superemka 0 Napisano Czerwiec 26, 2006 Witam, Ostatnio z powodu problemów z gardłem, musiałam brać półsyntetyczny antybiotyk....tyle że brałam go podczas ostatniego tygpodnia brania pigułek-teraz mam przerwę, antybiotyk się skończył i....tutaj moje pytanie: czy od pierwszej pigułki kolejnego opakowania jestem normalnie zabezpieczona czy powinnam stosować dotakowa metodę np. prezerwatywę? i druga sprawa....dostałam dziś leki przeciwalergiczne-czy ich przyjmowanie ma jakiś wpływ na pigułki antykoncepcyjne? Dokładniej dostałam Claritine.... Byłabym baaardzo wdzieczna za odpowiedź.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maskis Napisano Czerwiec 26, 2006 Równiez sie dołączam do tematu. CZy jesli moja dziewczyna wzieła tableki na przięziebienie a potem tabletki anty. Dostała cos pdoobnego do antybiotyku ale to nie byl antybiotyk. to moze być w ciązy? kochalismy się ale wytrysku nie było w niej. Takie tabletki mogą az tak obnizyc skutecznośc anty? dZiękuje za odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babicum Napisano Czerwiec 26, 2006 no właśnie niech ktoś odpowie wreszcie na te pytania i na to, czy polopiryna obniża działanie tabletek. plisss odpowiedzcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona18.5 Napisano Grudzień 20, 2006 czy ktos orientuje sie w tym temacie? chodzi mi o antybiotyki i leki przeciwbólowe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poczytajcie. na to niktnie odp Napisano Grudzień 20, 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3366612 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach