Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieca kobietka

KOBIETY, ILU MIAŁYŚCIE PARTNERÓW??

Polecane posty

Gość kropka42
witam...mam 42 lata i mialam dwoch partnerow...jednym byl moj maz ,z ktorym nie jestem ,,,a drugim jest moj obecny partner,,,, i UWIERZCIE ------- NIE ZALUJE

Gość PrincessPaskudek
22 lata, czterech partnerów. przyznam, że już na tym etapie jakby moje zaciekawienie pt. 'jak to jest z innym' wyczerpuje się. mi taka liczba pasuje. nie chciałabym przekroczyć 10-tki, czułabym się dość szmaciarsko. największą frajdę mimo wszystko sprawia mi odmawianie półmózgim facetom, którym się wydaje, że mogą mieć każdą:) staram się zadawać tylko z mężczyznami na poziomie, a nie ukrywajmy - aż 16-stu odpowiednich kandydatów to bym w ciągu paru lat nie spotkała (myślących, wolnych, z odpowiednią hierarchią wartości w głowie etc). staram się jednak nie oceniac bo nie mam do tego prawa. moja konstrukcja psychiczna nie pozwala mi na takie radosne traktowanie relacji damsko-męskich. a o konstrukcji innych nie wypowiadam się.

Gość statystyka
się nie zgadza kiedy trzeba zestawic ilość przygód jakie deklarują mężczyźnie z zadeklarowanymi przez kobiety. Dziewczyna szczerze się przyznała i juz armia moherow ruszyla do ataku. Można byc z jednym facetem i cale miasto bedzie wiedziało jak uprawiali seks a moze okazac sie ze 16 nie bedzie zaglebiało sie w temat po latach. ehhhh, Polska purytanska, kazda by chciała a jak jej nie było dane to zostaje oredowniczka cnot nad cnotami.

Gość onka300
30lat ..dwunastu:D:D:P:P

Gość marloooc
kobie--> a ilu z tych 16-tu było żonatych? tylko jeden,co..i miał parszywą żonę ale cię bardzo kochał..???szanujcie się dziewczyny!

Gość onka300
kobieca kobietka ;);)

Gość ty agresywny
wyrażaj sie kulturalnie bo możesz po pysku oberwać

Gość stefan bąbel
PrincessPaskudek może ze mną spróbujesz? Mam pieniądze ;)

Gość *Justa*
Ja mam 25 lat i mialam 22 partnerow.

nie chce mi sie szybko mysleć:-p seks tez preferuje powoli,ale dokladnie i długo:classic_cool: piszesz,ze mialas tylu a tylu,ale zaden nie był zonaty. to co y o seksie możesz wiedzieć ? :-p