Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybko schudnąć

kto ma pomysł na szybkie schudniecie pomocy!

Polecane posty

Gość Ladyyy chce schudac
magduchaaP ???? "Do ladyyy chce schudnąć: jesteś kopnieta!!! ( bez obrazy) załamana?? przeciez ty masz niedowage lub ledwie łapiesz sie w wadze w normie!! 13 lat!! hahahaha śmieszne jest to poprostu co napisalas - zalamana? ja mam 16 lat mam 165 cm i waże 55kg!! grubas jestes poprostu hahahaha - żenada!!!" SORKI ALE JA WIEM ZE JESTEM GRUBA SAMA TAK NAPISALAS W OSTATNIM ZDANIEu ;(( musze schudnac tez tak pewnie uwazasz zeby 13 latka wazyla 54-53 kg, DLA MNIE TO ZADUZO o NIE MOGE Z TAKA WAGA ZYC !!!

Gość Ladyyy chce schudac
WIem ze jestem gruba !!!!!! magduchaa Ja wiem i ze niby mam niedowage ?? a po co naopsałas ze ejstem gruba ?? ;/ ;

Gość 10kg
Słuchajcie nie bede noikogo oszukiwał i czarował schudnąć niejest łatwo a przytyć bardzo szybko idzie. Stosowałem taką dietę na śniadanie nic na obiad:2ziemniaczki sosik schabowy i surówka. na kolacje jabłka i przez 3 miesiące schudłem 10 kg ale znów przytyłem bo sie nieoszczedzałem zaczne stosowac znowuta dietke pozdro dla wszystkich

Gość Sysia51
Witam serdecznie wszystkie zdesperowane dziewczyny. Wszystkie mamy problem z waga a ja już jestem prawie załamana.Kiedy miałam 22lata ważyłam 49 kg wygladałam miodzio ale i tak uważałam że jestem za gruba potem zaszłam w ciąże i przytyłam 30KG MASAKRA.Teraz waże 70 udało mi się spaśc 10 kg tylko.Słyszałam o wielu super dietach ale moj problem przedewszystkim polega na tym że za która z diet bym sie nie wzieła nie wytrzymuje do końca nie mam silnej woli.Teraz powiedziałam sobie dość i musze coś ze sobą zrobić ale potrzebuje wsparcia POMÓŻCIE

Gość mysSka
hej!!!!! ja jestem tutaj nowa mam 16 lat wzrost 168 i waże aż 68 kg ;( próbowałam już tyle diet, nawe trzy dni głodowałam ale nie wytrzymałam bo...... nie mam silnej woli. wszystkie moje koleżanki są szczupłe i jak patrze na nie to aż mi sie ryczeć chce....;(( POMOCY polećcie mi jakąś super diete...

Gość daydreamer
Witam. Mam 25 lat, 158 cm. wzrostu i waże około 73 kg. Mam dosyć tego jak wyglądam. Najgorsze jest to ze jak tyje to moje ramiona robią się coraz grubsze i wyglądam potwornie. Próbowałam stosować diete kopenhaską ale wymiękłam po tygodniu :/ a teraz staram sie zachowac dietę 1000 kalorii, z różnymi efektami. przez jakis miesiąc schudłam może z jakiś kilogram. Troche mało:/ Kolejny problem to moja praca, ponieważ mam pracę siedziącą, mam mało ruchu, bo nawet nie mam kiedy sie ruszać! Pracuję często po 10-12 godzin dziennie. Niektóre dania staram się przygotowywac wieczorami tak żeby były na drugi dzień juz gotowe. Może ktoś z was ma jakiś pomysł na dietke dla mnie :) za poradę z góry dziękuję:)

Gość Niunia20012007
Czesc dziewczyny :D jestem tu nowa i mam do was pytanko i prośbe powiedzcie mi jak najszybciej schudnac? mam 24 lata i mam za soba ciąze poronioną i zostało mi po niej 10 kg nad wagi :( żle sie z tym czyje i nie wiem juz sama jak sobie z tym poradzic.Cwicze sobie ale nie widze zadnych rezultatow ,ograniczam sie z jedzeniem ale jest mi bardzo ciezko :).Prosze pomozcie ,bede bardzo wdzieczna.Dziekuje i pozdrawiam

Gość Paulinaa
Hej laski ;) Jestem tu nowaa no i musze jak najszybciej schudnąc 10 kg ... :( Niedługo nagrywam płytę i muszę dobrze wyglądac , bo jak mówią , wygląd jest niestety na pierwszym miejscu a na drugim głos ... Ale zeby moje marzenie sie spełniło musze schudnąc a schudnąc to w sumie moje marzenie od kilku laat .. i tak to cały czas przekładam .. Dajcie jakas fajna diete zebym schudla chociaz 5 kg w tydzień ;) moze dieta sałatkowa ?? Chyba od jutra zaczneee diete sałatkową .. ;)

Gość AGUSIA111
Paulinaa, sprobuj kapuscianej,5 kg w tydz to minimum gwarantowane. Powodzonka!:)

Gość wikiiiiiii
hej ja waże 55kg przy wzroscie 163 chcialabym schudnac 5 kg pomocy !

