Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia19g

Stosunek przerywany...

Polecane posty

Wlasnie nie pamietam ile najdluzej ale chyba kiedys mialam w 37 dniu cyklu okres a teraz jest juz 38... Ale do ginekologa narazie nie chce isc. Boli mnie brzuch i czekam na okres choc niektorzy mowia ze w ciazy tez tak boli jak przed okresem:( a jesli chodzi o moje cykle to kiedys bralam tabletki anty i po ich odstawieniu cykle wydluzyly mi sie od 30 do 37 dni.

W Twoim przypadku ciaza mi sie wydaje malo prawdopodobna. A ja prawie co miesiac przezywam jak mi sie spoznia tylko nigdy jeszcze o tyle dni sie nie spoznial. Moze to stres i pogoda na to wplywa...

Słuchajcie dziewczyny ja na waszym miejscu zrobiłabym badanie moczu i będzie z głowy bo jak jestescie w ciązy(nikomu tego nie zycze) to i tak juz nic nie zrobicie a jęśli to znaczy napewno nie jestescie to szkoda waszych nerwów.

Dzieki za te slowo ,,napewno\":) ja sie boje teraz robic testu bo moj chlopak jest za granica a jakby wyszedl nie po mojej mysli to sama bym zwariowala...:(

Gość kikita
kurcze...jak czytam na roznych forach wypowiedzi w tym temacie to mi sie juz wydaje ze wszystko bedzie ok a tu znowu wejde na cos i znow sie denerwuje.i pomyslec ze niektorzy tak sobie szarzuja bez strachu i nic im nie jest,a ktos kto jest ostrozny musi sie tyle udenerwowac:-(

Gość kikita
Jak bylam u ginekologa wtedy jak mi sie tak dlugo opoznialo to mowil ze nagla zmiana temperatury otoczenia moze wplynac na przesuniety termin krwawienia.a i stres no to wiadomo pisalam wczesniej ze po wizycie u lekarza i uspokojeniu sie od razu dostalam okres

Wraca w sobote.. No ja tez wlasnie czytam na roznych forach i sie schizuje.. BARDZO sie boje:( ale mam nadzieje ze to bol brzucha przed okresem. Tzn ja nie mam tak ze bez przerwy mnie boli tylko co jakis czas pobolewa.

Gość kikita
moja kolezanka kochala sie ze swoim facetem bez gumki przez dobre pare miesiecy,oczywiscie nie konczyl w niej.kiedys jednak nie zdazyl wyjsc i troche mu "ulecialo"do niej a to byly akurat dni plodne i nie byla w ciazy a spoznial sie jej okres bo sie denerwowala.wiec popatrz jakigo musialybysmy miec pecha,glowa do gory:-)wlasnie sie staram uspokoic jak sobie to przypomnialam:-)

Nio dla mnie jedno i drugie rozwiazanie jest zle:( jak do soboty nie dostane to zwariuje a z drugiej strony sama sie teraz boje. Jeszcze jakbym byla w domku to inaczej a ja jestem poza domem do soboty...

nieiwiem jak ci pomoc ale ja na twoim miejscu zrobilabym to badanie jak najszybciej

no widzisz wiec Ty napewno nie masz o co sie martwic bo jestes w lepszej sytuacji niz ja:) ale tak jak wyzej moze przeczytalas jest przypadek ze dziewczyna zaszla w ciaze wlasnie w ten sposob:(

I tak Ci dziekuje za poswiecenie swojego czasu:) Nie mam tuzadnej psiapsiulki i nie mam nawet komu sie wygadac..

