Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybko schudnąć

kto ma pomysł na szybkie schudniecie pomocy!

Polecane posty

Gość jatezzz
a gunia dzieki teraz tylko musze gdzies znalezc ten imbir moze i cos pomoze.....gunia a ty juz pijesz to?? i jak to smakuje????

Gość jatezzz
juz wie jak to wyglada jutro wyrusze do sklepu i bede go szukac moze i cos pomoze ale nie wiem :) nic nie szkodzi przeciez sprobowac prawda'? w tym tygodniu na pewno nic nie schudlam widze to po ubraniach, ale mam nadzieje, ze bedzie lepiej ;) trzymajcie sie dziewczynki

Gość gunia113
no cóż ja jescze nie pije... mam sproszkowany bo tamtego nie umiałam dostac nigdzie:( no ale jutro sobie zrobie:) ponoć pyszny. Buziaczki

Gość miiśkaa
ja dołączam do was:) razem razniej. tez bym chciala szybciutko schudnąć ja zaczynam od jutra i postaram sie jesc tak z 200 kalorii i mam nadzieje ze wytrwam:)zobaczymy:) dziewuszki a Wy co tam z dietą ?jaką stosujecie? hihi ja tez bym chciala schudnąć w tydzien 10 kg hihi ale to raczej nie mozliwe ale w 2 tygodnie owszem:)dlatego mam zamiar tak zrobic.ohhh jaka ja bym byla szczesliwa z tymi -10kg ohhoho:) jesli tyle schudne to napewno sie nie rzuce na lodówkenie rzuce sie bo zal by mi bylo tych utraconych kg:) heheh ale sie rozmazylam:) bede tu codziennie zagladac no postaram sie :)

Gość gunia113
No bardzo się cieszę że bedziesz z nami:) obyś zaglądała tu jak najczęściej:P ja stosuje dietke kapuścianą.. ale średnio mi się podoba.. no zobaczymy.. zastanmawiają mnie jescze ćwiczenia.. nie wiem co powinnam robić i jakie ćwicznia wybvrac....

Gość miiśkaa
yyy ja bede sobei tak ćwiczyc z 15 -20 min codziennie a jak mi sie bedzie chcialo to dłuzej:) no ja bede sobei biegac z 8 minutek a pozniej cwiczenia obojetnie jakie; brzuszki,skłony itd. :) dobra ja lece na film :) do jutra.:)papapa

Gość miiśkaa
kuurcze bo zapędziłam sie z tym jedzeniem i teraz trzeba sie wziązc za siebie. mi ajk sie nudzi to jem i jem i wlasnie to mnei zgubiło bo zamiast np. sobie cwiczyc to ja wpieprzalam ehh .od jutra jedzeniu mowimy stanowczo STOP hihih:) papap

Gość dziewuszka19
Dziewczyny a czy nie zauwazylyscie zadnych niepozadanych efektow diety? Bo ja sie strasznie boje, ze zaczna mi wlosy wypadac :( Zawsze o nie bardzo dbalam i chyba bym tego nie przezyla:D paznokci tez bym nie chciala polamac bo mam tendencje do obgryzania jak sie polamia :-O a moze stosujecie jakies witaminki czy tabletki na wzmocnienie? A co do dietki do porannego posilku dolaczylam jeszcze 2 kawalki suchego pieczywa Wasa, jednego krokiecika i troszke buraczkow. I to by bylo na tyle bo jestem strasznie zmeczona i ide spac. Kolorowych snow 🌼

Gość gunia113
Ja w sumie nie zauważyłam żadnych efektów ubocznych:) a paznokcie tak czy owak mi sie rozdwajają i nie wiem co mam zrobić z nimi:( kupiłąm odżywke z sallky hansen mam nadzieje że mi pomoże:)🌼

Gość Olga20
Ja dzisiaj bardzo ladnie jadlam...same zdrowe rzeczy...nie jadlam poznej kolacji,chociaz w brzuszku mi juz burczy:-)))ale dam rade!!!!!!!!!jutro nastepny dzien,,,,,,pozdrawiam

Gość gunia113
Ja jutro niestety nie zajżejade do babci i nie bede miała dostępu do kompa aż do piątku:( ale obiecuje że będe trzymać się mojej dietki choć u babci będzie trudno:) Pozdrawiam dziewczynki, bądźcie dzielne i idzcie zgodnie z dietką:)🌼 POWODZENIA!!! :*:*

Gość sikorka23
Hej dziewczynki :-) Właśnie zbieram się do wyjazdu, będę z powrotem w poniedziałek. Życzę wszystkim udanego i radośnie dietetycznego weekendu :-D No i trzymajcie za mnie kciuki w sobotę na weselu, prooooszę... :-) Żeby tak chociaż tych 2000 kcal nie przekroczyć :-P Buziaki :-*******

