Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

machos

Dlaczego była dziewczyna mnie żle traktuje?

Polecane posty

JA jej niczego złego nie zrobiłem. Ona ze mną zerwała, nagle. Powiedziała, że już mnei nie kocha i jestem ze załosny, słaby i ze nie chce już ze mną być. A teraz mnei ośmiesza przed swoimi znajomymi i poniża przy każdej okazji, wyśmiewa, opowiada ludziom intymne szczególy naszego związku, które niby mają mnie ośmieszyć. Dlaczego tak się dzieje? O co jej chodzi?

mamy po 26 lat, chyba nie wypada się tak zachowywać w tym wieku. Z reszta w ógle nie jest to przyzwoite zachowanie. Niezaleznei od wieku

To sobie odpuść! Nie warto zawracać sobie głowy kobietą, która w taki sposób podsumowuje wasz związek! Zostaw to tak jak jest. Jej się z czasem znudzi a ludzie będą i tak myśleć jak chcą, bez względu na to co ona o was wyplata!

Gość gov.
w sumie na dobre Ci wyszło ;) nie ma dziewczyna klasy zupełnie..

Gość kkkjjj
machos - nie usprawiedliwiam , ale moze połowa prawdy , gdzies Ci się zgubiła ?

Ona była w barze ze swoimi znajomymi i ze swoim nowym chłopakiem, zawołali mnie do swojego stolika i wysmiali, że napewno bym chciał do niej wrócić i że pewnie nadal ją kocham. A potem powiedzieli ze nie dla psa kiełbasa i żnowu gadki ze jestem żałosny itp... No i co ja mam zrobić teraz? Jak się zachować w sytuacji gdzie ona celowo chce mnie poniżyć i ośmieszyć?

Gość 049n
daj jej w twarz! spotkaj sie z nia sam na sam- i nie żałuj słów! to jedyna rada..znam takie kobietki..pozdrowionka..;) NA NIE NIC NIE DZIALA ..A JUZ NA PEWNO DOBRE SLOWA..

Gość Ble...
Chodzisz z nimi do knajpy? Wiesz co? Jak sam się nie szanujesz to trudno zeby inni to robili! :o

nie chodze z nimi, tylko byłem akurat przypadkowo w knajpie w której oni tez byli.

Gość Ble...
To nie chodź tam więcej! Za takie numery, przydała by się jej dobra nauczka! :)

Gość mmmmmmmloa
odpowiedź jest jedna - ona naprawdę Cię nienawidzi, brzydzi się Tobą i uważa że jestes zalosny znam to, jestem kobietą i gdy wciąż do kogoś coś czułam lub przynajmniej szanowałam, nigdy po rozstaniu nie powiedzialam złego słowa ale przyznaję - paru nieźle obrobiłam dupę, dlatego że mnie brzydzili jak gówno i żałowałam że się z nimi zadawałam tu nie chodzi o to co Ty zrobiłeś, po prostu Ty, Twoja osoba, Twój wygląd wzbudza w niej agresję zdarza się..

Gość mroczne dziecię neostrady
kobiety to chuje :classic_cool:

Gość mimiiiiiiiiiii
pamietaj,że dziewczyny potrafią być wredne i ty niestety na taką własnie trafiłeś-przepraszam w imiemiu płci pięknej :)

Gość dokadnie tak
"kobiety to chuje" niektóre napewno, podpisuje się obiema rękami : )

Gość zbytdobryzebygokochac
Dales sobie wejsc na glowe, wiec ona to teraz wykorzystuje, bo wie, ze ty i tak nic jej nie zrobisz.

Gość taki_sobie_jeden_koleś
Nie martw się, ja mam to samo. Np. parę dni temu, w nocy dostalem od swoeje byłej smsa że miala niesamowity orgazm ze swoim nowym facetem (ze mną nie miała nigdy). sądzisz ze sie tym przejalem? trzeba zlewac takie rzeczy i zajac sie szukaniem dziewczyny, ktora bedzie w porzadku. powiedz jej cos dosadnie, niech zobaczy ze masz jaja to ci da spokoj.

A może ta dziewczyna nie chce się pogodzić z tym, że nie jesteście już razem. Może to wpływ otoczenia i to dlatego szuka jakiejś zemsty i chce Cię ośmieszyć. Nie przejmuj się nią, po prostu olej, jak ktoś będzie rzucał jakieś komentarze, to powiedź, że masz gdzieś to co mówi. Ewentualnie jest jeszcze jeden sposób tylko ryzykowny, bo możesz powiedzieć coś równie chamskiego na jej temat, a potem z nią porozmawiać i powiedzieć, że jeżeli nie przestanie gadać bzdur, Ty będziesz kontynuował to co zacząłeś. Z pewnością nie będzie jej miło. Tylko czy \"wojna\" jest rozwiązaniem? Niekoniecznie... Swoją drogą laska nie ma za grosz klasy i szacunku :o

Gość niestety laski takie własnie
są w znacznej większości. Im gorzej dziewczynę traktujesz, im bardziej olewasz itp.. tym bardziej jesteś dla niej atrakcyjny. A jak będziesz jakąś dziewczynę kochał, będziesz się starał, chciał dla niej jak najlepiej, będziesz pokazywał ze ci zależy - to tak dostaniesz od niej po łbie, że popamiętasz. Z resztą sam widzisz - byłeś za dobry to się dowiedziałeś ze jesteś żałosny i ze masz spadać. A spróbuj teraz ją olewać, w razie jej zaczepki odparuj jej 2 razy bardziej chamsko to jeszcze będzie chciała do ciebie wrócić. To jest, jak to niektórzy mówią, biologizm - dobór naturalny. Ona po prostu widzi, ze jak może ci wejść na glowę to inni pewnie też mogą, więc nie czuje się z toba bezpieczna. A jak widzi, ze jesres twardzielem to, mimo że zle ją traktujesz, ona i tak to woli, bo się czuje bezpiecznie. Taka prawda. Nie mówię, że tak wsystkie dziewczyny mają, ja np. takich dziewczyn unikam. Po prostu miałęś pecha, ze na kogoś takiego trafiłeś.

Czyli co w końcu mi radzie: olać czy pomyslec o jakiejś zemście?

Gość upupupupu