Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ainalb

sex bez rozbierania!! pomocy

Polecane posty

Gość ainalb

Jestem z moim chlopakiem od 3 miesieczy i uprawiamy sex od poltora miesiaca. Problem polega na tym ze on wogole mnie nie rozbiera najchetniej w spodniczce i nic nie zdejmuje. Nigdy nie dotknol moich piersi ani nie zdjol nawet bluzki. Mowi ze go nie kreci jak widzi cala dziewczyne naga. Czy to normalne?? Czy cos ze mna jest nie tak?? Jak go zachecic do rozbierania sie??!!

Gość ainalb
a mogla bym prosic o rade a nie takie komentarze :(

Gość cos szybko wam to poszło
czemu zgodzilas sie tak szybko z nim? ile macie lat? laska powaga on ci traktuje przedmiotowo!!!!!

Gość ainalb
mowi ze np. jak oglada film erotyczny i dziewczyna sie rozbiera to jest ok ale jak sie cala rozbierze to juz go nic nie rusza...nie wim wlasnie czy to z egoizmu i czerpania przyjemnosci tylko dla siebie, czy jak??

Gość prima
daj sobie spokoj z takim kolesiem!! ile Ty masz lat a ile on??moze to jakis mlody gowniarz, ktory wciaz jeszcze mysli tylko o sobie, bo nie dorósł do seksu? ;) seks ma byc dla dwojga a nie dla jednego!

Gość ainalb
mamy po 20 lat

Gość ainalb
mozesz sie podemnie nie podszywac...napewno ten kto pracuje na kasie w biedronce ma lepsza prace od Ciebie

Gość ainalb
acha a wiec to Twoja praca podszywaczu

Gość prima
-->anialb zahasłuj sobie nicka, to nikt nie bedzie sie podszywał ;)

Gość uorerrrrrrrrrr
może jest gejem

Gość gej woli
nei kochac na golasa przy swietel zeby miec wiecej bodzcow i przyjemnosci.

Gość gej woli
zle wyszlo znaczy ze woli kochac sie na golasa i przy swietle zeby bylo przyjemniej dla obu stron, to tylko hetero mysla o sobie i sa brudasami.

Gość ainalb
macie jeszcze jakies rady??

Gość ja bym zrobila tak
kup sobie ponczochy, jakas seksowna bielizne i go tym zaskocz, lekko odchyl piersi se stanika, i na pewno mu sie to spodoba, a ty sie pewniej poczujesz

Gość ja bym zrobila tak
choc faktycznie facet troche przesadza :/

hmm no juz nie wiem sama...rozne sa przeciez odchyły, moze rzeczywiscie to go podnieca...

Gość ashhte
on cie traktuje jak zwykłą ulicznicę, po prostu chce zaspokoic swoj poped i jak najszybciej spuscic sie w dziurce ... taka jest prawda, tacy faceci nigdy nie pomyslą o tym, co kobiecie sprawiloby przyjemnosc, szczerze ci wspolczuję ;/

Niektorzy faceci po prostu lubia taka \"tajemniczosc\", nie chca wszystkiego widziec, to ich podnieca. Nie przejmuj sie, kazdy ma swoje odchyly i fantazje:)

Gość ainalb
ale to dosc dziwne ze facet nie jest zainteresowany Twoim biustem nigdy go nie widzial na oczy i wcale nie wykazuje ochoty :/ pozatym "zabawa" biustem moze byc mila :/

Gość Dobra rada...
Preferencje seksulane są bardzo indywidualną sprawą i może akurat dla Twójego faceta najmocniejszym bodźcem jest nie rozebrana kobieta. Nie należy jednak zapominać, że seks jest przede wszystkim przyjemnością i powinien sprawiać tyle samo radości partnerowi co i Tobie. Może zaproponuj swojemu facetowi, że będziecie kochać się raz tak jak on lubi a nastepnym razem tak, jak Ty chcesz. Powodzenia:)

Gość punkt skupu
Ja Cię rozbiorę do naga i wsadzę w dupala. agresywny27@o2.pl Pisz na tego meila.

Gość
Nie kocha Cie tylko Cię rżnie.

hmmm dziwne:O raz dwa no w jakims wyuzdanym miejscu to ok:P ale zawsze dziwne

Gość
sok a nie wykorzystuje? jesli nawet nie dotknął jej piersi zwyczajnie go nie interesuje jak lachociągi lodołamacza:o

16:31 Dobra rada... Preferencje seksulane są bardzo indywidualną sprawą i może akurat dla Twójego faceta najmocniejszym bodźcem jest nie rozebrana kobieta. Nie należy jednak zapominać, że seks jest przede wszystkim przyjemnością i powinien sprawiać tyle samo radości partnerowi co i Tobie. Może zaproponuj swojemu facetowi, że będziecie kochać się raz tak jak on lubi a nastepnym razem tak, jak Ty chcesz. Powodzenia No własnie, indywidualną... Może akurat tego faceta w ogóle nie pociągają nagie kobiety. Może ma takie fetysze a nie inne i seks z nieubraną kobietą byłby w ogóle niemożliwy. Nie piszcie o jakimś wykorzystywaniu, bo nie sądzę żeby to była prawda.

Gość
ten niczego nie zdejmuje:D

Gość sweet_84
ja mam podobnie i tez nie wiem co zrobic...czy to wogole mozliwe ze pociagam mojego faceta skoro nie jest zainteresowany jak wygladam nago??

Gość Adamowa
Powiedz mu o tym, że TOBIE na tym zależy, by cię rozbierał (jeśli już on nie czuje takiej potrzeby...). Wytłumacz mu, że kobieta w przeciwieństwie do faceta potrzebuje pieszczot całego ciała, a nie tylko genitaliów, jeśli ma braki w edukacji seksualnej i o tym nie wie. Zrób coś! Słyszałam o takiej :"kategorii" facetów, którzy wolą seks, kiedy partnerka jest jak najmniej rozebrana (to działa im nazmysły, kiedy wyobrażają sobie tylko, co jest pod ubraniem, czy coś takiego...), ale nigdy nie rozbiera cię, w dodatku wsytuacji, kiedy TY o to prosisz, to znaczy, że coś jest nie tak i albo to sobie wyjaśnicie, znajdując kompromis, albo rzuć go w cholerę, skoro TWOJE potrzeby się dla niego nie liczą!:)