Gość kikita
No wlasnie wiem,ale to chyba zalezy tez od wieku,bo jak wiadomo im mlodszy mezczyzna tym zywotniejsze plemniki a jej facet mial wtedy 27 lat,ale tak samo to zalezy od organizmu no i w ogole przeciez bardzo duzo czynnikow moze na to wplywac,takze wszystko bedzie dobrze zobaczysz:-)

No moj chlopak ma 25 lat... jejku mam nadzieje ze bedzie oki. Mam gg ale nie pamietam nr bo jestem w pracy... Pozniej bede w domku:) Pozdrawiam

wyśle ci na twojego emaila moj numer jak bedziesz chcała pogadac to sie odezwij

Gość kikita
Na pewno bedzie dobrze,o wiele gorsze przypadki ludzie maja i wychodza z tego calo:-)a przeciez plemniki sa slabsze i jest ich mniej w tym plynie niz w spermie wiec to nie takie duze prawdopodobienstwo bo podczas wedrowki plemnikow ze spermy tylko nie wielka ilosc dociera,to skoro w tym plynie jest ich o wiele mniej to jest minimalna mozliwosc ze dojda,a przeciez niektore kobiety przy normalnym wytrysku mezczyzn wewnatrz nich nie zachodza w ciaze:-)glowa do gory,trzeba przemyslec rozne takie sytuacje i duzo sie rozjasnia:-Dtroche namotalam ale mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi:-)

Gość kikita
to informuj mnie tu jak tam sie to bedzie posuwalo czy dostalas okres,ja tez napisze:-)

Gość pausas2
Czesc dziewczyny. Nie stresujcie sie bedzie dobrze :). Tez tak kiedys mialam, jak tylko zrobilismy to bez gumki, a okres spoznial mi sie wpadalam w panike. Ale za kazdym razem okazywalo sie, ze nie jestem w ciazy. Poprostu stres tak dziala. Ja tez nie stosuje tabletek, na gumki jestem uczulona, wiec idziemy na zywiol. Moj mezczyzna zawsze konczy na zewnatrz, nie stanowi to dla niego zadnego problemu, chyba juz sie wycwiczyl ;). A w ciaze naprawde nie jest tak latwo zajsc. Wiem to naprzykladzie mojej siostry. Pozdrawiam i glowa do gory :D.

Gość kikita
Dzieki za dodanie otuchy ja tez wierze ze bedzie oki:-)to mnie troche uspokoilas:-)Moj mezczyzna uzywal jeszcze gumki takze nie tak bezposrednio byl we mnie tylko pozniej jak sie zsunela prezerwatywa,ale mialam ja "w sobie"wiec nawet jak g wlozyl bez zabezpieczenia to i tak pierwszo dotknal gumki.tylko nie wiem czy to sie nie wylalo ten plyn,ale przeciez to nie sperma wiec tak duzo go nie bylo:-)

Napewno Kikita Ci napisze:) i mam nadzieje ze to beda dobre wiesci no i Ty tez oczywiscie mi napisz:) Pausas2 Tobie tez dziekuje za te slowa pocieszenia:) mam nadzieje ze bede takim przypadkiem jak Ty;)

Gość kikita
Moj mail to baby_girl_89@o2.pl .Ja tez dziekuje za rozmowe,to bardzo dobrze robi niz jak sie tak samemu mysli,doluje i nie ma komy wygadac:-)Pozdrawiam:-)

No ja tez sie ciesze ze spotkalam tak wyrozumiale forumowiczki bo na serio teraz nie mam z kim pogadac a tak troche lzej na duchu:) Pozdrawiam

basiu... zdecydowaliscie na te \"metode\" a teraz widze cie na swoim topicu \"spoznia mi sie okres kto poczeka ze mna?\"...jaki to ma sens,ze wybraliscie taki sposob a teraz w nerwice wpadasz?

My nie stosujemy tego jako staly sposob zapobiegania ciazy. Zabezpieczamy sie prezerwatywa tylko ostatnio moj chlopak pracuje za granica i zadko sie widzimy a jak juz sie spotkamy to nas ponosi... Wiem ze to glupie i musze z tym skonczyc bo zwariuje. Okresu nadal nie mam, a brzuch mnie boli jakbym miala dostac. No i jest mi niedobrze ale nie wiem moze to sobie wkrecam:(