Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystrachana

Wakacje-namiot-burza-Boje sie !!!!!!

Polecane posty

Gość Wystrachana

Ktos to przezyl? Jak sobie poradzic? Czy jest bezpiecznie.Kurde zaczynam schizowac.Jeszcze chwila a nie pojade :( Jesssu jaki ja tchorzysko jestem 😭

Gość Wystrachana
Powiedzcie cos pliiiissss

Gość mówimy coś
:-P

Gość Wystrachana
Dzieki :D:D:D

Ja byłam pod namiotem i była burza jak cholera. Ważne żeby mieć sprawdzony namiot (żeby wiedzieć, że nie przecieknie), no i dobrze go rozłożyć (żeby nie odleciał :D i żeby woda go nie podtopiła i nie wpłynęła do środka). Ogólnie jak nie spi się samemu, to wszystko da się przeżyc ;)

Gość Wystrachana
Dziekuje łe rety za odzew...A balas sie ? W te burze oczywiscie

A jasne, że tak. Szczególnie, że wtedy byłam tylko z najlepszą przyjaciółką. (Dwie kobiety, w środku lasu :D, same z burzą :o ) Ale teraz się z tego śmiejemy i mamy mase wspomnień. Deszcz lał na maksa, a my miałyśmy nie do końca sprawdzony namiot więc dochodziła obawa, że może przecięknąć, błyskało się tak, że miałyśmy wrażenie, że jesteśmy na jakiejś super imprezie :D a i efekty dzwiękowe były niezłe. Jak widzisz traktuje całą tą sytuacje raczej jako przygodę, a nie traumatyczne przeżycie. Więc nie denerwuj się, bo da się to przeżyć. :)

Gość krolicza lapa
też to niestety przezylam a na dodatek spalam sama.Wialo strasznie lało, namiot mi nie odfrunal ale przeciekl, musialam szmaty podkladac.No coz wrazenia nie zapomniane :P

Gość Liiliia
Ja przezylam;-) bylam z chlopakiem. Troszke nas podtopilo, ale on spisal sie na medal,wyszlismy calo. Mile wspomnienia:P

Gość krolicza lapa
aha zapomnialam dodac ze piorun sieknal mnie w sam srodek odbytu zapieklo jak cholera ale po chwili zrobilo mi sie nawet bardzo przyjemnie... a zreszta na drugi dzien okazalo sie ze to nie byl piorun,tylko gajowy Marucha

Gość K.A.J.T.E.K.
A mi kiedyś podczas burzy wiatr zdmuchnął majtki z krocza. :-o

mnie burza zastala wczoraj na piwie. Pierdyklo taz, ze swiatlo zgaslo chyba w polowie miasta. Ludzie zaczeli krzyczec, piszczec, ciemno, deszcz wali, a my pod uginajacymi sie rarasolkami. Zajebiscie - mysle. Az mi jakis panikaz nie walnal w stolik i piwo sie wylalo. W ciemnosci nawet nie wiem kto to byl kurwa mac.

Gość Al-Raghie Mabyatch
Namiot postawić na lekkim spadku terenu do wyjścia, naciągnąć dobrze linki żeby tropik nie dotykał materiału, zabezpieczyć śledzie, saperką wykopać wkoło namiotu odpływ na wodę. I tyle.

Gość Edmund Węsierski
Parę dni temu podczas burzy wyjrzałem przez okno. Padał solidny deszcz. Postanowiłem spróbowac jak smakuje deszczówka. Wystawiłem dłoń i za chwilę miałem w niej pełno wody, którą wypiłem. Była nawet niezła w smaku, niestety po kwadransie poczułem charakterystyczne skurcze jelit i musiałem natychmiast udać się do toalety. Okazało się, że się zatrułem. :-o

Gość Al-Raghie Mabyatch
Edmundzie, to ja Twój sąsiad z góy. TO nie był deszcz :classic_cool: