Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabiiiiii

PO okresie

Polecane posty

Gość mirabiiiiii

Dzis skonczyl mi sie okres..tzn mam male plamienie ale to koncowka kochalam sie z moim chlopakiem bylo ok.... w trakcie pekla nam prezerwatywa.... nie doszedł jeszcze jaka jest szansa na zajscie w ciaze? jutro ide do ginekologa i nie wiem czy brac recepte na Postinor:(

Gość twoje ryzyko
moim zdaniem sznsa jest bardzo niewielka.... ale ja twojego ewentualnego dziecka wychować nie będę ;)

Gość wombat....
a jak dlugie mas cylke? Ja od wielu lat kocham sie bez zabezp do 7 dnia cylku i dzieci brak:)

Gość mirabiiiiii
29 dni trwaja moje cykle;) przyjaciolka mowi ze tez tak miala ale po okresie nigdy nie bylo problemu tak do 3 dni... usppookajaja mnie a ja naprawde sie martwie ehhhhhhhhhhhhhhh

Gość wombat....
wiesz skoro jeszcze do tego nie doszedl, plus bezpieczny czas... ja bym w tej sytuacji nie trula sie Postinorem, ale za Ciebie zdecydowac nie moge;)

Gość mirabiiiiii
wlasnie tez mysle ze nie bede brala postinoru to taka duza dawka hormonow a to naprawde chyba minimalna szansa jest na dzidzie... :*dziekuje

Gość minimalna - ja bym się
nie przejmowała

Gość mirabiiii
dziekuje wam....tak sobie mysle ze naprawde niepotrzebnie panikowalam chociaz to okaze sie pozniej

Ale bzdura! Oczywiscie, ze jest szansa na ciaze! Moja mama zaszla w ciążę kochając sie w 4 dniu cyklu, dlatego wlasnie jestem na swiecie:) Ale to indywidualna sprawa kazdej kobiety

Gość mirabiiii
wyczytalam na roznych forach i licznikach plodnosci ze moje dni plodne zaczynaja sie ok 1 lipca wiec szansa naprawde jest mała moj okres zaczal sie 20.06 skonczyl wczoraj.... moje cykle trwaja 29 dni z wahaniem jednodniowym

Gość mnie tez ten temat interesuje
up bo jestej w podobnej sytuacjiii

Gość więc chodz i kup mnie
a ja mysle , ze jest szansa na dzidzie. Teoretycznie jajeczkowanie wypada w połowie miesiąca ale kazdy organizm jest inny i różnie to bywa.

Gość halooo
jak moze byc szansa skoro sie nie spuscil... jak moze byc szansa skoro stosunek mial miejsce w 6 dniu cyklu ...halo to niemozliwe :D