Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Kto z Was ma pocztę na o2?

Polecane posty

Czy Wam też przychodza takie ogromne ilości spamu i mejli podpisanych nazwiskami sławnych osob? Kurcze mam tego już dosyć, nigdzie nie wpisywałam tego mejla, znają go tylko znajomi, mam aktywny ten niby antyspam i dziennie potrafi przyjść czasami około 10 takich mejli. No świra można dostać 😠 Oczywiście w każdym jest załacznik pewnie z jakimś robakiem albo wirusem :o Strach otwierać i oczywiście tego nie robię. Jak to jest u Was?

Spamu też mi przychodzi, ale mnie najbardziej męczy to, że nie wiem, jak wysłać pocztę w formacie HTML :O

A ja nie mam spamu. A przy pisaniu widomości wystarczy kliknąć w \"HTML\" i wysyła się w HTML-u...nie wiem w czym problem...;)

Gość jaaaa.
ee? ja nic nie mam, prawie że zero spamu, tam raz na tydzien cos przyjdzie...

Gość uaktywnij antyspamowanie
i spamu nie będzie :-)

Gość stewan
właczcie sobie filtr antyspamowy

Sylwia_B ---> A no problem właśnie w tym, że ja nie mam tego \"HTML\", w który trzeba kliknąć :O

Gość jaaaaaa.
przegladarka nie ma tu nic do rzeczy:P

Gość do autorki topicu
ktoś z Twoich znajomych ma po prostu wirusa w kompie. wirus ten wykorzystuje bazę adresową w poczcie znajomego i tworząc własne kopie rozsyła się z fikcyjnych adresów.

jaaaaaa. ---> Skoro tak uważasz, to może znasz powód tego? A Ty masz możliwość wysyłania w HTML?

Tak sądzisz? Kurcze, może :o Ja już sama nie wiem, wiem, że mam dosyć tego cholerstwa! 😠 Kurcze czyszczenia kompów wszystkim znajomym nie zrobię czyli wychodzi na to, że lepiej pozostać tylko przy onecie, tam takie cuda się nie dzieją.

Gość ubodło mię to
ja mam 5 poczt na o2 i nie mam takich problemow :D

Gość wp i
tak rządzi!!

Gość roztwór kwasu solnego
mnie też antyspam wyłapywał ten syf - aż raz koleżanka wysłała do 10 znajomych takiego maila , gdzie niby bill gates rozdaje pieniadze za nie wiem co tam - mój mail poszedł w swiat razem z tymi innymi (ja nic nie wysyłałam , ale to nie ma już żadnego znaczenia) - i teraz oprócz spamu na spam przychodzi jeszcze spam na normalną skrzynkę - całe chmary; jestem na niąwściekła o ten durny mail

Gość do autorki topicu
jeśli przyczyną jest wirus to zmiana adresu nic nie pomoże. gdy dasz nowy e-mail osobie, która ma zainfekowany komp i ona wpisze ten adres do swojej bazy adresowej to na niego zaczną przychodzić te śmieci.

O kurde, no to chyba w jakiegoś Sherlocka muszę się zamienić :o Tych znajomych to trochę jest :o No to nie ma innej opcji, jak tylko przed tym jak komuś dam mejla kazać mu przeskanować antywirusem kompa i modlić się żeby antywirus znalazł tego wirusa :o

Gość eeeeeeeeeeeeee.......
po prostu kasuj lewe posty bez czytania.

Gość eeeeeeeeeeeeee.......
a już na pewno nigdy nie otwieraj załączników