Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wk*rwiony na maxa

Najbardziej wk*rwiający dźwięk na świecie

Polecane posty

Gość Pani Chmurka
mnie wkurzają odgłosy kotów które się pier**** pod moimi oknami latem o 3 w nocy, zatukłabym sierściuchy jeb**** !!

Gość *heh*
z tą muchą uderzającą o szybę to dobre heh, fakt zawsze ku* jak wlatuje to wie gdzie otwarte...

Gość o rany o nie
ja nie znoszę jak w kościele stojąca za mną stara babka śpiewa na glos...

Nie znoszę żarcia w kinie. Szeleszczące papierki na batonikach i chrupanie. Zabiłabym wtedy. Czy nie można najeść się w domu ??? Chlipanie, ciamkanie, szeleszczenie i chrapanie to dźwięki , które wyzwalają moje najniższe instynkty.

mnie wkurza dzwiek pagerow. jedyny dzwiek ktory moglby umarlego na rowne nogi postawic. dzwiek niektorych telefonow tez mnie wkurza.

chyba powiele wypowiedzi innych, ale dla mnie definitywnie: wiertlo dentystyczne paznokcie lub kreda piszvczace o tablice ciamkanie, chlipanie, siorbanie i inne \'jedzeniowe, odglosy...obrzydzaja mnie.

Gość mężatka5489
"dormika Nie znoszę żarcia w kinie. Szeleszczące papierki na batonikach i chrupanie. Zabiłabym wtedy. Czy nie można najeść się w domu ??? Chlipanie, ciamkanie, szeleszczenie i chrapanie to dźwięki , które wyzwalają moje najniższe instynkty. " podpisuję się pod tym i dodaję do tego dzwoniace komórki. Jak juz ćwok jeden z drugim wybiera się do kina to niech kurwa wyłaczy klamkę albo wyłączy dzwięki jesli się spodziewa arcyważnych telefonów. dodatkowo wkurwiają mnie -ryki dzieci w autobusach i ,arketach -odgłosy remontów w bloku -wyjące alarmy samochodowe -jebane dzwony kościelne - ton w jakim mówią księza dzwiek mojej służbowek komórki zwłaszcza jak nie jestem w pracy.

Gość 123 123
najbardziej irytujący jest dźwięk czytnika w Tesco lub lidlu pip pip pip że te kobiety nie ogłuchły albo nie zwariowały

kiedy w wakacje moj sasiad codziennie o 6-7 rano (w soboty tez!) KOSI TRAWE........ acha i jeszce facet sprzedajacy ZIMNIOKI KARTOFFFFFLLLLLLLE o kur 8 w sobote :-O