Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maly kwiatek

Jaki on przystojny...

Polecane posty

Ja ogladam ...a raczej slucham ten mecz tylko ze wzgledu na niego .Kurdupel nie przejmuj sie tak ,masz pewnie inne piekne zalety....powiedz jakie to mogą być? Delicja - miło cie \"widzieć\"

delicja - ,przypominam sobie Ciebie chyba z innego fajnego topiku,bylam tam kiedys ,ale jestem zbyt zajeta by to sledzic , czasami jeszcze czytam co u dziewczyn..

kurdupel ,nie mów tak ,kazdy z nas ma jakies zalety i ma tez piekne wady a Ty jesteś takim egoistą że chciałbyś wszystkie wady załapac dla siebie?to niemoralne ..i jeszcze jedno -nie jesteś śmieciem ,komu udało sie to Tobie wmówić?

A Ty dajesz sie kształtować społeczństwu ,wątpliwemu zresztą i mediom ?? daj spokój ,myśl pozutywnie ,ja staram sie tak zyc i jakos dobrze mi z tym a zyje w tym samym kraju co Ty..no i Twoja druzyna wygrała..cieszysz sie?

kurdupel- \"już teraz wiem ,wszystko trwa dopóki sam tego chcesz,wszystko trwa sam dobrze wiesz,ze upadamy wtedy gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem...\"

to ze odstajesz mentalnie ..to zaleta , na wizualność żadnego wpływu niestety nie mamy ...warto cenic to co sie ma ,a moze uda mi sie zarazic Cie pozytywną energią ? jestem wtym dobra ,naprawde..

Gość Rafael jest the best
!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cudo.