Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowy plastikowy kwiatek

Spotkać się z dawnym znajomym?

Polecane posty

Własnie się zastanawiam. Niedługo mój dawny znajomy będzie w Polsce. I jeśli moje plany na to pozwolą, bedę mogła się z nim spotkać. Teraz pytanie: czy można spotkać się z kimś, z kim coś kogoś wiązało mimo że jest się z innym człowiekiem i nie mówiąc temu nowemu o spotkaniu z tym "dawnym"? Kurczę, chciałabym się z nim spotkać, pogadać, ale boje się że wyjdzie to na jaw i że mój obecny będzie zły. A z drugiej strony, jak powiem mojemu że chcę się spotkać z byłym, też będzie zły :(

Po prostu powiedz nowemu. Przy okazji będziesz miała okazję zrobi mu \"test\", madrzejszy niż pomysły niektóych idiotek tutaj.

A nie możecie spotkać się w trójkę?No chyba,że liczysz na to,że coś jeszcze będzie z tej starej miłości.To masz problem dziewczyno.

Gość kurka nefrytowy gdzieś się..
podziewał?:D

nie, w trójkę się nie spotkamy ze względu na charakter mojej dawnej znajomości z tamtym. ;) Zresztą mój obecny nie poszedłby na to spotkanie. Kiedyś też pytałam się go co by powiedział, gdyby wiedział że umówiłam się na spotkanie z byłym znajomym. To usłyszalam coś takiego: "a co ty byś powiedziała gdybym ja się spotkał z dawną znajomą?" i na tym temat się skończył. Ciągnie mnie na spotkanie z dawnym znajomym. Do tej pory ( a mineło juz 3 lata) mamy dobry kontakt ze sobą, mimo dzielących nas kilometrów. Chyba pójdę na to spotkanie...

Możesz mieć kłopoty w nowym związku.Zastanów się czy warto.Wiem,że wspomnienia są piekne,że chciala byś go zobaczyć,jak wygląda,czy myśli jeszcze o Was.Pytanie jednak czy warto.Ja też czasami myślę o mojej pierwszej miłości ale nawet gdybym go spotkała to niechciala bym z nim rozmawiac.Wiem,że bardzo zraniła bym tym mojegoM.Bardzo go kocham i takie spotkanie nie jest mi potrzebne.Zastanów sie czy naprawdę warto.

Gość andżela
ja to bym się z nim nawet przespała, a tak powspominać jak było, oczywiście jeśli fajnie było

Tu nie chodzi o to , czy chciałabym się z nim przespać czy nie i czy on myśli o nas. Tamten rozdział jest zamknięty, a co więcej kocham mojego nowego chłopaka, z którym jestem już bardzo długo. Chodzi tu tylko o spotkanie, o rozmowę. Co wy byście zrobili?

Niespotkałabym się.Naprawdę.Tym bardziej,że twój chłopak dał ci jasno do zrozumienia co o tym myśli. Jednak jeżeli tak ci zależy na tym spotkaniu porozmawiaj z nim o tym.Przedstaw mu argumenty dlaczego tak jest.Musisz go zapewnic,że to nie bedzie mialo wpływu na wasz związek.Rozumiem go dlaczego niechce się zgodzić.Czy ty o tych jego powodach pomyślałaś?Nie spotykaj się za jego plecami,to nie fer.