Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angel***

SERUM WYSZCZUPLAJACE SPA EVELINE

Polecane posty

Gość angel***

wlasnie zastosowalam po raz pierwszy ten kosmetyk i na calym ciele czuje mrowienie i pomimo goraca jest mi zimno---->czyzby ten kosmetyk naprawde dzialal ??? prosze o opinie dziewczyny ktore stosowaly kuracje tym serum.Z gory dzieki=)

Gość angel***
czyzby zadna z Was nie testowala tego kosmetyku ???? Mialam nadzieje na jakies Wasze opinie..,moze jednak ?

Gość vaniliova
Ja używam tego serum. To uczucie zimna jest dla mnie bardzo przyjemne - bynajmniej nie trzęsę się z zimna, a po użuciu skórka jest bardzo gadziutka. Stosuję go po kąpieli - najpierw masaż szorstką gąbką, później naprzemienny zimny i ciepły prysznic, a potem serum. Jestem bardzo zadowolona z efektów :) Polecam :)

Gość zniekształnoca
ja również polecam :)

wiecie to mrowienie i chlod o ktorym piszecie to poprostu jakas mieta,czy cos w tym stylu-podobnie jak w kremach chlodzacych do stop i podobnie jak w niektorych preparatach przyspieszajacych- pieprz,ktory sprawia,ze skora sie zaczerwienia i ma sie wrazenie,ze krem super przyspiesza opalanie-to takie triki,by wydawalo sie,ze dziala.jestem po szkole kosmetycznej i min.o takich sprawach mnie uczono.Jednak nie zbaczam z tematu-ja tez uzywam to serum,bo chce sprawdzic osobiscie,czy dziala(tak ladnie ma napisane na opakowaniu),nie lubie tego zapachu i mąż tez :-P,ale nie poddaje sie :) moja kuracje trwa ponad tydzien,nie mierzylam sie przed zastosowaniem,bo wlasciwe nie oczekuje zmiany wymiarow,chce jedynie pozbyc sie tego swinstwa,no i chce zeby pupa nie byla taka galaretowata.Na pewno dam znac jesli zauwaze roznice.

Gość angel***
a czy komus to serum przynioslo widoczne rezultaty ?

Gość pata
Tak mnie przyniosło.Masz gładsze ciało, mniejszy celulut i zmniejszy ci się obwód bioder o parę centymetrów.Bardzo polecam

Gość gość
UHGODiCtudfDj13UOEyU1U3R