Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz czuje że żyje.

Mój facet poprostu mnie zaskoczył..

Polecane posty

a co tu kurwa dziwnego? nie toleruje prezerwatyw, nie toleruje innych dziwactw, więc jak mam się zabezpieczyć, jak nie tabletką? jesteście poniżej przeciętnej. i dziwić się, że lafiryndy i dziwki mają dzieci :O

Gość banikol
a co jesteś w ciąży, czy już urodziłaś mamuśku buahahahhaa

Gość szansa na zajscie w ciąze
jest naprawde niewielka. mierz temperaturke i bedziesz wiedziała kiedy masz dni płodne. a tych dni jest malutko. po co zatruwasz sie tymi pigułami? odstaw je i tyle. nie musi to oznnaczac,ze z mijsca zajdziesz w ciaze.wystarczy uwazac :)

nie moge zrozumieć, po co te wzwiska!! czy ja jedna biore tabletki? jasna cholera, czemu wy tacy dziwni jestescie?? :O

ale ja nie chce uwazac, ja nie chce myslec o tym, nie chce sie po tym zadreczac, nie chce co miesiac oczekiwac okresy, tymbardziej ze kocham sie bardzo czesto. no Boze. czuje sie jakbym ja jedna brala tabletki! az tak??

Gość do tej co wie ze zyje
skoro jestes zadowolona ze swoich decyzji to po cholere zakladasz ten topik a potem jezdzisz po ludziach ktorzy mają inne zdanie co ty? Piszesz że jesteś osobą kulturalną a przeklinasz i wyzywasz innych...tak jak ktoś powyżej napisał jesteś...zwykłą...chamką, i nic sobą nie reprezentujesz..oprócz nieokrzesania i prostactwa.

no co Ty. ja tylko musiałam na chwile zniżyć się do Waszego poziomu!! ale już wracam do siebie ;) narka @

Gość do tej co wie ze zyje
dziecko...do naszego poziomu to ci jeszcze daleko.......

Gość banikol
po prostu chodzi o to, że NORMALNYM ludziom nie chce sie wierzyć, że oprócz wydawania kasy na tabletki wydajecie też kasę na gumki, to jest naprawdę głupie, bo po to je bierzesz, żeby Twój facet mógł KOŃCZYĆ W TOBIE!!!!!! to nie są witaminki, tylko tabletki ANTYKONCEPCYJNE...więc zastanów się, kto tu jest głupii

Gość banikol
no ale to jest tak, jak dzieci sie biora za sex Ty uważaj, bo jak cię twój facet zaskakuje, to może zaskoczyć Cię tym, że jest drugą Miriam hahahahhahaah

Gość banikol
a poza tym, jeśli tak bardzo zależy mu na zdrowiu dziecka, to powinien też troszczyć się o Twoje zdrowie, a tabletki robią Ci w organiźmie burzę

Gość 555555555
O JAKIEJ ODPOWIEDZIALNOSCIO TUTAJ MOWA? TO POPROSTU GłUPOTA I CIEMNOTA PRZEMAWIA PRZEZ TYCH LUDZI!!!!!!!!!!!!!

Gość dexcv
ale z ciebie kretynka, tlumok i wiesniara !!!! gumka, tabletki anty i...facet konczy poza tobą ?????? po co ta cala szopka ANTYKONEPCYJNA ???? Powiedz swojemu świętojebliwemu facetowi, że najlepiej zrobi nie wchodząc w ogole w ciebie tylko niech sie poonanizuje, na jedno wyjdzie ha ha !!! co za kretynizm :PPP

ale jestescie powaleni!!! a kto tu mowi, ze ja biore tabletki i stosuje prezerwatywy!! gdzie tu mowa o stosowaniu prezerwatyw!! kurwa nawet czytac nie umiecie.. no tak jeszcze do waszego poziomu mi daleko.. musialabym nisko upasc.. ale jestescie beznadziejni. tyle kobiet bierze tabletki i wszystko ok! ja biore i jestem glupia :O haha dobre

