Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

widzialnaa

Zielona Góra i okolice- skumajmy się

Polecane posty

Gość facet nr1
zgłasza się zielona góra i okolice

Gość Palacka22
w dupe sie pocaluj

witam, a co tam robisz, mieszkasz, studiujesz, pracujesz? z racji tego, ze to internet, to moze spytam, czy kogoś poznaleś w taki sposob?

Gość facet nr1
tylko mieszkam i nikogo nie poznałem

Gość Palacka22
w zielonej jest ciemno....

Palacka22 jak topik cię wkurza to nie musisz wchodzić ;). A ja założylam go z pewnym wahaniem... mam normalnych znajomych na zywo. Ale nigdy nic nie wiadomo jak się nie próbuje różnych rzeczy to się nie ma niczego

Gość Natalkaaaa17
w zielonej ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! buhahahaha!!!!!!!!

Natalka... co w zielonej? facet acha.. no tak. Ty o ludzi z netu mowisz, a ja o znajomych na żywo. Czy masz dużo znajomych czy np jakąmś garstkę zaufanych przyjaciół? A może jakąmś paczkę? Ile masz lat?

no to mozemy sie skumac ;) witam serdecznie mieszkam tu pracuje i nie pracuje i z tego powodu okropnie sie nudze

Gość zawsze wierna
...co za niespodzianka....ZG wita:)

Witam was!! a już myślalam, że topik umrze zanim się narodził :) ja właśnie kończę studia i będę szukać sobie zajęcia gremi - co to znaczy, że pracujesz i nie pracujesz? ashley_anek jesteś studentką czy uczennicą? Angelwitch - małpuję, ale za to jaka szczera jestem ;) zawsze wierna hello ;) Podoba się wam to miasteczko, czy mieszkacie... bo mieszkacie? Krakow mi się podoba i Wrocław, ale na razie jestem w Zielonce. Gdzie chodzicie, aby się rozerwać? Na jakieś imprezy do pubów, czy może wolicie z przyjaciółmi w domu? ja kiedyś dużo chodziłam po pubach, kawon ( chyba można tak pisać :P), Blue Express, baaardzo często 4 róże. Ale teraz wolę jakoś .. bez dymu, bez tłumów... w domku albo na balkonie.. kameralnie. Pogadać, posiedzieć. Może się starzeję ;) A teraz coś się będzie dziać w Zielonce. Nie pamiętam jak się nazywa, ale występy, teatr za grosze.... Chyba tyle pytań na razie wystarczy :)

Gość germi
widzialnaa - firma mi sie przebranzawia i wyslala mnie na 2 miesieczny urlop, z nudow umieram bo z natury pracoholik ze mnie. Czasami mnie gdzies posla na jakies szkolenie ale poki co to siedze w necie a przy tych upalach to okupuje balkon godzinami. a Ty jaki kierunek konczysz, jakiego zajecia szukasz? miasteczko mi sie podoba ale chyba tez sie starzeje bo wole jakos tak kameralnie spedzac czas.

ja kończę taki dziwny kierunek pt poradnictwo, mialo być najwięcej psychologii i pedagogiki, ale bylo o seksie. Piszę pracę u Izdebskiego, ale uparlam się na taki temat jaki widać. Bronię we wrześniu ( jeszcze piszę..) ja 3 dni temu postanowilam z koleżanką iść na dyskotekę, bo nie bylyśmy już baardzo dawno. I stwierdziłyśmy, że jednak nam się nie chce.. siedziałyśmy na balkonie do 2 w nocy. Ale w takim upale to nie chcialabym tam siedzieć.. ale widzę, że balkony górą ;) ale fajnie masz, że masz pracę i szkolenia :). Może, jak się nudzisz, poducz się angielskiego albo cuś ;). ja muszę napisać pracę i zrobić prawo jazdy w te wakacje i kilka innych rzeczy

acha.... jakiego zajęcia szukam.... jakiej pracy. chcialabym wiedzieć, ale nie wiem. chcę taką, ktora mi się spodoba, zlapie za serce, a wtedy pieniądze same przyjdą. chcialabym pracować z ludzmi, rozmawiać z nimi, lubię to, ale jak widzisz nie potrafię stwierdzić jednoznacznie co chcialabym robić..

oo prosze, fajny kierunek a jaki masz temat? Dyskoteka o boshe a co to takiego ;) ja juz nie pamietam kiedy bylam ostatni raz, chyba roczek niedlugo stuknie no ale coz .. kumpele powychodzily za maz i teraz to juz nie takie proste wyrwac je z rak mezow ;) bardziej ciagnie mnie do wloskiego, hiszpanskiego ale narazie robie kursy z ekonomii, fajna sprawa a przy okazji papierek mozna dostac. a co do prawka to ja tez sie zbieram juz od jakiegos czasu i zebrac sie nie moge ale w tym roku to musze je zrobic :) pozna juz godzina ale spac sie nie chce jednak trzeba bo jutro rano musze wczesnie wstac, zycze wiec dobrej nocy i do jutra :)