Gość dziewuszka19
Jak rozdwajaja Ci sie paznokcie to wyprobuj takie papierowe pilniczki ( o ile oczywiscie takich nie uzywasz, bo wtedy to juz nie wiem). Mi sie mniej rozdwajaja od kiedy ich uzywam. Ale to tak btw:D Dzisiaj popelnilam maly grzeszek w postaci Princessy :-O Ale za to braciszek dal mi taki wycisk na rowerku, ze jak wrocilam to sie odbijałam od scian :) Jadac doslownie czulam jak mi kalorie uciekaja :D:D oprocz tego zjadlam 3 kawalki pieczywa Wasa (jeden z chuda szyneczka) i kotlecika z piersi indyka-bez panierki bo tuczaca :D Trzymam kciuki za Was wszytskie 🌼

Gość gunia113
No i już wróciłam:) Kupiłam sobie nowe ciuszki:P Diety się ostro trzymałam mimo że u babci trudno było... Dziewuszka no cóż używam pilniczków papierowych ale nic mi to nie daje:( Pozdrwaiam:)

Gość gunia113
Gdzie wy się wszytskie podziewacie?? :( Myślałam ze znajde jakieś wypowiedzi jak wam idzie a tu nic?? Dalej dziewczynki:P Jak wam idzie??

Gość gunia113
to już 5 dzien mojej dietki kapuścinej:) nawet łatwo to znosze:) juz teraz jestz górki. A jak u Was?? Napiszcie jak wam idzie odchodzanko?? ja cały czas zastanawiam sie nad ćwiczeniami:) nie wiem co wybrać.. narazie ćwicze tak sobie:P Pozdrawiam🌼

trzeba wierzyć i mocno kcieć ....wiara czyni cuda .... nawet z nadwagą :D

Gość Olga20
Dziewczyny przepraszam,ze sie nie odzywalam,ale nie mialam internetu:-(U mnie wczoraj dieta slabo,bo bylam u chlopaka na dzialce...,ale od dziasiaj kontynuuje:-)postaram sie praktycznie calkowicie odstawic weglowodany.a jak u was??

Gość gunia113
ja marze o jakimś cieście... jakim kolwiek.. najlepiej serniczek:P ale wiem że mi nie wolno... i jestem już załamana... kurde tak mi sie chce czegoś dobrego.. ale wiem że to nie miałoby sensu gdybym coś zjadła.. przecież to chwilowa przyjemność a ile musiałabym ją odpracowywać:(

Gość Olga20
dasz rade Gunia...wytrzymaj:-)ja zaraz zrobie sobie pyszna salatke grecka...mniam....,potem jakies warzywka-fasolka w przyprawach,ogorki i pomidorki i jabluszko jedno....a jak wam dziewczynki idzie?????

Gość gunia113
Dziewczyny ogłaszam że schudłam 2 kg w ciągu 4 dni:p jestemz siebie dumna:) na koniec dietki sie zmierze dokładnie czyli za 3 dni:P Ale jestem szczęśliwa:)

