Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja_naiwna

Naiwnosc, glupota?

Polecane posty

jaja nie z tej ziemi!!!! wlasnie sie skontaktowal ze mna przez neta i mi mowi, ze ja jestem dziwna!!! i ze moge do nieego zadzwonic teraz albo jutro po 13-ejjj

po 13-ej, bo ma spotkanie... hmmmm. a jakie to faceci maja spotkania z godzinach od 21-ej do 13-ej drugiego dnia, dzien w dzien???? co za tupet!!

Gość chyba raczej glupota...
nie wiem

Gość kocidełko
hmmm..nie Ty jedna tak mash

wierze w to, ze nie ja jedna, bo tyle sie widzi wokolo nieudanych zwiazkow i to nie jest pocieszajace

przykre, ze tak sie dzieje - tym bardziej ze teoretycznie latwiej jest kogos poznac, przed spotkaniem - dlugie rozmowy przez net, wymiana zdjec - technika jest i mozna ja wykorzystac... Mysle jednak, ze to chyba chec za szybkim odnalezieniem tej wlasciwej osoby przeszkadza w patrzeniu - ewentualne roznice czy rzeczy, ktorych sie nie toleruje usprawiedliwia sie tym ze ktos sie zmieni, ze go/ją dobrze nie znamy itp... Ja tez mam czasem dosc - i tez chcialbym juz spotkac ta wlasciwa osobe - wierze, ze ja kiedys wreszcie spotkam...

mozna wiedziec - ale nie mysle nie tyle wiek decyduje o tym jaki jest czlowiek tylko co mysli, czuje i robi, prawda? Z perspektywy czasu widze ze jeszcze duzo przede mna... jestem z 1981 A dlaczego spytalas?

pytalam, bo zawsze mozna sie pocieszyc faktem, ze jest sie mlodym i wszystko przede mna, przed Toba