niunia01 0 Napisano Czerwiec 26, 2006 Mam pytanie: bylam dzis u ginekologa, to byla moja pierwsza wizyta, stwierdzila ze mam nadżerke, i na koncu babka powiedziala cos ze mam za miesiąc w gabinecie odebrac cytologie. Nie do konca zrozumialam ją, o co jej chodzilo czy ona mi wykonala tą cytologie i mam ją odebrac za miesiąc, czy mam ja zrobic w szpitalu i odebrac.... ale wam tu kręce... chodzi mi o to czy ginekolog podczas wizyty moze robic cytologie ??? czy są do tego jakies specjalne gabinety specjalistyczne ??? bo teraz juz zglupialam i nie wiem czy ten ginekolog mi juz ją zrobil a nie chce wyjsc na idiotke pliiiis napiszcie jak myslicie !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonlight 0 Napisano Czerwiec 26, 2006 Kobieto - znajdź swój poprzedni identyczny topik - już Ci odpowiedziałyśmy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alyyynka Napisano Czerwiec 26, 2006 Taaak !!!!! zrobiła ci cytologie pani gikekolog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach