Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołek

powiedzcie mi prosze-jak się wymarze w kompie w historii

Polecane posty

Gość kołek

pojedyńczo strony na których się było to można to sprawdzić?? nie mówię tu oczywiście o informatykach,

Gość kolek
plissss

otwierasz internet explorer, potem klikasz na narzędzia, potem opcje internetowe, i na zakładce ogólne możesz wyczyścić historie i usunac pliki cookie

Gość kolek
zuza,zuza,a powiedz mi,jak uzywam cały czas przeglądarki Opera,to robi jakąś różnice?też muszę czyścić na explorer(sory za głupie pytania ale ja zielona w tych sprawach)

Gość The New One
W narzedziach masz opcje wyczysc historie przegladania. tam wybierz zaawansowane zaznacz wszystko i usuwaj:P

Gość kolek
no tak ,tylko knif cały ,ze wszystkego usunąć nie chcę,tylko usunęłam pojedyncze(te moje)i o to mi chodzi ,czy jednak można to sprawdzić ale motam,ale mi zalezy

Gość The New One
Ciezko... nie wiem jak to zrobic i czy tak mozna w operze. Ale czemu nie mozesz usunac wszystkich??

Gość kolek
no bo wtedy będzie wiadomo,ze coś kombinowałam a nie chcę ,zeby inne osoby ,które mają dostęp do tego kompa o tym wiedziały

Gość moim zdaniem............
na pasku masz historie otweirasz, klikasz na ta strone prawym klawiszem myszy i usuwasz

Gość The New One
W narzedziach masz opcje historia. Tam masz stronki ktore odwiedzalas. Prawym klawiszem myszy i usun. Powinno wystarczyc.

Gość kolek
oj ludziska ,ludziska przecież pisałam pare razy ,ze usunąć to ja usunełam(właśnie tym prawym klawiszem:) tylko czy mimo tego można sprawdzić ale chyba nie,przecież żaden informatyk ze mną nie mieszka pa pozdrawiam,dzięki