Martadela 0 Napisano Czerwiec 24, 2006 Co sądzicie o tabletkach yasmin? Dostałam je od ginekologa. Mam 17 lat. Ma dodatkowo poprawić stan mojej cery. Co do tabletek to tak sie zastanawiam czy zdarza się, żeby nie zadziałały? Jeżli tak to jak można to rozpoznać?Moja pani dr powiedziala, ze jestem zabezpieczona od 1 pigułki. . Nie planuje chwilowo wspólżycia przez ok 2 tyg. Czy Waszym zdaniem powinnam poźniej stosowac coś dodatkowo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noob Napisano Czerwiec 24, 2006 tabletki nie zadziałąją jeżeli nie bedziesz ich regularnie przyjmowac, maja osłanbione działanie jezeli w ciągu 4 godzin od przyjecia wymiotujesz albo masz biegunkę. Tak Twoja ginekolog MA RACJĘ (bosz jak to idiotycznie brzmi ) pigułka działą od 1 przyjętej, stosowanie czegoś dodatkowo zakrwawa na absurd i niepotrzebną panike I pigułki działają to nie są jakieś witaminy które na jedne działają a na inne nie, jako zabezpieczenie przed ciążą NA PEWNO działają !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martadela 0 Napisano Czerwiec 24, 2006 Dziękuje za odpowiedz :) Przyjmuje je baardzo regularnie ;) Mam nadzieję, że bedzie ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach