Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieca kobietka

KOBIETY, ILU MIAŁYŚCIE PARTNERÓW??

Polecane posty

Gość .ona.
onka300 tego zaliczajacego poznałam niedawno.. nieważne dla niego czy męzatka czy pietnastolatka.. znam go i tyle, nic więcej nie chce mieć z nim do czynienia, a ze to kumpel mojego chłopaka hmm niebezpieczne ale trzeba miec charakter by nie przesiąknąć, a on go ma.. chyba..juz tyle przeszłam z adziecinnymi facetami, ale jemu jednak wierze.. ja też jestem jego jedyna partnerka choć ma 25 lat.. i nie wskakujcie zaraz, ze to tylko ja tak myśle, ja to wiem i już :D

a teraz ja: witaj, zniżasz nam średnią moja droga ;-) musze niestety uciekac, mam nadzieje, że najda tu rano pełno wpisów, pełno liczb!! pozdrawiam :)

Gość bilans
Bilans: 3 facetów, dwie kobiety, aligator i papuga.

Gość bilans
I mówie Wam.... to była goraca noc....

Gość Adamowa
Ja miałam kilku, tak poniżej 10 facetów - dwóch w związkach poważnych (jeden trwa nadal i jest cudnie!:D), jednego "kochanka", czyli gościa, z którym tylko spałam, no i kilku przelotnych tzw. jednorazowych. Myślę, że mieszczę się w jakiejś tam normie - nie za dużo to, nie za mało...

Gość nie miłam
żadnego, bzykam się tylko z komarami

Gość dziwie sie ze jeszcze
goraaacccaaa 25 sie tu nie wpisala. czyli daje nam szanse:)

Gość może cały
czas liczy....

Gość szczery do bólu
w sumie to myślę, że jeśli te kobiety z dużym przebiegiem są szczere wobec swoich partnerów (naprawde szczere) i im to nie przeszkadza, to nas to nie powinno obchodzić. ja szczerze nie chciałbym mieć takiej dziewczyny i kobieta kobieta nie pisz, że na kafeterii przygód szukam ;-) ja tu nawet nie siedzę regularnie, ot tak od czasu do czasu wpadam dodam jeszcze, że każda dziewczyna takiego pokroju (od 10 wzwyż) uważa się za porządną ;-)

Gość 22 lata i żadnego nr 4
ale niedługo to zmienię-chyba:)

26 lat i 7 partnerów w tym 5 stałych a 2 ot tak sobie ale w sumie nie warto ich liczyć....

szczery, a za jakie mamy się uważać? :) żyję normalnie, pracuję, nie piję, nie palę, nie przeszkadzam ludziom, pomagam im kiedy tylko moge :) kocham swoich rodziców i rodzeństwo i swojego mężczyznę i wyobraź sobie robię dużo innych pożytecznych rzeczy. czemu mam nie czuć się porządna? :) bo: porzadni ludzie nie spotykają się z osobnikami płci przeciwnej? czy tez porządni ludzie po prostu o tym nie mówią? tylko na sume w mo0herku pedzą. a co z życiem swoim robią to tajemnica i dla takich jak ty sa porządni ;-) gratuluję. a jak to się dzieje, że ty przypadkowo wpadasz tylko na chwilę akurat codziennie i akurat na czat erotyczny? hihi czy to dlatego, że chiałbyś mieć o czym tu z nami pogadac, tylko cie \"moralnośc\" przed tym powstrzymuje? :) coś cie tu jednak ciągnie skoro się wypowiadasz :)) pozdrawiam

Gość taka_sobie_ja
odśśśśświeżyć należy

Gość szczery do bólu
zajrzałem tu, bo temat wyświetlił się na stronie głównej dyskutować tak możemy bez końca ;-) bo Ty masz swoje zdanie, a ja mam swoje ;-) powodzenia w życiu życzę i żebyś się nie przejechała na swojej przeszłości ;-)

kobieca kobietka-nie nie przypadkowych i nie na jeden raz.....ale takich mało ważnych, o których mogłabym w sumie niepamietać

Gość magdalenka81
a ja miałam i mam jednego. I tak mogłoby zostac;)

dziękuję i pozdrawiam i tez szczęścia życzę, obyś ty się nie przejechał na swoim zachowaniu (jak jakaś porządna dziewczyna odkryje, że sie na czacie erotycznym udzielac to co bedzie? :)))

Gość szczery do bólu
spoko, moja dziewczyna wie że na kafeterii siedzę ;-)

Gość 23 lata i tylko jednego

no widzisz, i jej to nie przeszkadza :) to niby czego ja m iałabym sie wstydzić? :) mój facet miał też wiele kobiet, jest ode mnie starszy, nie przyszłoby nam do głowy udawać przed sobą moherków..;-) dobra teraz juz cie prowokuję, ale to wszystko dlatego, że ja na topiku postawiłam konkretne pytanie do kobiet: ilu miały facetów?? a nie pytałam, co faceci o tym myślą :)) no ale zawsze się trzeba liczyć, że znajdą się jacyć sfrustrowani z tej drugiej strony.. pozdrawiam! :)

Gość szczery do bólu
zachowujesz się tak jakbyś chciała kontynuować rozmowę, bo ciągle mnie drażnisz i myślisz że Ci odpisywał będę ;-)

próbuuje obalać twoje argumenty, które najwyrazniej ci sie koncza. myslałes, że wpdaniesz, poobrażasz kilka wesołych kobietek i ujdzie ci juz na sucho? ale jak juz napisałam, koniec moich prowokacji, czekam ru na KOBIETY I LICZBY!! :)

Gość szczery do bólu
a ile można dyskutować o jednej rzeczy? ;-) Ty masz swoje racje a ja mam swoje, mógłbym CI podawać jakieś fragmenty z biblii albo z Katolickiej nauki społecznej, ale po co? ;-) zresztą gdybym chciał kogoś obrazić to padałyby brzydsze epitety niż "wydymać" albo "hurt" ;-)

Gość Rubia 27
27 lat, 5 facetów,obecnie sama i duża ochota na 6 ;)

Miałam 7 facetów, Ale się znudzili Więc na ostatnim Skupiam się w tej chwili Latek mam 27, bo to wiek złoty tylko problem że co rano.... trzeba chodzić do roboty

Gość _Taka tam_
28 latek, 1 facet jak dla mnie wystarczy w zópełności nie wyobrażam sobie, żebym mogła kochac się z każdym z poprzednich, z którymi chodziłam, kilku ich było ale seksik dopiero z Tym jednym właściwym :-)