Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syzyfka

Ludzie to potwory!

Polecane posty

Gość Syzyfka

Dostałam mejla: Stara suczka znaleziona w warszawskim parku z nogami związanymi drutem szuka kogoś kto ja polubi. Przyzwyczajona do mieszkania w domu, nie nadaje sie do budy. Bardzo czysta, jeździ samochodem bez choroby lokomocyjnej, łagodna, przyjazna. Musi jeść pokarmy lekkie, nie tłuste, jarzyny, ryż, trochę mięsa. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt z Klubem Gaja. zobacz zdjęcie http://www.klubgaja.pl/gorace_info/#id518

Gość nawet nie otwieram
tego bo nie moge patrzec na takie rzeczy

Gość do znawczyniii
moze przyglupiasta tandetna kretynko przestan wszedzie wypisywac swoje nic nie warte głupoty bo az niedobrze sie robi. jestes plebsiasta idiotka i nie zabrudzaj topicow swymi buraczanymi tekstami

Gość wole bez nickaszkoda że taka s

Gość Syzyfka
Nie, to zdjęcie to portrecik tej suni - śliczna jest, tylko oczy takie smuutne... Cholera, że też ja nie mogę wziąć jej - cały dzień jestem poza domem i jeszcze często wyjeżdżam...

Gość Syzyfka
DO ZNAWCZYNI: NO, PISAŁAM, ŻE LUDZIE TO POTWORY....

Gość znawczyni ja bym ciebie
chetnie wzieła za ten twoj paskudny pysk i powiesiłabym cie na super kolczastym drucie!

Gość Doszz
ta znawczyni to przeciez jakas niedorozwinieta małolata , przeciez to widać po jej wyjatkowo kiepskich tekstach już głupszych i bardziej plebsiastych nie czytałem, żal mi niedorozwoja umysłowego i fizycznego zarazem:)

Gość gość
ale ludzie czynią zło nie tylko w stosunku do zwierząt, ale również, a przede wszystkim w stosunku do innych ludzi. Mój były partner miał małego pieska, którego bardzo kochał, kupował mu najlepsze jedzenie, spał z nim. A w stosunku do mnie okazało się, że potrafi być okrutnym, bezwzględnym sadystom. Pobił mnie gdy byłam z nim w ciąży, groził, szantażował. Okazało się, że ma dziecko na które nie płaci alimentów pomimo tego, ze pieniądze ma i na swojego psa wydaje ponad 300 zł na miesiąc. W tym wszystkim jest całkowicie bezkarny bo nie wykazuje żadnych przychodów, a to co zrobił mi działo się w czterech ścianach i nie mam na to świadków. Powiem tak: ludzi potrafią być potworami! a najgorsze, że tego z wierzchu nie widać, nie rozpoznasz w kimś potwora dopóki nie spotka Cię krzywda z jego strony. Dlatego dziewczyny uważajcie na facetów!