Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalahari

Imie dla dziewczynki

Polecane posty

A mi się podobaja: Julia,Judyta,Laura,Róża,Melania,Weronika,Wiktoria,Lena,Martyna,Iga,Ida,Anastazja,Michalina,Hanna,Łucja,Lila,Maja...Sporo tego:D

Gość monika oswiecim
Ja mam urodzic tera dziewczynke 10pazdziernika i nie wiem jakie imie dac te co mi sie kiedys podobaly sa tak oklepane, jakis głosik wew mowi mi ze kasia ma byc, od poczatku ciazy mowie do brzuszka niunia - szkoda ze nie ma takjego imienia bo bardzo mi sie pooba

Gość Madziulkaxx
Przeciez Magdalena to bardzo ladne imie, zdrobnienia rowniez. mi osobiscie podoba sie imie Maja

Gość ansu
a co myslicie o Roksana???

no wlasnie Amelia staje sie coraz bardziej popularna :-0 ja jak nadawalam tak na imie mojej corce to myslalam ze wlasnie bede oryginalna i w okolicy tylko ja bede miec Amelke no ale niestety ale i tak dla mnie jest to najpiekniejsze imie :-) a po za tym to i tak te wszystkie imiona ktore wypisujeie za rok , dwa , trzy beda oklepane jakbyscie chcialy dac naprawde oryginalne imie i takie ktore sie nie bedzie powtarzac to chyba wlasnie musialybyscie nazwac Wieslawa, Zdzislawa itp chociaz z tych starych imion to bardzo podoba mie sie Helena

Gość ostatnio słyszałam
Emma ,bardzo mi się spodobało:)

Amelia , Olivia ,Kinga , Ines, Idalia , Ariadna, Adrianna, Anastazja , Wiwianna( ale w wersji francuskiej) Anna , Wiktoria , Solange , Tamara , Mercedes ,Daria , Zuzanna ,Abigail,Kamila , Dominika,Julia ,Liliana ,Magdalena,Rachel,Sara. Dobrze , ze tyle imion jest bo każdy moze coś wybrać. Sama mam na imię Małgorzata i jestem bardzo niezadowolna.

Gość Eva***
moja ma na imie Julitka Karolinka :)

Mi sie podobaja raczej krotkie imona lub takie, ktore mozna zdrobnic: Melania, Lilia, Iga, Ksenia, Lena, Olga, Marika,

A ja mam małą Lenę,kochana przylepka,ma 5,5 roku i wcale nie ściągnęłam z na dobre i na złe tylko po prostu od zawsze mi się podobało to imię,podoba mi się również: BEATKA DOROTKA MARYSIA MAJKA ADRIANNA( ADA) PAULINKA Bardzo ładne imiona,jestem teraz w 27tc i jak będzie panienka to dam jej Maja a drugie to jeszcze pomyślę czy dorzucać i jakie

Gość ja mam Zosię

Gość merys
Moje księzniczki to Karolina mówią Karola, Julia mówią Julka, Łucja i ostatnia LENA

Gość dezat
Gosia 26- Imie Anka jest oklepane? Bo jest śliczne. A co [powiesz na imie Wiktoria, ktore tak Ci sie podoba- nie jest oklepane? Teraz wszyscy daja dziecku na imie Wiktoria i tego wlasnie mam dosc. A Ania teraz ludzie wlasnie nie daja czesto, czyli kiedys to imie nie bedzie tak popularne a jest najpiekniejsze na swiecie.

Gość Sonia Lena Nadia i Anastazja

Gość Jucia
Mnie się podoba Milena,Julia,Lena,Kornelia.

ja lubie imiona rzadko spotykane:) Mój mąż chciał Oliwię i tak zostało ale przy drugiej córce to ja chciałam wybrać i jest Karina:) uważam,że to ładne imię i nie znam żadnej ooby z tym imieniem

Gość everytgingicansee
ciekawa jestem , czy gdyby tak co niektorzy wiedzieli, co termin "amelia" oznacza w medycynie , tak chetnie wybieraliby go dla swoich dzieci, hmmmm.............

Gość marcelina -
Amelia is an extremely rare birth defect marked by the absence of one or more limbs... czyli wada urodzeniowa polegajaca na braku jednej lub wiecej czesci ciala :-O

Gość maguuusia
Lenka!Śliczne imię!!!!! pozdrawiam

ale kiedyś myślaam, że Zuzanna bo tak miała na imię moja ukochana babcia, ale w mojej rodzinie sa już cztery Zuzie;-)

Gość maguuusia
A moja babcie miały na imię Helena i Zofia i te imiona bardzo mi sie podobały,ale jakoś sie nie zdecydowałam zęby dać tak na imię córce:) No ale wraca moda na takie imiona....