Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkktttooosssiiiaaa

Prosze o rade

Polecane posty

Gość kkktttooosssiiiaaa

Mam problem. Od kilku dni zauwazylam na ciele pelno niebieskich zyl. Są na piersiach udach i brzuchu są tak widoczne ... Nigdy wczesniej czegos takiego nie mialam. W dodatku od dwoch dni jest mi slabo i najchetniej bym spala no i odbija mi sie czuje mdłosci 2 razy wymiotowalam... Reszta moze byc z upalow ale te zyly? czy takie zyły na ciele moga wychodzic podczas upalow?

Gość nikitkao7
to co opisujesz moze byc spowodowane zarowno przez upaly jak i przez ciąże, te wychodzące żyły mogą tez byc objawem problemów z krązeniem więc jeśli to się nie zmieni zgłoś się do lekarza.a jesli podejrzewsz też ciąże to test Cię uspokoi :)

Gość kkktttooosssiiiaaa
na ciaze raczej nie ma szans bo dzis mam dopiero 23 dzien cyklu a robilismy to w 14 a ja mam cykle 37 dniowe wiec nie zgralismy sie z dniami plodnymi to raz a po dwa to za wczesnie na objawy... Myślisz ze to moga byc problemy z cisnieniem? u mnie w rodzince wlasnie wszyscy maja z tym problemy ale nikomu nie wylazą żyly na wierzch. Kurcze najwiecej mam ich na piersiach są takie wielkieeeee i niebieskieeee

Gość kkktttooosssiiiaaa
Wlasnie wrócilam z WC na najtakch jedna melńka plamka krwi... Czyżby jednak dzidziuś?Jak myślicie? Nie zawczesnie na plamienie to dopiero 23 dzien cyklu? Co o tym sądzicie?

Gość KKKTTTOOSSSIIIAAA
Dzis juz ani śladu krwi ale za to jest mi okropnie slabo i kreci mi sie w glowie (pewnie od gorąca) i cos dziwnego dzieje sie z moimi piery ze dotkne sie czegos przez przypadek a sutki odrazu sa sztywne i troche pieka!!!! Całe piersi sa bardzo obolałe. W nocy tak bardzo mnie bolały ze az sie obudziłam... Zyły nie znikneły, nadal sie utrzymują. Od czego to moze byc? Któras z was tez tak miała?

Gość myniaaaaaa
no objawy ciązy to chyba za wcześnie. Najlepiej idź do lekarza . Moimi objawami ciąży tez była senność - min. oczywiście , ale również bolesnośc piersi - a szczególnie brodawek, i śluz - bardzo obfity ....