Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alyyynka

POSTINOR

Polecane posty

Gość alyyynka

Zarzylam postinor w 8 dniu cyklu po 12 h od stosunku 1 tabletke druga po nastepnych 12h...nie mialam zadnego krwawienia.okres powinnam dostac tydzien temu....czy mam zaczac sie martwic??prosze o pomoc

Gość pyt
Ja słyszałam ze Postinor to bomba hormonalna i cykl po nim wariuje przez kilka miesiecy

Gość alyyynka
bo ja jestem juz przerazona...niby mnie pobolewa cos ale wlasciwie to nie i nie wiem co mam myslec zabardzo

Gość Elemelek82222
Radze zrobic test, skoro nie mialas nawet plamienia...Nie chce Cie martwic...Ale mnie np. postinor przyspieszyl okres o jakies 5 dni, a zazylam go w 14 dniu cyklu...Tylko, ze najprawdopodobniej bylo to przed owulacja ,bo mam dlugie cykle....U Ciebie, jesli to bylo przed owulacja dostalabys plamienia, lub kilka dni wczesniej....Powiem Ci, ze moze Ci wyjsc test pozytywny..Nawet mam takie przeczucie, a sporo sie na ten temat naczytalam...Nawet potrafie przewidziec ze zdanej relacji kiedy wystapi krwawienie:) Juz kilka razy mi sie udalo... Mam nadzieje, ze w Twoim przypadku postinor opoznil okres...Zrob test

Gość alyyynka
teraz mam jakies plamienia od 2 dni (z tym ze niby to planienia niby nie) bola mnie jajniki i brzuch tak jakbym miała lada dzien go dostac...no ale go ni ma

Gość alynka
mam juz dosc tego czekania jutro zrobie test "(

Gość alynka
wyniktestu negatywny...uspokoilAM SIE

Gość Elemelek82222
No to nie jest zle.... A ktory masz teraz dzien cyklu i ile dni po zazyciu postinoru dostalas plamienia>? Test wyszedl negatywnie, a od wpadki minelo chyba juz bardzo dlugo...To chyba moszesz byc spokojna!!!

Gość Elemelek82222
możesz sorry to przez te emocje;)

Gość alyyynka
dzisiaj jest 37 dziec cyklu plamienia , o ile mozna tak to nazwac, dostalam jakies 4 dni temu... mam nadzieje ze ten koszmar sieu skonczy...

Gość to zalezy dla kogo ma
się koszmar skończyć. Twoje dziecko nie żyje.

Gość alyyynka
wesz co??? nigdy nie bede miec dziecka z przypadku. zawsze uwazam jak sie kocham z chlopakiem ale no niestety pekla nam gumka.wiec zmusiala mnie do tego sytuacja a nie wlasna glupota. jestem uswiadomiona i pewna ze zrobilam dobrze... kazdy tu jest taki madry...ciekawe co ty bys zrobila gdybys byla w takiej sytuacji albo pewnie jestes juz matka dwojki dzieci i juz inaczej na to patrzysz.

elemelek jak z ciebie taka jasnowidzka to powiedz mi kiedy skończy się mój koszmar??????????? :p

Gość anka11
a jaki przezywasz koszmar\/??

Gość dexcv
sluchaj alynnka, czy zdajesz sobie sprawe, że tym postinorem moglas NIE USUNĄĆ całkowicie płodu, a po prostu go uszkodzic, i normalnie mozesz byc w ciąży ,tyle, że urodzisz dziecko kalekie, bez rączek , nóżek... tylko chore kretynki zażywaja takie świnstwo

Gość Okey
Brawo za rzetelną wiedzę ;) Jak ktoś ma inne przekonania trzeba go napiętnować? Dobrze dziewczyna zrobiła i na szczęście mamy jeszcze wolność wyboru.Szkoda, że brakuje tolerancji...

Gość anka11
skoro zrobilam test i nie wyszedl tzn. ze chyba raczej w tej ciazy nie jestem co????? ??? -to po pierwsze madra pani po 2 postinor nie uszkadza zarodka o ile juz jest.te chormony wrecz sprzyjaja ciazy !!!!!!! poczytaj troche literatury kolezanko

Gość dexcv
ty tez sobie najpierw oczytaj o HORMONACH zanim zacznesz to gowno żreć