Gość fakir31
Żary się kłaniają

gremi - mnie do ekonomii w ogole nie ciągnie, ale tak ten świat urządzony, że jeden lubi to inny to. No wlasnie, na dyskotece też z rok nie bylam, a może nawet dwa lata? O moim prawku krążą w rodzinie i znajomych już legendy, bo mialam jazdy, ale nie dotrwalam do egzaminu. Mialam 3 instruktorow. Jeżdząc z pierwszym zachorowalam na dłużej, przestalam jeździć ( bo bylam chora) a potem nie wrocilam, a już mialam się umawiać na egzamin jak zachorowalam. U drugiego się stresowalam i zrezygnowalam po 4 jazdach. Biorąc lekcje u ostatniego wyjechalam na dłużej i jakoś nie mialam ochoty wrocić. Jakoś nie mam motywacji. Stwierdzilam, że poczekam aż przyjdzie prawko na zasadzie \"bo kiedyś się przyda\" nie sprawdzilo się u mnie. Cześć fakir Może napiszesz coś o sobie?

aaa no tak temat... jest w mojej stopce. piszę o kobietach nad ktorymi znęcali się mężczyźni psychicznie. to często jest połączone z przemocą ekonomczną, fizyczną, seksualną. Interesuje mnie to jak wyszly z tego, jak sobie poradzily, przepracowaly te sprawy. a mężatki.... hmmmm... zależy od mężatki i jej męża. razem tez mogą iśc, jeśli nie mają dzieci

witam troszke pozno ale lepiej pozno niz wcale. acia83 - fajno, ze wpadlas mam nadzieje ze na dluzej :) widzialnaa - no niezla przygoda z tym prawkiem. Ja sobie powiedzialam, ze jak juz zaczne to skoncze. Wiec czekam na odpowiedni moment ;-) No tak - temat w stopce, slepa jestem ;) przyznac trzeba ciezki ale za to jaki ciekawy. Jak tam Ci idzie pisanie? duzo juz masz? masz kontakty z takimi kobietami? ja sama znam taka jedna ale ona jeszcze z tego nie wyszla :O

Gość eve66
Heja !!!!!!! Ja tez z Zielonki. Niedawno skonczylam studia we Wrocku i wrocilam tu na staz ( no i mam nadzieje,ze pozniej jakas praca sie znajdzie ) Co do prawka polecam Gwardei i instruktora pana Leżona ;) Taki juz troche dziadek ,ale bardzo sympatyczny i dobrze sie z nim jezdzi!

cześć ! acia83 witaj ! a ty z Zielonej czy okolic? gremi - ja też mialam dziś zajęcia. z prawkiem przygoda, ale eh, pewnie lepiej jednak by bylo teraz je mieć. Skoczylabym nad jeziorko na przyklad na weekend... ;). Albo nad Bałtyk, wzięlabym np 3 osoby, to może taniej by podróż wyszla niż pociągiem... Być może więc moj odpowiedni moment nadchodzi, bo drażni mnie powoli taki stan rzeczy. Ciekawa jestem ile kosztuje 2,3 - letnie Tico? tak, kontakty nawiązalam na kaffeterii. jest tu topik \"czy jesteś w związku w ktorym partner molestuje cię psychicznie\" i \"życie po toksycznym związku\". nawiązalam kontakt z mnostwem kobiet, ale niestety tylko 10 z nich dotrwalo do konca mojego badania. cięzkie to bylo dla nich. mam wrzesien bo wycofywaly sie w ostanich chwilach albo/i mnie zwodzily. ale to po prostu jest trudne dla wielu i tyle. no wlasnie pisac musze, na razie zbieram sie i zbieram i zebrac nie mogę... ale juz czas najwyższy. jak znasz tą ktora jest to moze wyślij ją na ten topik ( sama musisz ocenić na ile to bedzie wtrącanie się, a pomoc) w desperacji zaspamowalam takze gazeta.pl swoimi ogloszeniami i mnie stamtąd wyrzucili :) musze poprawić rozdzial I i zrobić analizę badań eve 66 czesc!! a gdzie masz staż? ( jesli mozna wiedzieć oczywiście :) och a moze dla mnie już nie ma ratunku i nawet pan Leżon mi nie pomoże ;)

Gość keitii28
ja tez z Zielonej:)) witajcie

Gość eve66
staż w lecznicy dla zwierzaczków ;) widzialnaa - no niezly masz ten temat pracy!!! Sporo takich toskycznych zwiazkow na siwcie :( keitii28 - witaj!!!!!!