Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzarusia174

SLIM PROGRAM VITAX

Polecane posty

Gość brushito
Ja stosuje ale dopiero od kilku dni. Pije sie dwa razy wieczorem, przez 5 dni najpierw oczyszczajaca a pozniej odchudzajaca. kosztuje 9 zlotych. Zawiera skladniki ktore w polaczeniu z dieta i ruchem moga davc fajny efekt.. Wiadomo, ze te herbatki tylko wspomagaja:) pozdrawiam

Gość brushito
starcza na 15 dni pije sie dwa razy dziennie

Hej a gdzie mozna kupic normalnie w sklepach czy w aptekach czy gdzies indziej jeszcze

Gość uppppppppp

Gość cocakarola
mozna kupić w każdym sklepie spożywczym praktycznie,ale w aptekach też są używałam...cudów nie czyni ale zawsze to zdrowsze niż zwykła herbata lub z cukrem mi smakowała szczególnie ta z 1 kroku w takich zielonych papierkach poprostu mniami :)

Gość Lusi125
Stosuje tą herbate i jutro juz kończe, nie ma żadnych efektów, jedynie to samk ma dobry :-((

Gość Lusi125
chciałam dodać że codziennie ćwicze około 20 minut!! Więc samo picie herbatki nie wystarczy napewno, widocznie nawet za krótko ćwiczyłam!

Gość karla25487
Ona chyba na kazdego dziala inaczej..Pierwszy etap rzeczywiscie nie oczulam nic ale drugi..nie wychodze z ubikacji..jem za trzech a rano budze sie z plaskim brzuchem :) kupuje ja na bank na swieta :)

Gość okt
ohh ludzie ze wy wierzycie w te herbatki!! targedia sie robi ja mam juz wszystkie przestosowane i tylko jelita rozwalone a poza tym mozna sie szybko domyslec ze od nich sie nie chudnie!! a 20 min cwiczen to zdecydowanie za malo tylko silownia!! nie ma odchudzania bez silowni dla mnie

Gość Lusi125
Nie wierzcie w cudowne herbatki!! Ja chodze od miesiąca na jogę, tylko raz w tygodniu bo nie mam czasu i ćwiczymy 1,5 godziny i widać efekty! Ćwiczenie i dużo ruchu to jedyny sposób na schudnięcie.

Gość Malwi18
o rany:/właśnie dzisiaj je kupiłam a wy tutaj piszecie o tych skutkach ubocznych, że teraz bede sie poważnie zastanawiac czy zacząc to pic heh niefajnie sie zapowiada ale spróbuje, jak sie dziwnie poczuje odrazu odstawiam! chociaż dużo zależy od organizmu bo jak ktoś pił herbate czerwoną czy zieloną to nie powinien zbytnio odczuc różnicy.

Gość mooniq
ja pije te herbatki drugi dzien. dostosowuje sie do zalecen. dzis bolal mnie zoladek..-too fakt. ale wieczorem tez wyppilam herbatke i nic mi nie bylo :) jade dalej..-zobaczymy co sie bedzie dzialo. pozdrawiam!