Gość Julitka20
Witam wszystkie wytrwale i te ktore zaczynaja trzymam za wszystkie kciuki. Mam problem chce schudnąc skutecznie i szybko. Mam 20 lat i mam lekka nadwage kiedys byłam bardzo szczupła i niestety przytyłam 10kg chcialaby szybko to stracic wiec czy ktos by mogl mi podac ta diete 13 dniowa. Bylabym wdzieczna!!!! z Gory dziekuje!!!!moj E-mail to julitka011@interia.pl

Gość slodka250
witam ja sie odchudzam,w pol roku schudłam 25 kg ;) pozostalo mi jeszcze 12 kg ale jakos sie moge sie zmoblilizowac...ale od jutra zaczynam..bo za 12 ttygodni ide na wesele i musze wygladac super ;) pozdrawiam

Gość hej-
ja slyszalam ze zamiast ziemniakow to ciemny ryz albo kasze czy to prawda ze to pomaga? i biale pieczywo tez strasznie tuczy?

Gość hej-
ja slyszalam ze zamiast ziemniakow to ciemny ryz albo kasze czy to prawda ze to pomaga? i biale pieczywo tez strasznie tuczy?

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://yee.pl

Gość ina3
Ja schudłam 12 kil w 3 miesiące, właściwie bez większego wysiłku. Jednak z pomoca tabletek przepisanych przez lekarza.

Gość kanuska
Na to jak wyglądacie pracowałyscie dłuzszy czas i chcecie chudnac po 7-10kg na miesiąc;|? Skoro tak przygotujcie się na szybkie jojo, obwislą skórę i rozstępy plus w niektórych przypadkach zaburzenia odżywianie, spustoszenia w organizmie i milion innych problemów zdrowotnych i wizualnych;] O iecie trzeba było pomyśleć wczesniej albo po prostu nie obżerać się fastfoodami i nie byłoby problemu z wałkami tłuszczu;]

Gość moja radaaaaaaaa
Hejka W waszym wieku (16-25_ najlepiej odchudzac sie ; normalne sniadanie maly obiad kolacja - najpozniej 16 i tylko owoc i duzo wody. odstawic slodycze. na mnie to dzialalo. jezeli schudniecie 5 kg w tydzien to za 2 tygodnie 10 kg wiecej bedziecie mialy.

Gość slodka250
mozna schudnac duzo w tydzien ale pa dwoch tygodniach wroci z powrotem... ja przez rok schudlam 27 kg,w ciazy duzo przytyłam.obecnie waze 75 kg przy wzroscie 168 cm. Polecam diete 800-1000 ckal; Lub poprostu 5 posilkow dziennie w mniejszych ilosciach,lub niejedzenie kolacji,troche ruchu i wszystko sie da...pozdrawiam

Gość karo.
Ja mam 15 lat, 168 cm wzrostu i 60 kg . ;/ wakacje się zbliżają a ja wyglądam jak... wyglądam okropnie. .; o jeżeli chodzi o dietę lemoniadową: Dieta nie powinna byc krotsza niz 10 dni, a po zakonczeniu nalezy przejsc stopniowo w stan spozywanie normalnych posilkow. Przepis na Lemoniade: Do 300ml lekko cieplej lub zimnej wody dodac: 2 lyzki stolowe swiezego soku z cytryny, 2 lyzki stolowe syropu z klonu (grade B), 1/10 malej lyzeczki pieprzu Cayenne (lub do smaku) Lemoniade powinno sie pic przez caly dzien, nie mniej niz 6 szklanek dziennie. Przepis na roztwor z soli: 2 male lyzeczki soli ropuscic w 950 mililitrow lekko cieplej wody. Pic kazdego ranka na pusty zoladek. Dodatkowo nalezy wypic napar z ziol przeczyszczajacych (np. senes) codziennie przed snem lub rano jezeli pojawiaja sie problemy z przyjmowaniem wody z sola. Napar z ziol moze byc stosowany 1 lub 2 razy dzennie. też zamierzam zacząć.;) powodzenia wszystkim . ;]]

