niunia01 0 Napisano Czerwiec 26, 2006 Mam pytanie: bylam dzis u ginekologa, to byla moja pierwsza wizyta, stwierdzila ze mam nadżerke, i na koncu babka powiedziala cos ze mam za miesiąc w gabinecie odebrac cytologie. Nie do konca zrozumialam ją, o co jej chodzilo czy ona mi wykonala tą cytologie i mam ją odebrac za miesiąc, czy mam ja zrobic w szpitalu i odebrac.... ale wam tu kręce... chodzi mi o to czy ginekolog podczas wizyty moze robic cytologie ??? czy są do tego jakies specjalne gabinety specjalistyczne ??? bo teraz juz zglupialam i nie wiem czy ten ginekolog mi juz ją zrobil a nie chce wyjsc na idiotke pliiiis napiszcie jak myslicie !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonlight 0 Napisano Czerwiec 26, 2006 Zazwyczaj jest tak, że lekarz pobiera próbkę w trakcie badania i oddaje do laboratorium. Wyniki odbiera się zazwyczaj też u lekarza. Tylko przyznam że miesiąc to dziwnie długo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misia-pisia Napisano Czerwiec 26, 2006 na przyszlosc jak masz jakies watpliwosci albo nie wiesz cos to musisz sie pytac,przeciez to normalne jest, ze czlowiek czegos moze nie wiedziec.Musisz sie umowic z tym ginekologiem na wizyte za miesciac i twoj ginekolog Ci zrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alyyynka Napisano Czerwiec 26, 2006 robi w gabinecie :) cytologia-wklada ci wacik i pobiera prubke....trwa to ok 30 sekund i nie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yennefer22 Napisano Czerwiec 27, 2006 Wydaje mi sie ze napewno pobrala Ci cytologie i po prostu masz sie do niej zglosic za miesiac i odebrac wynik.nie ma sie co dziwic ja zazwyczaj tez czekam na wynik okolo miesiaca,takze glowa do gory i zycze powodzenia w leczeniu nadzerki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach