Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gej

No do cholery! Dlaczego zniknął mój topic? Co to za tolerancja!

Polecane posty

Gość _super_
dla prawidłowego rozwoju psychicznego dziecka jestem za niedopuszczeniem takiej opcji. Ale to jest jedyne ograniczenie, które nałozyłabym gejom. W pzostałych kwestiach - pełnay zakres możliwosci :) .. włącznie z kupowaniem ziemniaków w osiedlowym warzywniaku.. :D

Gość Mumineq
ja też jestem gejem. długo nie potrafiłem tego zaakceptować, ale jakoś w końcu się pogodziłem z moimi skłonnościami. Fakt jest faktem, że w Polsce być gejem jest niezwykle trudno i to nie tylko ze względu na obecną opcję rządzącą. nie wyobrażam sobie przyznac się przed rodziną czy znajomymi, bo wiem że nie ma przyzwolenia społecznego w naszym kraju dla tego żeby dwóch facetów mogło być ze sobą. trzeba się ukrywać i być bardzo ostrożnym. ale chciałbym wszystkich zaglądających na ten topik zapewnić, że geje to nie tylko cioty strojące dupki w różowe piórka. to tylko hałasliwy i szkodliwy margines. my żyjemy wśród was i chyba wcale nie jest nas tak mało. Wielu, naprawdę wielu z nas to ludzie na poziomie, wykształceni, na stanowiskach, udzielający się społecznie, wrażliwi... tyle że odrzuconeni przez społeczeństwo i kościół. zainteresowanym polecam 4 numer \"więzi\" z 2006 roku: na str 52 bodajże jest bardzo szczere wyznanie co czuje gej odrzucony i potępiany przez kościół i społeczeństo. pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

Gość no niestety
w Polsce nie jest łatwo byc gejem. Zdziwilam sie kiedys, gdy dowiedzialam sie, ze chlopak z mojej grupy na studiach jest gejem. W zyciu nikt by tego o im nie powiedzial, gdyby nie wiedzial, bo nie wygladal na typowa "ciote". Ale bylam dumna z innych ludzi w grupie, szczegoilnie facetow, ze dali mu zyc ;)

Gość ale brecht

Gość Mumineq
no niestety-----> no właśnie, większość gejów wcale nie wygląda na cioty. większość bardzo się też maskuje. i nigdy nie wiadomo czy wypowiadając się do osób trzecich, byc może wam bliskich, w sposób przykry o gejach tak naprawde nie ranicie kogoś wam bliskiego.

a ja lubie gejów , to tacy sami ludzie jak wszyscy inni , a co kto z kim w łóżku robi to jego prywatna sprawa . kiedyś miałam kumpla geja niestety wyjechał z kraju i strasznie smutno mi było , ale ciesze się jego szczęsciem ma swoją połowke i mogą normalnie żyć razem 👄 dla wszystkich homoseksualistów

Gość prima
ja tez nie mam nic przeciwko gejom wiec na pewno nigdy nie uraze zadnego oficjaklnego czy nieoficjalnego geja swoja wypowiedzią. :)