Gość agata ping pong
gunia jak schudlas na jakiej dietce naposz prosze

Gość gunia113
poprostu stosowałam sie do dietki kapuścinej i to wszytsko:) zupa podastawą wszytskiego:) Masz tutaj szczegóły które mi pomagają: PODSTAWOWA ZUPA SPALAJĄCA TŁUSZCZ 6 - dużych zielonych cebul (ze szczypiorkiem) 1 lub 2 - puszki pomidorów (mogą być świeże) 1 duża - główka kapusty 2 - zielone papryki 1 pęczek – selera naciowego 3 kostki rosołowe. Można doprawić: sól, pieprz, pietruszka, bulion lub jakaś ostra przyprawa. Pokroić na małe lub średnie kawałki i zalać wodą. Gotować na dużym ogniu przez około 10 min. Zmniejszyć ogień i gotować powoli aż jarzyny będą miękkie. Tę zupę można jeść kiedykolwiek będziesz głodna, ona nie dodaje kalorii. DIETA DZIEŃ PIERWSZY: wszystkie owoce z wyjątkiem bananów. Melony arbuzy mają najmniej kalorii z wszystkich owoców. Jedz tylko zupę i owoce. Do picia niesłodzona herbata, sok żurawinowy lub woda. DZIEŃ DRUGI: tylko jarzyny. Możesz jeść do woli świeże lub gotowane jarzyny. Postaraj się jeść najwięcej jarzyn zielonych, liściastych. Jedz zupę i jarzyny przez cały dzień. Na kolację możesz sobie zrobić pieczonego ziemniaka z masłem. NIE WOLNO W TYM DNIU JEŚĆ ŻADNYCH OWOCÓW!!!! DZIEŃ TRZECI: dzisiaj jesz zupę i wszystkie owoce i jarzyny, jakie zechcesz. Nie możesz jeść pieczonego ziemniaka. DZIEŃ CZWARTY: banany i odtłuszczone mleko. Możesz zjeść do trzech bananów i wypić tyle szklanek mleka ile zechcesz. Oczywiście jesz też zupę. Banany są wysokokaloryczne i bogate w węglowodany, tak jak mleko. Jednakże w tym dniu twoje ciało będzie potrzebowało potasu, węglowodanów, protein i wapnia żeby zmniejszyć pragnienie słodyczy. DZIEŃ PIĄTY: wołowina i pomidory. Możesz zjeść od 30 do 50 dag wołowiny i puszkę pomidorów lub do 6 świeżych pomidorów w tym dniu. Postaraj się wypić przynajmniej 6-8 szklanek wody w tym dniu żeby wypłukać wszystkie zanieczyszczenia z organizmu. Zjedz zupę przynajmniej raz w ciągu dnia. DZIEŃ SZÓSTY: wołowina i jarzyny, jedz tyle wołowiny, jarzyn ile potrzebuje organizm aby zaspokoić głód. Możesz zjeść nawet trzy steki, jeśli chcesz, staraj się jeść zielone, liściaste jarzyny, nie możesz jeść pieczonego ziemniaka. Pamiętaj, aby zjeść zupę przynajmniej raz w ciągu dnia. DZIEŃ SIÓDMY: brązowy ryż, niesłodzone soki i jarzyny. Musisz zjeść zupę przynajmniej raz w tym dniu. Po siódmym dniu, jeśli nie oszukiwałeś i stosowałaś się do powyższej diety, stracisz od 4,5 do 7,7 kg Jeśli zgubisz więcej niż 6 kg , zrezygnuj z diety na 2 dni zanim zaczniesz ją od dnia pierwszego. Dieta oczyści twój organizm z wszystkich zanieczyszczeń, poczujesz się dobrze jak nigdy dotychczas. Poczujesz przypływ energii. Możesz kontynuować ten plan jak długo zechcesz. Ta dieta pozwala szybko spalić tłuszcz, a jej sekret polega na tym, że spalasz więcej kalorii niż ich przyjmujesz. Dieta ta nie dopuszcza picia żadnych napoi alkoholowych. Musisz zrezygnować z diety na 24h przed planowanym piciem alkoholu. Ponieważ każdy system trawienia jest inny, dieta działa inaczej na każdą osobę. Po trzecim dniu będziesz mieć więcej energii niż przed rozpoczęciem diety, jeśli nie będziesz oszukiwać. po kilku dniach trwania diety zauważysz wyraźne zmiany w wypróżnianiu. Możesz pić czarną kawę w czasie diety, jednak po kilku dniach jej trwania zauważysz, że nie potrzebujesz już tyle kofeiny, co przedtem. ABSOLUTNE ZAKAZY: chleb, alkohol, gazowane napoje. Musisz trzymać się wody, niesłodzonej herbaty, czarnej kawy, niesłodzonych soków owocowych, soku żurawinowego i odtłuszczonego mleka. Podstawowa zupa spalająca tłuszcz może być jedzona kiedykolwiek poczujesz głód. Jedz tak dużo jak zechcesz. Pamiętaj im więcej jesz tym więcej chudniesz. Nie można jeść chleba i smażonych potraw. Możesz zjeść gotowaną lub pieczoną kurę zamiast mięsa wołowego, ale oczywiście bez skóry. Jeśli zechcesz możesz zastąpić mięso wołowe rybą, ale tylko w jednym dniu mięsnym.

Gość jatezzz
u mnie tez dietka slabo, ale obiecuje poprawie sie :) mam teraz troche spraw do zalatwienia zajrze pozniej pozdrawiam

Gość agata ping pong
kurde ni lubie wolowinmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość gunia113
nie musisz jeśc wołowinymożesz jeść zamiast tego np udko z kurczaka ja tak właśnie dziś zrobi:) podstawa to zupa:) i to jestnajważniejsza częśc dietki.

Gość miiśkaa
czesc dziewuszki :) nie bylo mnie bo cosik mi sie z internetem stalo.ja od wczoraj zaczelam bo wczesniej zsypala mi sie rodzinka na pare dni i wiecie ehhh nie stosowalam dietki. a wczoraj zjadlam oo malo i dzis tez:)i mam nadzieje ze wytrzymam ten dzien:) bo podobno 2,3 dni sa trudne a pozniej leci:):) 3mam za was kciuki i za siebie tez:)

Gość miiśkaa
gunia a ubylo Ci cos w cm??

Gość miiśkaa
aa gunia hih to jeszcze za wczesnie na cm.:):)hihi papappa:)