Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Wystrachana

Wakacje-namiot-burza-Boje sie !!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 Wystrachana

Ktos to przezyl? Jak sobie poradzic? Czy jest bezpiecznie.Kurde zaczynam schizowac.Jeszcze chwila a nie pojade :( Jesssu jaki ja tchorzysko jestem 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Wystrachana
Powiedzcie cos pliiiissss

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸wimy co艣
:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wystrachana
Dzieki :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Ja by艂am pod namiotem i by艂a burza jak cholera. Wa偶ne 偶eby mie膰 sprawdzony namiot (偶eby wiedzie膰, 偶e nie przecieknie), no i dobrze go roz艂o偶y膰 (偶eby nie odlecia艂 :D i 偶eby woda go nie podtopi艂a i nie wp艂yn臋艂a do 艣rodka). Og贸lnie jak nie spi si臋 samemu, to wszystko da si臋 prze偶yc ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wystrachana
Dziekuje 艂e rety za odzew...A balas sie ? W te burze oczywiscie

Udost臋pnij ten post

A jasne, 偶e tak. Szczeg贸lnie, 偶e wtedy by艂am tylko z najlepsz膮 przyjaci贸艂k膮. (Dwie kobiety, w 艣rodku lasu :D, same z burz膮 :o ) Ale teraz si臋 z tego 艣miejemy i mamy mase wspomnie艅. Deszcz la艂 na maksa, a my mia艂y艣my nie do ko艅ca sprawdzony namiot wi臋c dochodzi艂a obawa, 偶e mo偶e przeci臋kn膮膰, b艂yska艂o si臋 tak, 偶e mia艂y艣my wra偶enie, 偶e jeste艣my na jakiej艣 super imprezie :D a i efekty dzwi臋kowe by艂y niez艂e. Jak widzisz traktuje ca艂膮 t膮 sytuacje raczej jako przygod臋, a nie traumatyczne prze偶ycie. Wi臋c nie denerwuj si臋, bo da si臋 to prze偶y膰. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krolicza lapa
te偶 to niestety przezylam a na dodatek spalam sama.Wialo strasznie la艂o, namiot mi nie odfrunal ale przeciekl, musialam szmaty podkladac.No coz wrazenia nie zapomniane :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liiliia
Ja przezylam;-) bylam z chlopakiem. Troszke nas podtopilo, ale on spisal sie na medal,wyszlismy calo. Mile wspomnienia:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krolicza lapa
aha zapomnialam dodac ze piorun sieknal mnie w sam srodek odbytu zapieklo jak cholera ale po chwili zrobilo mi sie nawet bardzo przyjemnie... a zreszta na drugi dzien okazalo sie ze to nie byl piorun,tylko gajowy Marucha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 K.A.J.T.E.K.
A mi kiedy艣 podczas burzy wiatr zdmuchn膮艂 majtki z krocza. :-o

Udost臋pnij ten post

mnie burza zastala wczoraj na piwie. Pierdyklo taz, ze swiatlo zgaslo chyba w polowie miasta. Ludzie zaczeli krzyczec, piszczec, ciemno, deszcz wali, a my pod uginajacymi sie rarasolkami. Zajebiscie - mysle. Az mi jakis panikaz nie walnal w stolik i piwo sie wylalo. W ciemnosci nawet nie wiem kto to byl kurwa mac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Al-Raghie Mabyatch
Namiot postawi膰 na lekkim spadku terenu do wyj艣cia, naci膮gn膮膰 dobrze linki 偶eby tropik nie dotyka艂 materia艂u, zabezpieczy膰 艣ledzie, saperk膮 wykopa膰 wko艂o namiotu odp艂yw na wod臋. I tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edmund W臋sierski
Par臋 dni temu podczas burzy wyjrza艂em przez okno. Pada艂 solidny deszcz. Postanowi艂em spr贸bowac jak smakuje deszcz贸wka. Wystawi艂em d艂o艅 i za chwil臋 mia艂em w niej pe艂no wody, kt贸r膮 wypi艂em. By艂a nawet niez艂a w smaku, niestety po kwadransie poczu艂em charakterystyczne skurcze jelit i musia艂em natychmiast uda膰 si臋 do toalety. Okaza艂o si臋, 偶e si臋 zatru艂em. :-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Al-Raghie Mabyatch
Edmundzie, to ja Tw贸j s膮siad z g贸y. TO nie by艂 deszcz :classic_cool:

Udost臋pnij ten post