Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafafafaf

pytanie odnonie pigulek - niech mi ktos odpowie PILNE

Polecane posty

Gość fafafafaf

biore noynette jestem obecnie na 16pigulce i po tym opakowaniu chce odstawic, czy ich odstawienie wymaga tego ze nie powinnam byla sie kochac? czy bede zabezpieczona jesli sie kochalam kilka dni temu a po 7dniowej przerwie juz ich nie wezme? kurcze nie wiem jak formulowac to pytanie - wiecie o co mi chodzi czy nie?:(

Gość jeśli nie zamierzasz ich już b
brać, to nie powinnaś się kochać już 7 dni przed końcem opakowania bez dodatkowego zabiezpieczenia. Używaj gumek.

Gość fafafafaf
wczoraj sie kochalam ale z gumka wiec moge pokojnie je odstawic tak?

Gość dopiero na 7 dni przed
końcem opakowania powinnaś się dodatkowo zabiezpieczać, bo plemniki zyją do 7 dni.

Gość fafafafaf
no to napisalam, wczoraj wieczorem wzielam 15pigulke z opakowania i kochalam sie z gumka wiec jestem zabezpieczona prawda?

Gość zgadza się
nie musisz się martwić

możesz w ogóle nie brać pod uwagę tego, że kochałaś się podczas zażywania tabletek. Okres zwyczajny, czy ten z odstawienia całkowicie oczyszcza macicę, więc to, że teraz nie będziesz brała tabletek nie ma na poprzednie kochanie się żadnego znaczenia. Natomiast już od momentu zaprzestania musisz się dodatkowo zabezpieczać w takich przypadkach, nawet podczas tej 7 dniowej przerwy, która juz przerwą nie będzie. Pozdrawiam

Gość nieprawda już na 7 dni
przed końcem opakowania jeśli wiesz, że nie będziesz brać kolejnego opakowania, powinnaś się dodatkowo zabiezpieczać.