i JESZCZE JEDNO. GDZIE TU JEST KURWA NAPISANE DO JASNEJ CHOLERY, ZE UZYWAMY GUMEK?? GDZIE?? NIE UZYWAMY!!!! O KURWA HAHA

Gość zinhvfgsa
stosujesz stosunek przerywany, a to troche dziwne... Twój facet myśli o zdrowiu dziecka, ale przecież tabletki są po to , żeby dziecka w ogóle nie było. Piszesz, że bierzesz tabletki bo nie chcesz martwić się o okres i zamartwiać po, więc czemu ten stosunek przerywany? Wierzysz, że działają, ale boisz się ,że zajdziesz w ciąże i dziecko będzie chore... Taki paradoks, jedno wyklucza drugie. Radzę szczerze i niezłośliwie zaufaj tabletkom do końca, kobiety czasem zachodzą w ciążę, bo nawet nie wiedzą z czym nie można ich łączyć. Tabletki to taka burza hormonalna, że jeśli nie korzystasz z nich do końca to nie warto się chyba truć...

tak czytam to i czytam i nie wiem, staram się znaleźć przyczyne tych wyzwisk. I jakoś nie mogę dotrzeć do źródła. Czemu tak krytykujecie dziewczyne, tylko dlatego, że bierze tabletki? Przecież tu prawie wszystkie biorą! i PRZECIEŻ DZIEWCZYNA NIC NIE PISAŁA O GUMKACH.

Boże kilka normalnych osób się znalazło. Tu nie chodzi, że ja nie ufam. bo raczej ufam, tylko mam jeden uraz z przeszłości, który chodził za mną. Czemu tabletki. To nie paradoks. Zawsze jest jakieś ryzyko, że podczas brania tabletek zajdzie się w ciąże, tymbardziej, że przez ostatni dłuższy okres, brałam antybiotyki :( które osłabiają działanie tabletek. Nie paraods, tylko ludzka przypadłość :O i śmieszy mnie to, że piszą t o tym ,że w gumac, ja w gumce nie kochałam się już hohohoh i jeszcze roche :O

Gość ola_
I po co te wzajemne wyzwiska i szarpanie sobie nerwow nie mozna normalnie i spokojnie porozmawiac i wyrazic swojego zdania tylko odrazu z przeklenstwami?

Gość blacharz
obciągam z połykiem :classic_cool:

ej ty co czujesz, że żyjesz wiesz co podaj sobie rękę z czerwcową doli :-D na innym topiku wszyscy zmieszali ją z błotem nie radzę tam wchodzić z tak bezczelnym zachowaniem. Prawda jest taka, że nie akceptujesz siebie a co za tym idzie nie akceptujesz innych. No już nie wspomnę o tym słownictwie :-o

Gość TERAZ CZUJE ŻE ŻYJE.
OWSZEM AKCEPTUJE SIEBIE. PRZGLĄDNIJ SOBIE WPISY I ZAUWAŻ KTO PIERWSZY ZACZĄŁ WYZWISKA. NIE JA W WASZĄ STRONE. TYLKO WY W MOJĄ. JA ZROBIŁAM TYLKO ODWET. I JA JESTEM BEZCZELNA? NIE JA ALE WY.

Ale dlaczego odrazu krzykiem????????????? Co ja kochaniutka takiego zrobiłam każdy ma prawo do skomentowaniapostu jak uważa a ty po prostu ich wszystkich oczerniłaś. Ja nie zauwżyłam tu żadnego wyśmiewania się ani oczerniania ciebie tylko ty zaczęłaś wyskakiwać z tekstami (nie będę cytować bo wszyscy je doskonale widzą)

HA HA HA a to dobre, ja zaczelam was oczerniac no prosze, ciekawe, moze lepiej zacytuj. uwierz, ze jakby ktoś tu na mnie bez powodu ie najechał, nie było by takiego zamieszania. ale jak ktoś odrazu na mnie wyzwiska, to sorry, ale ja sobie nie dam. KOCHANIUTKA!!!

Gość teraz czuję że żyję
czy nikt mi nie obciągnie z połykiem? :classic_cool: tak bardzo to lubie

Jak nie chcesz przyjemności to nie dawaj mnie wsio równo :p

ALE JA MAM PRZYJEMNOSC :) DLACZEGO MIALABYM TEJ PRZYJEMNOSCI NIE MIEC. HAHAHAHA KOCHAM PODSZYWACZY :)

Ja nie powiedziałam, że nie masz tylko że nie chcesz :o