Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ks

opalanie w solarium

Polecane posty

Gość ks

Hej wszystkim. Od niedawna chodze na solarium, mam za soba chyba 3 czy 4 sesje. Efekty sa juz mniej wiecej widoczne, nigdy nie mialam problemow z opalaniem takze skora przybiera fajny, brazowawy kolor. Nurtuje mnie tylko jedno - jak to jest z opalaniem bokow? Zlapalo mi brzuch, zlapalo mi plecy, a z obu stron po bokach mam biale pasy.. :/ Co z tym zrobic? Trzymac rece w gorze w czasie opalania? Samo sie dorobi po pewnym czasie? Naprawde nie mam pojecia, za kazda rade bede wdzieczna :)

Gość ręce do góry
a nie lepiej skorzystać z pięknej pogody?;) taniej i trochę mniej szkodliwe:)

Gość DDDD
sadze ze powinnas rece trzymac rozłozone w lekkiej odległosci od tłowia nie powinny do tykac ciała tak samo nogi powinny byc lekko rozszerzone a nie złaczone ja tak leze i nic mi nie jest! A jesli chodzi o pogode to rówznie teraz zalecam =))

Gość ks
Kiedy ja wlasnie trzymam rece i nogi rozlozone, a i tak cos nie chce lapac... I prosze bez schodzenia z tematu, jakbym chciala sie dowiedziec czy jest pogoda dobra na opalanie sie na zewnatrz to bym zalozyla inny watek ;p

Gość ręce do góry
odpowiedź uzyskałaś a pytanie było retoryczne i bonusowe. jeśli ci się nie podoba to WSNR