Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vnv

Który topik na tym forum jest na poziomie???

Polecane posty

Gość faschdsf
a poza tym czarny tez jest anonimowy. moglabym uzyc jakiegokolwiek czarnego nicka raz i zwyzywac kogos. czy to by umniejszylo mojemu chcamstwu? dobra wpierniczylam sie Wam w topik a nie mialam takiego zamiaru ;) 🖐️

ooooooooo Yes (jak mówi premier M.) ale jako prezes i założyciel nie wiem czy mogę Cię nominować ;) a zrobiłbym to ze dwa razy conajmniej...............

Gość wielbicielka Elka
Droga Hanko - nie ma cip, chujów i ma wartość estetyczno-artystyczną

Ty sie gupawo nie uśmichoj - ino przyjeżdzoj na wieś! Bo cie tu potrza!!! :classic_cool:

nieja móeię o przypadku gdyby ktoś o czarnym znanym i rozpoznawanym nicku jak np malutka czy przedłużacz(przykład przypadkowy) anonimowo obrzucili błotem kogoś znajomego bo za coś podpadł, a nie mają odwagi zrobić tego wprost z własnego nicka - kumaśz:P?

Gość faschdsf
kumam czacze :classic_cool: ale nadal upieram sie przy tym ze nikogo tu nie obrazilam :P 🖐️

No co potrzeba.... No zimnioki som do parowanio, a jakby parnik pod taki goronc podłoncuł - to ła... Dlo cały wsi by naparowoł.:) :classic_cool:

Gość faschdsf
nic a nic :D jeny serio teraz wyszlo ze jestem upierdliwa jak stara baba ale ja nie mialam zamiaru ciagnac tego ;) ale skoro Gorraca zareagowala na moje posty to nie umialam zostac obojetna ;) przepraszam za zamieszanie :)

nie wiesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a sądziłem , żeś bystra..........;) no tak ale dwa razy to za małooo.........wiem...............:(

coheed - nie wiem o czym rozmawialiście wcześniej bo mnie nie było dlatego pytam:) domyślam się o co chodzi - nie liczy się ilość tylko jakość wykonania:D

Gość wielbicielka Elka
A ja lubię żyć w samotności i jestem samotnym facetem dodatki- gadżety do gazet --> Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci gdy komuś brak argumentów to wytyka ortografię (ost.) --> Życie erotyczne i wiele innych umieszczonych nie w tym dziale

aaa tak, a propos pogrzebałem ale nie umiem Ci pomóc, jutro skonsultuję ok? reszta była do gorrr..................

Gość wielbicielka Elka
nie w tym co trzeba dziale..mialo być.... a na zakończenie dodam, ze nam strzelać nie kazano ...:classic_cool:

wielbicielka dzięki jedyna poważna osoba w tym gronie

Gość wielbicielka Elka
heh, bo to taki poetycki topik...no i bez tych wiadomych wyrazów

coheed - zazwyczaj fajne, inteligentne i na poziomie topiki mają krótkotrwały byt - bo albo temat się wyczerpie, albo poziom obniża :-))

nie trafiłaś :) miało być pit.........lę ;) ;)

myslę, że na poziomie jest topik pogrążone w tęsknocie za ukochanym na uczuciowym;) nie ma tam przekleństw, obrażania się, wysmiewania, jest ciepła, przyjazna atmosfera, ale dostęp do topiku jest dość ograniczony - trzeba tęsknić za ukochanym:P:P:P

co do tłumaczenia nie bede się wygłupiał, że wiem więcej ni wiem......

Ja tam lubię poczytać topiki na tematy polityczne, społeczne lub zwyczajnie inteligentnie żartobliwe :-)) Czasem od siebie też coś dorzucę (mam nadzieję mądrego ;-) )

Gość wielbicielka Elka
Rosja.Moskwa.Wschod.Kto zna jezyk rosyjski???