Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

widzialnaa

Zielona Góra i okolice- skumajmy się

Polecane posty

Gość eve66
Tez mi sie marzy jakis fajny wyjazd z ukochanym, ale za te stażowe pieniążki to nie mam za bardzo na co liczyć :( Może w przyszłym roku będzie lepiej! acia83 - a gdzie śmigacie na wypoczynek???

Gość keitii28
8 jade do szwecji na 9 dni autem i pozniej promem ze swinoujscia do ystad:) a pozniej koło 20 jedziemy na 9 dni nad morze mylismy o mierzeji helskiej ale jeszcze nie mamy do konca nic sprecyzowanego:)) ale juz co raz blizej ostatni tydzien w pracy:) dzis zakupy ciuchowe:) co by ładnie i sexy wygladac hehe tylko w tych sklepach jakas pustka. Pozdrowka All

Gość agata-------
asia83 heyy:) :) jestes rocznik 83 ? bo jak tak:) hyhy

eve66 jedziemy do Karpacza :) uparł się,że w tym roku tam pojedziemy,a ja nie mam nic przciwko temu,bo mi to było obojetnę,byle gdzieś wyjechać i się odhamic hehe Zresztą w tamtym roku bylismy nad morzem w Międzyzdrojach :) keitii28 niezłe wakacje się zapowiadają u ciebie :) agataa---- tak mój rocznk to 83 :)

do widzialnaa jestem na Opiece i profilaktyce niedostosowania społecznego --> od października zaczynam 4 rok

keitii28, acia83 - życzę Wam pełnego pozytywnych wrażeń, udanego wypoczunku :) eve66 - nie martw się, ja też w tym roku nigdzie nie wyjechałam ani nie wyjadę z ukochanym.. U mnie zaczyna się ostatni tydzień urlopu :( W trakcie tego urlopu czeka mnie 2 dniowe szkolenie daleko od domu. Od poniedziałku do pracy, nowe wyzwania, nowe problemy, nowe stanowisko ... Na samą myśl dostaję gęsiej skórki.. widzialnaa - gdzie uciekłaś? jak tam pisanie pracy? :) pozdrowionka dla wszystkich

gremi - nie uciekłam, po prostu, topik się dobrze toczy, więc nie jestem potrzebna, bardzo dobrze, bardzo sie cieszę, że go założylam. a u mnie co? wlasnie przyjechalam nad jeziora, do pracki jakoś nie zaglądam, ale muszę zacząć. ja ci zazdroszcze nowego stanowiska, choć rozumiem, to stres, bo nowe rzeczy, to naturalne. No chyba idzie za tym podwyżka? ( mam nadzieję ;) takze życzę Wam dziewczyny udanego wypoczynku :) a ja nie wyjadę nigdzie z ukochanym bo go nie mam ;).

Hej dziewczyny.Mam dzisiaj akiś senny dzień :/ Ciągle ziewam,chyba sobie utne drzemke po obiedzie,jak dziecko w przedszkolu hehe gremi i widzialna dzięki.Juz się nie moge doczekać wyajzdu,a tu jeszcze 6 dni. ;/ niech ten czas szybko zleci :)

Ojeju znowu te literowki mi się wkradły,bo za szybko pisałam ;/ sorki :) Ja mam teraz obiad a za 3h luby przyjezdza :D

Gość keitii28
no tak cos konkretnego:) tzn w sobote jade do chłopaka bo pracuje w Szwecji boje sie troche czy sobie poradze z promem ze Swinoujscia do ystad ( jazda autem - nigdy sama tak daleko nie podrozowałam) zobaczymy;) tam bede 8 dni zwiedzimy kopenhage itp. a pozniej planujemy wyjazd nad nasze morze mysle ze tez tak na 8 dni bo 30 wraca on samolotem do szwecji:/ Szukamy noclegow na Helu i cos ciezko bo całe wybrzeze zwiedzilismy zachodnie, ostatnio trojmiasto i mazury:) a na Hel sie jeszcze nie zapuscilismy:)

Gość halo...
zielonogórzanie jestescie tu....?

Gość nie nie ma nas

Gość koło carefura
🌻 jestem :-)

Gość ja mam kolezanke ktora
mieszka kolo zielonej gory, racula lub drzonkowo (czy jakos tak). Ja sama jestem z okolic Gorzowa, wiec to nie ten rejon ;] ale tez wj.lubuskie. Slyszalam, ze w tym drzonkowie bardzo fajnie jest, chodzi mi o osrodek sportu i rekreacji. Bylyscie tam moze dziewczyny? i podobno ladne nowe domki sie tak wybudowuja.

mieszka kolo zielonej gory, racula lub drzonkowo (czy jakos tak). Ja sama jestem z okolic Gorzowa, wiec to nie ten rejon ;] ale tez wj.lubuskie. Slyszalam, ze w tym drzonkowie bardzo fajnie jest, chodzi mi o osrodek sportu i rekreacji. Bylyscie tam moze dziewczyny? i podobno ladne nowe domki sie tak wybudowuja.

Hejka.Wkońcu się topik ruszył.Ja też z oklic Z.Góry Niedługo bedzie winobranie,zawsze co roku jestem.

Gość do aci83
okolice zg - a dokladniej skad :)?

Gość POZDRAWIAM
Jestem z Żar.

wdzę, że trzeba ruszyć ten topik. tutaj głównie się ludzie przedstawiają skąd są. nie prowadzi to do rozwoju tematu!!! powiem więc wprost coś więcej o sobie i o to poproszę osoby wpisujące się ! oczywiście ilośc danych jakie podadzą zależą od nich ja studiuję sobie teraz jestem na 5 roku studiow. we wrześniu bronię pracę. we wrześniu z powodu problemów z badanymi - najczęściej w ostatniej chwili odmawiały mi wywiadu - bo to jest trudne. piszę o kobietach, ktore wyszly ze zwiazku opartego na przemocy. bardzo mi się to podoba. jeśli chodzi o muzykę to słucham komrecyjną - radio zet i rmfm mi wystarczy. Ale znam także \"Cats\" , \"Phantom of the opera\", polskie \"Metro\", \"Stare Dobre Małżeństwo\" itd. Lubię śpiewać, choć nie potrafię. Nie gram na żadnym instrumencie. nie potrafię czytać nut. Jak trzeba było się nauczyć grać na flecie w szkole to uczylam się dziurek i także gralam ze słuchu. Jak byłam mala i w wieku młodzieńczym pisalam opowiadania oraz wiersze. Mam ich caly stos. Mialam takie weny, ze pisalam na serwetkach w pubie jak mnie \"naszło\". Jeździłam konno, ale spadlam i pękła mi miednica. Ale tęsknię za końmi. Wiem, ze gdzieś w zielonej jest jakaś stadnina oprócz Raculi ( bo jej nie polecam) i planuję się tam wybrać. Może też wiecie gdzie w zielonej jest jakieś kolo czy stoważyszenie związane z ekologią? Moje studia to studia eksperymentalne. Najwięcej mieliśmy o seksie - zaburzeniach, zboczeniach. Nie mamy uprawnień by o tym uczyć, ale już nie szkodzi. Wszystko zalezy od mojej operatywności. Jeszcze nie wiem co cchę robić w życiu, ale jestem dobrej myśli - czlowiek dowiaduje sie probując inaczej nie. chyba na razie wystarczy niedługo winobranie. na co sie wybieracie?

Gość ona333
w górę!