Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fenistil

Szara, zmęczona, pognieciona cera

Polecane posty

Gość góra

Gość uppppppppp

Gość w piątek ide
do kosmetyczki może mi coś doradzi

Gość gość
O cere nalezy dbac przede wszystkim od w ew natrz .picie duzej ilosi wody i soki swiezo wyciskane to podstawa!

Gość gość
Ja mogę z własnego doświadczenia polecić rewitalizację skóry. Po niej moja skóra wygląda na dobrze zregenerowaną i nawilżoną. Zabieg wykonałam w  Mielcu u doktor Szczepańskiej i jest to naprawdę dobry specjalista. Polecam.

Gość Basia

Mi zabieg mikrodembrazji bardzo pomógł na pozbycie się zrogowaciałego naskórka. Po zabiegu moja skóra jest gładka i delikatna. Moge polecic klinikę gdzie robiłam BonJour w Gliwicach https://bonjour-gliwice.pl/

Gość Lisun

Czytalam keidys ze jak skóra ma 30 lat ale wyglada na starsza to sie powinno skorzytac z kremow dla wyzszego wieku. zobacz tu: http://www.hadalabotokyo.pl/pl/catalog/line/180/linia-red-czerwona-40/

moja mama chwali ale moze znjadziesz inny produkt co Ci podpasuje, bo ja tez uzywam kremów na noc od nich

Gość Janaka

Może spróbuj pić kolagen DH u mnie były rewelacyjne efekty widoczne juz po 3 tyg, jak nowa skóra 🙂 pozdrawiam 🙂 

Gość ala

CO to za kolagen ten DH? Co to jest?

Gość Bibi

U mnie najbardziej się te zmeczenie rzuca w oczy przez worki pod oczami... mam takie ciemnie sińce i do tego opuchnięcia. Okropnie, wygladam jakby nie spała 3 tygodnie! ostatnio jest trochę lepiej bo kupiłam Remescar i faktycznie on je ładnie niweluje. Ale się naszukałam długo czegoś co mi na to pomoże

Gość Jolaśka

Właśnie też się zastanawiam o co chodzi z tym Kolagenem DH... W sumie chętnie bym spróbowała, czy któraś już z tego korzystała? czytałam w internecie świetne opinie na ten temat

Gość gość

ja stosuje kurację od kilku miesięcy i efekty sa na prawde widoczne! polecam ja bardzo

Gość ania

a mozna przeczytac gdzies o tym co swiecej?

Gość alicja
Dnia 31.03.2019 o 12:53, Gość ania napisał:

a mozna przeczytac gdzies o tym co swiecej?

bylo na blogach roznych jakies recenzje tego itp

Gość Klaudia

Polecam zrobić sobie kilka razy maseczkę regenerującą od Bielendy z serii SKin SHot ampule mask maroccan clay. Zawiera marokańską glinkę ghassoul i olej arganowy. Ponadto  jeszcze wyciąg z kasztanowca. To wszystko sprawia, że ma bogactwo witamin i minerałów a to wpływa korzystnie na skórę. Mi pomogła w zasadzie po dwóch użyciach. Na silnie zniszczoną skórę myślę, że 4-5 aplikacji powinno dać sporą różnicę

Gość Roksana

Potwierdzam działanie Kolagenu DH. Myślę, że forma pitna jest dodatkowym ułatwieniem, bo dzięki temu możemy stosować jednocześnie kremy, tym samym działając i od środka, i na zewnątrz

Gość xyz

Hada Labo ma świetne kremy na zmarszczki 🙂 warto się zainteresować tą firmą, szczególnie, ze jest tak łatwo dostępna 🙂