makijarzu :( a te ktore wygladaja dosc naturalnie po prostu maja dobrze zrobiony makijaz:) Kotku wydaje mi sie ze te wszystkie konserwanty i chemie wychodza nam na wierzch w postaci pryszczy i innych swinstw. chociaz ja chyba odziedziczylam je po tatusiu :P Mi sie cera polepszyla jak przestalam sie "wyciskac" ale i tak jeszcze daleka droga..... :( Mysle tez przestawic sie na kosmetyki dla dzieci bo im wiecej laduje na siebie chemii tym gorzej. najlepiej zwykle mydelko +najzwyczajniejszy krem nivea a na ranki i blizby tribiotic. a na wychodzace duuuuze syfy masc benzacne 10%. i czasem peeling (strasznie zluszcza mi sie skora). to tyle. moze troche pomoge :) sorki za nudzenie :)

Gość przykrość
Dobry makijaż wykonany kosmetykami Diora niewiele da jeśli delikwentka nie ma doskonałej cery. Bo nawet najlepszy makijaż w końcu spłynie i wtedy widać prawdę jak na dłoni. Może i dziewczyna na podesłanym linku ma podkład i jest zretuszowana, ale ja mam piękną koleżankę i wszystko jest w niej doskonałe łącznie z cerą, a teraz jak się opaliła jej skóra wygląda jak zretuszowana:(:(.... Boże jesteś niesprawiedliwy.

Gość TA NA ZDJECIU TO MA TAPETY POL
TONY

Gość sprawiedliwości nigdy nie było
i nie będzie :p przykład mam taki: Moja koleżanka nałogowo pali ( od 14 roku życia! ), główne meni w jej jadłospisie to frytki, kawa, napoje gazowane itp. a cera jak marzenie. To chyba geny. Skóra śliczna i gładziutka jak z wyretuszowanego zdjęcia. I jeszcze ten kolor, smagły, oliwkowy, taka trochę jak cyganka. Ma już od kilku lat powazne problemy z żołądkiem, pewnie ta kawa, frytki, papierosy itp. świństwa robia swoje, ale cera nadal idealna. ja nigdy nie paliłam, staram się odżywiać zdrowo, a o takiej cerze mogę sobie tylko pomarzyć :p

Gość tez zapodalas przyklad....
ja pikole' ta laska nie moze byc wzorocowym modelem urody, jest beznadziejna a ty nie lepsza, ze sie nia zachwycasz :o

Gość nie zachwycam się nią
tylko jej cerą, napisałam tylko fakty, rozbawiłaś mnie

Gość ale tu jest
retusz na maxa, laska nieciekawa swoją drogą nie cierpie blondynek z takimi wyskubanymi brwiami fuj błeee :P Co Ty siędziewczyno przejmujesz, te co mająniewidoczne pory to tapeciary a na zdjęciach to photoshop

Dziewczyna zapodała Wam przykładowego linka, a Wy się od razu czepiacie. Jej chodzi o to, że taką cerę jako ma dziewczyna na fotce widziała już wielokrotnie na ulicy u przypadkowych przechodniów, więc ten link, ta dziewczyna i ta cera to jest TYLKO przykład. Nawet jeśli ta dziewczyna ma 100 ton tapety, to moja siostra ma właśnie taką cerę, a ślepa nie jestem widzę, że nie nakłada podkładu, w końcu to siostra, z którą urzęduję dzień i noc:P

Gość agata26
owszem, takie cery sie zdarzaja a ja np.sie przekonalam sama na sobie ze zwykle mydelko dla dzieci i krem rumiankowy potrfia zdzialac cuda, mam 30 lat i cere naprawde ladna , teraz jedynie cos tam wyskakuje bo jestem w ciazy i zmiany hormonalne robia swoje a podkladu tez nie uzywam;)

No niestety musze potwierdzić,że nie ma sprawiedliwości na świecie:) Według mnie pielęgnacja jest ważna ale to i tak wszystko zależy od genów:( No i niestety teraz jest bardzo zanieczyszczone srodowisko, duzo chemii i innych świństw w jedzeniu i kosmetykach i to na pewno nie pomaga. Moja mama mówi ze za jej czasów to może 1 osoba na 100 miała tradzik, no a teraz sami wiecie jak to wygląda. A wiecie co mi pomaga - im mniej sie tym przejmuje tym jest lepiej:) Wiem że dla kogos kto ma bardzo duze problemy z cera to zadne pocieszenie, ale moze warto spróbować - bo ja tez mam kolezankę- wieczne imprezy, papierosy, alkohol - a buzia jak marzenie, znam ja od 10 lat i nigdy nie widziałam u niej nawert jednej plamki na skórze, po prostu tak dziwnie jest urzadzony ten swiat:(