Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wk*rwiony na maxa

Najbardziej wk*rwiający dźwięk na świecie

Polecane posty

Gość wk*rwiony na maxa

Wk*rwia mnie niewymownie dźwięk dostawcy butli gazowych. Wiecie ta muzyczna z klaksonu jego samochodu. Du du di di di di di! k*rwa mać!! I jeszcze zawsze jak to zawyje to wszystkie psy w okolicy drą mordy. Pewnie też je ten dźwięk wk*rwia. W sumie nie dziwie im się. I czemu do k*rwy nędzy co tydzień muszę tego sluchać??????????????????????????????

Gość Kinia21-22
mnie bardziej wkurza dzwiek samochodu, ktory jezdzi po osiedlu. Czasami to go slychac na kilkanascie km!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrrr

Gość Kinia21-22
chodzilo mi o sprzedawce lodow z samochodu :D

Gość tableta
a mnie wku**ia dźwięk budzika w telefonie....no kurwicy dostaję jak go słyszę o 4 rano....i właśnie dlatego nie zmieniam dźwięku..ten przynajmniej mnie budzi

Gość *************************
a czy lubicie dzwiek alarmu z samochodu wyjacy przez pol nocy!? Jakis kretyn chyba jest gluchy, albo ma w dupie swoj wozik!

Gość alizeee
mnie wlurza strasznie dzwiek smsa SPECJALNY w nokiach!

Gość pitolinka-karolinka
dzwiek dzwonka w komorce gdy dzwoni tesciowa! kuzwa-zmienie numer!

Gość wk*rwiony na maxa
widzę, że się rozumiemy;))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość Kaszana
kur** wkur*** mnie moja sasiadka, ktora codziennie gra na skrzypcach, ja pierd***, mam ochote ja...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość niebieskooookaa22
dzwonek do moich drzwi!!!!! (dźwięk jakiegoś ptaka, ale zajebiści egłośny i monotonny) jakby wiedziała co to za dźwięk się będzie wydobywał, nawet za darmo bym nie chciała :o

Gość niebieskooookaa22
😡

Gość rudaaaaa
jak ktos jeżdzi widelcem po talerzu ;/

Gość niebieskooookaa22
odgłos zębów gryzących wełniany sweter 😠

Hej:) Się dopiszę do topiku, a że zły jestem, to tym razem będzie z wulgaryzmami: - Zbieracze puszek po piwie, ktorzy gniotą je intensywnym uderzeniem buta o 2 w nocy lub 6 rano. - Dziecko sąsiadów i wnuczek sąsiadki, które są puszczane na korytarz i niemiłosiernie drą mordy. - Miłośnicy kurewskich remontów, którzy wiercą z udarem np. o 6 rano, lub w sobotę o 21, kiedy czlowiek chce odpocząć. - Głupia cipa, która otwiera okno i puszcza jakieś techno-gówno i hip-klop tak głośno, że słychać w promieniu 100 metrów od bloku, a ja kurwa nie pasjonuję się tym badziewiem ale muszę słuchać, bo ta idiotka ma wszystkich w dupie. Współczuje jej sąsiadom. Jak dokładnie zlokalizuję okno, to ma szybkę z głowy. Juz się rozglądam za procą ;P - Wkurwiające jamniki, które drą mordę, a jak mój pies się do nich odwróci, to spieprzają piszcząc w ultra-dźwiękach. - Wkurwiająca śmieciarka co czwartek o 7 rano, a ja jestem leser i wtedy śpię, a te łajzy mnie budzą;) - Pojebani, pierdolnięci i kurwa bym ich utłukł, albo żywcem ugotował, albo wymoczył w miodzie i wsadził w mrowisko, albo kut tam wie co jeszcze;) - Popierdoleńcy na motorach typu ścigacz i debile w beemkach \"palący gumy\" w środku nocy pod moim oknem. - Debile, którzy przyjeżdzają pod blok po kogoś i na znak że jużsą, trąbiąkla ksonem, zamiast kurwa użyć komórki. No dobra, wyżyłem się;) Ale jakie to wszystko niestety prawdziwe.... Pozdrawiam:) Zajczyk.

Gość bubu kubu
jak ktos myje zeby, dzwiek szorownia zebow mnie przerasta!

1. dźwięk budzika przed 6 2. wiertara u sąsiada 3. dzwonek w tel. u koleżanki (kumkające żabki) 4. pijackie śpiewki 5. głos T.Okupnik, Chylińskiej Cugowskiego

- dzwiek mojego budzika w komorce. a najgorsze jest to, ze czasami slysze ten dziwek jako czyjs dzwonek i az mnie ponosi - bzyczenie komara - wielkie, dzieciece trabk, ktore zawsze pojawiaja sie w lato a dzieci w nie dmuchaja caly czas nie wiadomo k*** po co :O

Gość baku baku
glos Mandaryny ciapkanie, mlaskanie, chrupanie dzwiek wiertarki u sonsiadow robiacych remont dzwiek przed i po zapowiedziach na dworcach!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Indigo
Mnie najbardziej wkurza skrobanie po garnkach i talerzach...ssssss :( normalnie dostaje szlu i ciarki przechodza... steropian cos okropnego tez Wiercenie wiertarka w blokach zelbetonowych.... kurwicy dostaje muchy i inne bzykacze..... i glosy polskich gwiazdeczek m.in brodki,dody, mandaryny....feeeeee

Gość Indigo
a i jeszcze te reklamy wypowiadane w marketach przez megafon ......

Gość mjmjmj
o tak :)

Gość Indigo
o prawda ztymi psiakami malymi