Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie są dziewczyny

Takie są dziewczyny, niestety.

Polecane posty

Gość takie są dziewczyny

niestety laski takie własnie są w znacznej większości. Im gorzej dziewczynę traktujesz, im bardziej olewasz itp.. tym bardziej jesteś dla niej atrakcyjny. A jak będziesz jakąś dziewczynę kochał, będziesz się starał, chciał dla niej jak najlepiej, będziesz pokazywał ze ci zależy - to tak dostaniesz od niej po łbie, że popamiętasz. Z resztą sam widzisz - byłeś za dobry to się dowiedziałeś ze jesteś żałosny i ze masz spadać. A spróbuj teraz ją olewać, w razie jej zaczepki odparuj jej 2 razy bardziej chamsko to jeszcze będzie chciała do ciebie wrócić. To jest, jak to niektórzy mówią, biologizm - dobór naturalny. Ona po prostu widzi, ze jak może ci wejść na glowę to inni pewnie też mogą, więc nie czuje się z toba bezpieczna. A jak widzi, ze jesres twardzielem to, mimo że zle ją traktujesz, ona i tak to woli, bo się czuje bezpiecznie. Taka prawda. Nie mówię, że tak wsystkie dziewczyny mają, ja np. takich dziewczyn unikam. Po prostu miałęś pecha, ze na kogoś takiego trafiłeś.

Gość hehehehe....blabla
jest to prawda, ale jakby mnie chlop lal to jakbym ja mu przypierd... :D nie popadajmy w skrajnosc, uwazam,ze jesli chodzi o przemoc w rodzinie to wieksoszc kobiet nie odchodzi albo ze strachu albo ze swiadomosci.ze sama sobie nie poradzi. Z chlopami tez jest dziwna sytuacja, bo jesli kobieta kocha i to okazuje i sie na wieksozc rzeczy godzi to ja walicie w rogi az popadnie, a jak macie taka suczke co wami pomiata to szacuneczek do niej macie ze hoho :D

Gość a... psik
zgadzam sie .. no niestety taka jest rzeczywistosc

Gość kapeć domowy
Chłopaki - dzięki za pomysł - musze zacząć prać swoją ...