Gość HELPPPPP
hej Ja chce schudnac jakies 15 kilo to wane bo jak mi sie uda to otworza se przedemna gdrzwi do kariery...wiec to bardzo dla mnie wazne ..moja ostatnia dieta polegala na jedzeniu samych obiadow normalnie) i piciu wody przez 2 tyg schudlem 15 kilo ale dosc zle sie czulem;/ od jutra znowu tak zaczynam ;) trzymajcie kciuki

jeśli już decydujemy się na odchudzanie to radziłabym zapomnieć o tym, żeby ograniczyć jedzenie. Metoda MŻ może przynieść więcej szkody niż pożytku. Poza tym nie tylko możemy sobie zrobić krzywdę ale też potem nadmiar kilogramów może wrócić. Dlatego myślę, że dobrze jest wybierać dietę indywidualnie, może się z kimś skonsultować?? Co myślicie ??

Gość grubasek ;*
Ehh . ; / ja też muszę schudnąć pare kilogramów .. ; / . mam 179cm wzrostu i ważę aż 58 kg !!! ; ./ pomocy ; / ..!

Gość Ana <3
Przez 3 tygodnie jedz tylko kaszę jaglaną, można do tego robić sobie sałatki jak ktoś lubi z sosem vinegree. Do tego oczywiśćie warzywa i owoce (bez bananów). Oczywiście sport. Można także codziennie robić 100 brzuszków i różne ćwiczenia. Moja koleżanka to stosowała i po zakończeniu odchudzania miała płaski brzuch ;]

Gość Ana <3
Niee! Ty w ogóle nie jesteś gruby! Nie wiem jak to jest ale napewno nie wazysz za dużo! Wręcz za mało.! Nie odchudzaj sie mowie ci!

Gość musze szchudnąć
witam dziewczyny podziwiam wasza motywacje. i Ja również muszę schudnąć mam 15 lat wzrost 168 i uwaga 76 kg jak bym miała 65 nie było by źle ale od jutra zaczynam ta dietę z jajkami i zupkami ;) mam nadzieje że mi się uda i za was tez trzymam kciuki ;) pozdrawiam was wszystkie

Gość Sysiol
Ja w poprzednie wakacje codziennie gdzieś jeździłam nad wodę i nie miałam czasu jeść za bardzo, ale tez mi to na rękę szło, przynajmniej mogłam schudnąć. To był w sumie taki okres głodówki. Jestem paląca, po papierosach mi się nie chciało jeść może przez 30 minut. Póxniej dopadał mnie głód, ale starałam sie wytrzymać. Codziennie zdarzały sie dwa piwa. Dużo kalorii, wiem. Ale wtedy były takie upały, że to ambrozja po prostu dla człowieka. No i oczywiście pywałam, albo pływałam na rowerku i gdy wracałam do domu, szłam spac i o rana to samo. Tak chyba jeździłam półtora tygodnia. I później zrobiło się chłodniej to zaprzestałam. I weszłam na wagę i -12 kg. Nie wierzyłam w to, chodziłam do sasiadki się ważyć, bo myslałam ze coś się zepsuło. W moich oczach byłam taka sama. Oczywiscie brałam ze soba coś do jedzenia, ale moja przyjaciółka, która chociaz jest tłuściutka sporo, to nie martwi się dietami. To nie dla niej, to wszystko zjadła mi zawsze xD

Gość Sysiol
Chciałam dodać, że po tej głodówce całkowicie straciłam pojemność żołądka i nawet gdy starałam sie jeśc to i tak nie mogłam, bo byłam po jednej knapce pełna! Musiałam iść do lekarza, bo z dnia na dzień coraz mniej na wadze. Dlatego dziewczyny przy diecie zawsze pijcie duzo wody, bo można przy różnych dietach strasznie chorować. Może się to nawet skończyć tragedią.

Gość TrenerDietetykWarszawa
Zapraszam po profesjonalną pomoc w to miejsce: www.albertkosmider.pl

Gość barbara669
Ja nigdy nie należałam do szczupłych osób,wręcz przeciwnie byłam bardzo okrągła... Nie powiem próbowałam zgubić co nie co ale udawało mi się 2 kg w przeciągu miesiąca,gdy moje koleżanki gubiły po 8kg ;( było mi przykro bo czemu one mogą a ja nie;/ w końcu dowiedziałam się,że do diety dołączyły African Mango http://szczupla-kobieta.pl więc z zazdrości kupiłam również;) I wiecie co gdyby nie ta moja zazdrość, ciekawość to nie wiedziałabym,że ten suplement tak pomaga;) 2 miesiące 16kg mniej i wiecie co w końcu wiem,że to realne i można jak się tylko chce;)