Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vnv

Który topik na tym forum jest na poziomie???

Polecane posty

że co? ja mam coś z majtakimi wspólnego??? no mooże wolę kobietę w bieliźnie niż nago to fakt.............mrrrrrrrrr ta tajemnica..........

widzę, ze tu same znajome osoby... nie przeszkadzam i wychodzę z tego ciekawie zapowiadającego się topiku (ale chyba już się robi nie na temat). Byłam nie zaproszona, więc grzecznie się zegnam: Do widzenia Panie i Panowie! :-D :-D :-D

Gość wielbicielka Elka
nu Rolnik, kak dela?

ja też lubie wystąpić w bieliżnie do rozgrywki - nie po to taką ładną kupuję za ciężkie pieniądze, żeby mnie z niej od razu rozbierac:D

Monia....to jesteśmy dwie.....ja gospodarza też nie znam :) i zapytam skromnie....czy mogę? :) wtrącić swoje 3 grosze....do rozmowy?

kto zwraca teraz uwagę na bieliznę?? No najwyżej przez parę sekund, zeby opracować szybki plan pozbycia się jej z dziewczyny ;-p

przecież mozna rozchylić nieprawdaż???

ja zwracam, potrafię wejść do sklepu i dyskutować z paniami sprzedającymi ;) to chyba fetyszyzm

ja k dobrze że nie tylko ja jestem - kupuję duzo wiecej niż potrzebuje i trwonię majątek - ale jak widzę jakić cudny komplecik, gorsecik, stringusie .... to muszę go mieć! :classic_cool:

ja też tracę majątek, nic nie oddaję ale pewna dama ma komplet 40 desusów ode mnie........a mnie jest ciągle mało.....zawsze się znajdą mięciutkie i fikuśne..........

Ja lubuję się w białej bieliźnie - błyszcząca, koronkowa, przezroczysta - obojętne, ważne żeby była biała :-)

wszystko zależy od np pory roku czy jest opalona czy nie.............. musi byc conajmniej pół przeżroczysta i miękka w dotyku więc dobrej klasy, musi komponować sie z biustonoszem ew. z półprzeżroczystym peniuarem, stringi raczej niespecjalnie bo do tego musi byc innego kształtu pupa, stricte gruszka, majteczki w zależności od okazji są takie dzielone na pół........ech .....rozmarzylem się.......... no i biustonosz pod półprzeźroczystą bluzeczkę są super bardotki........no bo nie ździerżę.........

mój zestaw to: komplecik klasyczny staniczek i stringi(mam gruszkę:D ) albo stringi z gorsetem i pasem do p.kabaretki i szpilki:D mam nawet fotki haha

wiem jakies mam od Ciebie ale bez bielizny niestety :(

wolałbym zdjęcie................. co mi tam gool.......... :( bielizny oczywiscie ;)